כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
שרות מהפכני וחדשני - מייל חד פעמי! שרות דוא"ל המשחרר אותך מהודעות הספאם והוירוסים לתמיד, מתאים במיוחד להרשמות לפורומים ולאתרים. פיתרון מושלם לאנשים שאוהבים פרטיות, ובכך שומרים על תיבת הדואר שלהם נקייה לחלוטין. www.***.com השרות ניתן חינם מומלץ בחום לכל הגולשים ברשת השרות ניתן חינם אין צורך להוריד שום תוכנה הוא אינו תופס מקום במחשב וללא צורך בהתקנה פשוט להכנס ולשמור במעודפים שלך
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .
-
נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שאף אחד לא הועיל בטובו לפתוח פורום בנושא GADGET וסלולרי (וחבל), אני ישאל פה: יש ברשותי NOKIA 3100 שרכשתי לפני כמה חודשים... הלכתי עכשיו לאתר של EUROCOM וראיתי כי פרסמו FIRMWARE חדש: http://www.euro-com.co.il/service/versions.asp לי מותקן 5.02 ובאתר יש כבר 5.54 .. רשום שאפשר לקבל עדכון אם רוצים, השאלה שלי, איפה אני יכול לראות אילו שינויים העדכון יתנן לי (CHANGELOG) והאם זה שווה את זה ? (אם בכלל... אני מניח כי המידע לרוב לא מפורסם)....
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
*כותרת* ועוד משהו קטן,איך לעשות חץ כזה> או כזה< רק שהוא פונה למעלה? יש מקש כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
-
תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מי ראה את הסרט SILENT HILL ויכול בבקשה להסביר לי בדיוק WHAT THE **** WAS GOING ON יש חלקים שכן הבנתי אבל אני לא יודע אם הסרט הגיע לארץ אז אני לא רוצה להרוס לכם אבל לא הבנתי את כל הסרט
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זהו, השבוע האחרון הצבא מתחיל. הגיע הזמן להתחיל לחשוב על העתיד. לצערי עשיתי שטויות בתיכון ועם 3 יחידות לא ניתן ללמוד דבר. אני צריך לפחות 4 יחידות בציון מעל 70. יש לי מספר אפשרויות: א. מכינה קדם אקדמית באוניברסיטת תל אביב, שתופסת גם באוניברסיטה העברית ותחליף את תעודת הבגרות הבינונית שלי. ב. שיפור מתמטיקה במכון אקסטרני כמו אנקורי, לחמן, תיכון תל אביב, יואל גבע וכדומה. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, המחיר נראה לי סביר... הקטע הוא אם החנות הזו היא אמינה, מבחינה של אחריות וזה.... החנות היא G-Tech והנה הלינק: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=35&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=51&aff=Zap〈=he תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אני מחפש לפחות 2 אתרים שונים כדי להשוות בין הביקורות. אני מחפש ביקורות מקצועיות לא תגובות של מעריצים כמו ב AMAZON!!! אני בעיקר שומע היפ הופ (ואני שומע הרבה!) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
זה מסובך ? זה פשוט ? כרוך בבירוקרטיות ? צריך לשלם מכס ? יש אתרים שמומלצים ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-