כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שיר של פרודקט או פרודוקט נראה לי - חידוש של איזה שיר מפורסם בצרפתית שנקרא ALLIN או משהו כזה (איזה קריי - ככה הוא הולך) אלטון ג'ון - חידוש יפה לאיזה שיר,נראה לי השיר ממולין רוז'. הסקורפיון - HERE I AM נראה לי אבל הם שרו את זה בתוכנית של יצפאן עם זמרת ישראלית ביחד.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
למה יש אנשים שהזמינו משם דברים יום למחרת הוא יומיים כבר הם קיבלו אותם? ואני הזמנתי משם ביום חמישי והמוכרת התקשרה ואמרה שזה יהיה רק ביום רביעי הזה ואז היא תתקשר
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת אבל אני לא בטוח שזה עדיין קיים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לא יצאה שום הודעה... היום הייתה שביתה בחטיבות הביניים אני לא מבין אם היא נמשכת או לא... מישהו יודע משהו??? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/377255/jogabonita/ סרטון מדהים של JogaBonita רונלדיניו
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
סירטון לקט- The Best of Triumph the Insult Comic Dog מSNL... יותר קרוע מבורט חשפו בפרד הקרוב לביתכם
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
נכנסתי במקרה לYNET ובמקרה נתקלתי בכתבה "איזה מעבד לקנות" חשבתי שכרגיל ידברו שם שטויות אופיניות אבל די הופתעתי לטובה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2999074,00.html
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבל נתונים ואני רוצה להעביר לפלאפון צילצולים תמונות ועוד... רציתי לדעת עד כמה דברים איפשר להעביר? ומה בידיוק מעבירים חוץ מצילצולים ותמונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
אחרי כמה שנים שבהם ניסה לשכנע את הצרכנים לשלם דולר אחד בודד לשנה שלמה של שימוש, שירות ההודעות המיידיות הפופולרי ביותר בעולם מודיע על שינוי גישה שיעשה חיים קלים יותר לצרכנים הפרטיים האם השתכנעתם לשלם דמי מינוי שנתיים עבור שירותיה שלאפליקציית ה-Whatsapp? חדשות טובות – החל מעוד כמה שבועות, כבר לא תזדקקו לשלם אגורה נוספת לטובת העניין. ב-Whatsapp ובפייסבוק (שקנתה אותה לפני שנתיים) הכריזוכי יוותרו על רעיון דמי השימוש לצרכנים הפרטיים, ויהפכו בקרוב מאוד את השירות הפופולרי, שלו מעל ל-900 מיליון משתמשים יומיומיים ברחבי העולם, לחינמי לחלוטין, ולא רק למשך השנה הראשונה כפי שהיה באופן רשמי עד היום. אמרו שלום ולא להתראות למסך המוכר הזה בחברה מיהרו להרגיע…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-