כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
"סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בטופיק אני מחפש (ולא מוצא) חנות שיש לה במלאי רמקולים של לוג'יטק Z-640 ושעושה משלוחים באותו היום או מקסימום למחרת מישהו מכיר???
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מניח שאנשים יודעים על קיומם של דמואים ומהם - תוכניות שמחשבות ומציגות מוזיקה גראפיקה כבדה בזמן אמת, ונכתבות ע"י קבוצות של תוכניתנים, גראפיקאים ומוזיקאים, שאח"כ מתחרים עם הדמואים במסיבות מיוחדות וכיו"צ.. בכל אופן לפני הרבה שנים, כשעוד הייתי יותר בקטע של זה, אני זוכר שהתקיימה מסיבה שכזאת פה בישראל. הזוכה היה דמו מרהיב בשם אופוריה, ופתאום התעורר בי החשק לראות אותו שוב. אני יודע שזה די long shot, אבל מישהו שמע עליו ויודע איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מעוניין לגשת לקורס הבא: http://ct.sivan.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=SIVANSITE&PRGNAME=CoursDeatails&ARGUMENTS=-N1473 ואני לא יודע אם אפשר לקבל נער בן 15 וחצי? ניסיתי להתקשר אבל נאבדתי בתוך מערכת הניווט הטלפונית שלהם.. מישהו יודע אם דבר כזה הוא אפשרי? יש למישהו מחשבות ונסיון עם המקום? טווח מחירים מישהו? תודה רבה. מתן.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע , שכל יום אני רואה ארבע חמש הודעות ב bulk mail שלי ב yahoo כולם עם וירוסים , w.beagle 32 כנראה שמישהו ששולח אלי דוא"ל נדבר והוא מנסה להדביק אותי מישהו יודע מתי זה הולל להגמר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
לאחרונה ה-VCR שלי התקלקל אז החלטתי לרכוש מכשיר משולב, מצאתי שיש כ-5-10 דגמים מחברות שונות בארץ, ביניהן טושיבה, סוני, היטאצ'י ואחרות. לפני שאני רוכש את המכשיר רציתי לדעת עם מישהו מכם מבין בזה ויכול להפנות אותי לאתרים שסוקרים מכשירים מסוג זה על מנת שאוכל לקרוא מספר ביקורות לפני הרכישה. חפשתי דרך גוגל ולא מצאתי שום דבר מעניין פרט לאתרים של dealtime ואחרים. תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו זוכר את הכתובת? האתר עדיין קיים?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני חייב קישור לאתר מחשבים בטורקיה כי אני טס עוד חודש ואני רוצה לראות מחירים שם... תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשובה לי רק הרזולוציה, אתרים כמו שהיה WebShots בזמנו.. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
http://www.mult.ru/projects/mas/mults/mult_87.html מאסאניה, למי שמכיר. ;D
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני מחפש מקום צבאי שאני יכול לבחור ולהשתמש בו לפרויקט של ניהול רשת, המקום חייב להיות צבאי, ויכולה להיות בו כבר רשת מחשבים. אני גם ככה צריך להתחיל מההתחלה. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו הזמין מהאת הזה? איך השרות שלהם? כמה בערך עולה משלוח לארץ? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-