כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,549 דיונים בפורום זה
-
--------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://hellsgate.online.ee/~mait/fahrschule.swf חברה זה פחות או יותר מה שקורא במדינה שלנו דרך אגב מי שלא מצליח לפתוח את הלינק אז צריך לסמן את כולו להעתיק ואז לעשות paste לתוך האקספלורר
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מסתובב לי בפורומים שם פתאום אני רואה איזה אחד שואל, יש לי AXP1800 וספק 125W (!) ומאז שהוספתי Radeon 9500 Pro המחשב לא נדלק , למה ? http://www.xbitlabs.com/community/?board=f08;action=display;num=1045589159 ROFTL ! מסתבר שהמצב בארץ לא כל כך רע ...
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
-
שלום, אני מחפש 2 סוגים של אתרי איחסון לדברים הבאים: 1. למועדפים: כלומר אתר שיאחסן לי את המועדפים שלי ואני אוכל לגשת אליהם מכל מקום. אני יודע על האפשרות לעשות Export למועדפים אבל זה עושה קובץ htm ענק ואם יש אתר שיעשה לי הכל מסודר עם קישורים אז זה יהיה יותר טוב בשבילי ויותר יעיל ונוח. 2. לאתר אישי: בניתי דף כזה שבו יש כל מיני טקסטים שלי וסיסמאות וכאלה (הכל מוצפן לא לדאוג ) ורציתי לאחסן אותו איפשהו ושיהיה לי נוח בעתיד לערוך את הטקסטים. ניסיתי את נענע ולא ממש אהבתי, כי לא ניתן להעביר קבצים מתיקייה לתיקייה וצריך להעלות אותם שוב, ויש לי אינטרנט איטי אז... חשבתי לכיוון של שרת איחסון עם FTP שנותן בסביבות ה-10-15 מגה... הייתי שמח לקבל ממכם המלצות בנוגע לשרתי איחסון שאני …
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!! יש כאן על כל מה שתרצו תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון... קישור לאתר נ.ב מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת ,אני מדבר על תדרי fm ,יש לי אנטנה שיוצאת מהמערכת- האנטנה היא בעצם חוט שאחר כך מתפצל לשניים. יש איזו דרך לשפר את הקליטה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
http://www.somethingawful.com/inserts/articlepics/photoshop/games2/LambChowder_sims.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-