עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. מומלץ שיהיו בחינם .

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. כותרת ואם צריך להביא משהו מיוחד ואיך אני לוקח תבקשה...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by moonjib,

אין צורך להסביר יותר מדי, תמליצו על רצועות בז'אנר האלקטרוניקה. ***הבהרה***: אין צורך להעתיק רשימה של עשרות רצוועות,כמה יספיקו. אנא עשו את זה בטעם, לא צריך להגזים. ולכל אלה שלא עובדים עם תוכנה לסידור תגים, אני ממליץ על התוכנה music brainz tagger : http://musicbrainz.org/ טוב, אז בוא נתחיל: Plummet - Cherish the Day Oceanlab - Sirens of the Sea (Kyau vs. Albert vocal mix) (מאוד מומלץ) Bluetech - Prayers for Rain (J. Viewz remix) Infected Mushroom - Elation Station (הרגיל, לא המיקס של beat hackers)

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

אהלן, אני בטוח שכולכם, כמוני, חלמתם באיזשהו שלב בחייכם על הבית שתקנו כשתזכו בלוטו, ועל המכוניות, וכו וכו וכו... עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה אתר/פורום/קהילה, שאפשר לראות שם את המוצרים הכי יוקרתיים, משוכללים, חדשים וחדישים. אבל אני לא מדבר רק על פורשה או טלוויזיה 103 אינץ', אלא על הכל, מקרר, מדיח, מקלחת, דלת, ספות, שולחנות, צבעים לקירות, ארונות, וכל מה שרק אפשר לחשוב עליו. (דברים שאנשים עשירים קונים) מישהו מכיר אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני מחפש אתרים איכותיים לפירסום מכירת בתים, אך ללא הצלחה מרובה.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אתרים איכותיים אשר יפרסמו את ביתי למכירה, ובכך ימשכו לקחות מרובים עד כמה שאפשר. סוכני המכירות האלה לא עושים כלום חוץ מלקחת כסף.. תודה לעוזרים

8. אני מחפש תווים לשיר SUPREME. http://youtube.com/watch?v=1ss3F-yBng8 אני מניח שהוא כתב את התווים. אבל יכול להיות שיש מקום שאני אוכל להשיג את התווים שהוא ניגן? (לא את האקורדים בULTIMATE GUITAR)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

בעיה בשרת של HWZONE לנעול בבקשה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by אופיר בנישו,

יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  11. מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת מי עשה לי Hide ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. אם כן ספרו לי מה כמה ומתי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by american,

מגיע לי.. אני רוצה המון ברכות, שמנמנים ובונבונים. יאלללה........אני בן 16. :DJsmile: :cwm39:

18. Started by MOFRA,

http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

19. חברים אני מחפש שרת איכסון לאתר שלי שתומך ב SQL ושאפשר דרכו לקבל דומיין עם CO.IL דן

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by achiya1,

יש כזה דבר כמו כל המבחני IQ שיש ברשת ? לבדוק את רמת הזיכרון? ואני לא מדבר על משחק הזיכרון הדבילי חחח

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. :xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. למי שראה ת'סרט, בקטע ש"קידו" (אומהל'ה) משכיבה את ביתה לישון... לקראת סוף הסרט. פשוט קטע יפהיפה. מומלץ בחום, למי שעדיין לא צפה בסרט/לא מכיר את הקטע.

דיונים חדשים בפורומים