עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dbx22,

שלום. יש עבודות שאתם מכירים שאפשר לעבוד בהן דרך האינטרנט? אני יודע שיש כאלה דברים בתיכנות אבל אני יודע שפת c ‎‏ ‏ברמה בסיסית. מישהו מכם מכיר דברים שיתאימו למי שאין לו יותר מדי ידע או סתם עבודות שלא קשורות לתכנות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by naama1,

היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.

3. Started by Cha0stAlker,

אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by Os.Master,

אני נכנס הרבה לעמוד הראשי עכשיו נכנסתי לפורומים נרשמתי מקווה לעזור לכולם בן 18 וחצי מהדרום עוסק באבטחת מידע , חומרה ,תיכנות , תוכנה רשתות ועוד. מקווה להשתלב פה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by עוד מישהו,

מחר אני כנראה הולך למשרד רישוי ואני צריך לברר אם בשרד הרישוי ניתן לברר אן האוטו משועבד, אם יש על האוטו הלוואה,אם יש חובות או קנסות. רציתי לדעת אם לכל הנ"ל אני אקבל תשובה במשרד הרישוי כשאני אגיע עם האיש שאני קונה ממנו את הרכב, או שאני צריך למקום אחרי בשביל לברר את כל הדברים הללו?

6. Started by waizman,

אהלן אני מחפש את התמונה שצירפתי ברזולוציה גבוהה לצורך הדפסה בגדול מאוד. הרזולוציה המקסימלית שמצאתי היא כ 1000x400 וזה לא הכי מספיק לצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי במציאת התמונה בגודל גדול יותר אני אודה לכם מאוד. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

7. Started by BIZOX2,

i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. ההורים שלי נוסעים לשלושה שבועות לתילאנד, עכשיו האם אפשר לקנות שם חלקים למחשב ואם כן איזה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by baruch28,

מחפש עבור חבר P4 יד 2 עד 400/450 ש"ח למרות שאפשר למצוא ב - יד 2 אני כותב פה כי חשבתי "שיותר בטוח" ממישהו שמשתמש בפורום כי הוא לא ירצה ללכלך את "השם" שלו ולמכור משהו לא טוב עדיפות מאיזר חיפה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by QQQ,

לשם מה זה בעצם? נניח הפריט שהזמנתי איכשהו לא הגיע, רק אם יש ביטוח אני יכול לבקש מהמוכר שישלח לי עוד אחד? האם זה באמת נחוץ? עד עכשיו קניתי רק פריטים עם משלוח מבוטח אבל לא באמת הייתי צריך לממש את זה... תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by jj516,

בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  14. לא הבנתי בדיוק את הסוף... למה הוא הורג את עצמו? ומה הקטע של המדרגות בסוף?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by -R-E-L-,

יש לי קטע קצר של השיר המדובר אבל אין לי את השם. מדובר בטרנס. http://briefcase.walla.co.il/data/r/e/l/1/9/8/2/0/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410231316309570/200411062244138540/1.mp3

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  16. ????.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. של החברות הבאות: gateway Asus Acer fujitsu-siemens Nec אם אפשר גם טלפון או אתר אינטרנט שלהם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

איך אני מוסיף תמונה לחתימה? תודה

19. אני ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא ולראות את ההחומר שבו *צונזר* אני יודע שיש הרבה מתנגדים לשיווק הרב שכבתי הסיבות לזה שמתנגדים לזה הם,אטימות וחוסר ידע -בלי לפגוע אני צברתי ידע רב בנושא השיווק הרשתי והשיווק הרב שכבתי וכל מידע שרק אתם צריכים או כל ספק שיש לכם באמינות החברה אני יכול לעזור לכם להבין הכל יותר טוב. אין לי בעיה לקבל ביקורת טובה או רעה אבל שהתגובות יהיו בטעם ולא סתם לשלול.... יש לי הוכחות מפה ועד הודעה חדשה ...שהעסק הזה עובד אז לפני שאתם מגיבים אני ממליץ לבחון את העיניין לעומק......

20. Started by nim901,

מישהו יודע מה השם של השיר בתחילת התוכנית דאבל פס?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by Infinite17,

אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. Started by TARON,

אני בן 16 וגר בבאר שבע עכשיו אני לומד עד שתיים וחצי כל יום ולפעמיים עד ארבע עכשיו אני מחפש כבר חצי שנה עבודה ולא חשוב המשכורת איפו אפשר לעבוד ??? אבל להיות רציניים בתודה TARON ואני ישמח עם תביאו טלפון או משהו ולא להביא סתם טלפונים של מקומות אני ישמח מאוד עם תעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  23. היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by Holography,

יש למשהו מושג מה שם השיר שמככב בסרטון הבא? רב תודות 8)

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים