כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אתרים של תמונות להורדה ברזולוציה גבוהה, נופים סרטים סדרות משחקים לא משנה שיהיה כללי. מסך רחב, ורזולציה גבוהה. תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה את ה DVDים של עונה 1 ו 2.... באיזור תל אביב.... למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://forum.galeyisrael.com/forum/viewtopic.php?p=8660%238660 איפה בוקי שלי, איפה?! :'(
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
-
מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
וואי אני נשפך מצחק, איך הם מסופקים... :silly: :silly: :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=oDVpNJZ11ko&search=missle
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המיקוד של העיר תל אביב (לא מיקוד פרטי של הבית שלכם, אלא מיקוד של העיר....) תודה ענקית למי שיודע!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
yamaha mg 32 / soundcraft spirit 32 מחפש לקנות...... תודה לכל מי שמגיב....
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//817544 קנסו אותו שסיפר לילדים על מין אוראלי אבל הם עושים פרויקט לילדים על מיניות ילדים? מה קורה בשבדיה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-