כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://globalgold.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אמא שלי אומרת שהיא ראתה פרסומת בטלווזיה וברדיו של איזה אוסף שירים ישנים שנקרא ככה הדבר היחידי שמצאתי זה אלבום של סינטרה וגם השיר לונלי שלו שונה יש להם אוו שם רק, אבל היא אומרת שזה אוסף שירים של כל מיני וביניהם Only The Lonly של רוי אורבינסון... אני מחפש את שמות שירי האוסף הזה חוץ מלונלי, לינק לחנות מחיר וכל מה שאפשר.. אבל הכי חשוב, איזה שירים יש שם. קצת לא קשור אני יודע... אבל מה לעשות דחוף
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי. צג דיגיטלי מכונת הכביסה באוקנכט השתבש. אפשר אמנם לבחור תוכנית (נעשה לא באמצעות הצג), אבל אין לי יכולת שליטה על טמפרטורה למשל, כי הצג לא מציג לי את הטמפרטורה או נתונים אחרים של התוכנית. זה לא מפריע לתיפקוד תקין של המכונה. ניתקתי אותה מהחשמל ושוב חיברתי וזה לא עזר. בבקשה אם למישהו יש איזה רעיון? תודה סיגל
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת קניה קרובה של מחשב, יש לי שאלה מסוימת האם יש איזהו שהוא יתרון בקניית רכיבים שונים של אותה חברה למשל לוח אם וכרטיס מסך של אלבטרון אזוס וכו'? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
-
יש להיט חדש שמשמיעים כל הזמן עכשיו ברדיו והוא באיטלקית או שאולי זה ספרדית.. בהתחלה שרה בת אחרי זה בן מישהו יודע על מה אני מדבר?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אם כן - מה ירד? אם לא - מתי הוא צפוי להגיע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לא ענו לי בפורום השני ששאלתי אז באתי לשאול פה ואני מכווה שתוכלו לעזור לי אני צריך עזרה/מדריך איך לצרוב לדי וי די . יש לי צורה dvd של nec הדגם הרגיל + nero 7 ultra edition . אני חושב שצריך להיכנס ל video/pic שם לבחור dvd-video ואז לצרוב אבל אני רוצה לצרוב כמה סרטים + תרגום באותו דיסק אשמח אם מישהו יכול לעזור לי תודה...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תישמעו המסך של הנוקיה שלי שבור,אבל שולחים תמיד הודעות,יש מצב אני מצליח ליראות את זה מאיזה מקום אחר? זה מאוד חשוב לי,תודה!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו יודע למה פתאום אי אפשר לקשר אליהם שומדבר? זתומרת, אם יש לי קובץ באחסון שלהם, ואני שם את הכתובת שלו בתוך לינק, מי שינסה לפתוח את הלינק הזה יראה הודעה של איינג'לפייר וכיתוב שאומר שהם לא מרשים או משהו כזה. ד"א-שמתי לב שזה לא רק אצלי: אם תשימו לב לכמה חתימות פה בפורום גם כן יש כתובת של איינג'לפייר במקום התמונה המקורית.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
צפיתי בPFV הזה היום של TNA ואני חייב להגיד TNA ישתפרו מאוד וכרגע הם הטובים ביותר בהאבקות בידורית לדעתי וזה מה שהיה -המון בידור ובלי יותר מידי מסחור כמו בWWE לדוגמה של השנים האחרונות ממש שואו טוב ואם אתם אוהבים לצפות בדברים די דבילים כאלו אני ממליץ בחום מזמן לא היה לי כל כך כיף לצפות בPFV
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-