עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by Vol,

http://www.metacafe.co.il/watch/377255/jogabonita/ סרטון מדהים של JogaBonita רונלדיניו

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by Lupin,

אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by kinggil,

הורדתי כמה שירים שלהם וזה משהו מעולה. אחלה של טרנסים כאלה, רק אני לא יודע באיזה שפה זה נראה לי הודית http://www.basshunter.se/ זה האתר שלהם

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. Started by naama1,

היי, רציתי לשאול אם יש כאם מישהו שמכיר את המסלול של לימודי מדעי המחשב בבינתחומי ויכול לומר על זה כמה מילים, או שחושב ללמוד שם שנה הבאה. חשוב לי לדעת אם זה מסלול מעמיק (אני מניחה שכן, הבינתחומי הם מהמכללות היותר רציניות שיש היום), אם זה באותה רמה כמו האונ'. אם יש התמחויות מסויימות שכדאי לחשוב עליהן. אני אשמח לדעת את זה לפני היום הפתוח כדי שלא יבלבלו אותי שם תודה.

6. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מינידיסק MZ-R70 של SONY. בזמן שסידרתי את החדר היום מצאתי אותו מעלה אבק ונזכרתי שלפני שנתיים בערך נשבר לו המסך.. יש דרך לתקן אותו? יש לי ידע גדול באלקטרוניקה אז תיקון עצמי בהחלט בא בחשבון אבל הכל תלוי במחיר. אני יודע שזו גם בעייה נפוצה יחסית, אז אשמח אם מישהו מהפורום קרה לו אותו דבר גם אם זה בדגם אחר ומה הוא עשה עם זה. נדב

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by lol_minbet,

נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. איך אני קונה מהאתר EBAY ? מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, ואיך אני עושה זאת מבלי שיעבדו עלי? -תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by מישה,

ביקשתי לקבל הצעות מחיר ממס' חברות בארץ, חברות המספקות גם את אכסון השרת בחווה שלהן ( 012, בזק בינלאומי ) וכמובן המחירים גבוהים כמעט כפול מהמחיר האמיתי אני לא חושב שיש לי בעיה של מיקום, זאת אומרת תמיד אפשר לעשות משלוח או משהו בכל אופן - קניית שרת, איפה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע שזה לא סרט חדש. רק איך הוא ,וזהו. תודה-גיל

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  15. צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by DaTHE,

שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3C1917C1237E022D

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by BIZOX2,

i m in new york pleause some body teel me where i can buy good quality computer parts in manhattan please include adress :s05:l

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. אפשר לקבל ביקורת על המכשיר מאחד שיש לו אותו וגם מה זה איי מוד מה השימושים שלו איך אני משלם עליו על הזמן שאני נימצא באינטרנט או פעם בחודש למשל אם אני נרשם לynet בבקשה אפשר הסבר כללי על המכשיר ועל הסלקום איי מוד הזה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by vinipyx,

מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Your Ideal PC http://www.pcworld.com/howto/article/0,aid,116993,pg,1,00.asp

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by wons,

מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by joni,

^^^^^^^ אני צריך טלסקופ אסטרונומי , חשבתי כרגע על - Meade 70T

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by arkzai,

אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.