כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, למי שלא הבין אני מבקש אתר שנותן לך לרשום את השם שלך והוא נותן לך אותו במגוון שפות באותו הכתב נגיד סינית. תודה,הרצתי חיפוש ולא היו תוצאות :'(
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך המכונה הזאת? http://www.braun.com/arabia/en/cruzer/cruzer.html
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חידה אחת: יש לכם משוואה כזאת : a-z)...................(a-x)(b-x) ככה כל האותיות שיש באנגלית עד Z עכשיו השאלה שלי מה התוצאה של המשוואה הזאת? חידה 2: יש לכם 9 ק"ג סוכר, מאזניים (כפות) ו2 משקולות. אחת 50 גרם והשנייה 200 גרם. בעזרת 3 שקילות אני רוצה שתחלקו את ה9 קילוגרם ל2 קילוגרם ו7 קילוגרם. חידה3 אותו דבר כמו בחידה 2 רק שפה יש לכם רק את המשקולת של 200 גרם חידות נחמדות לאללה כתבו תשובות אני אגיד כן או לא בכל מקרה מחר ב9 ורבע בערב אני אגיד את התשובות לשלושת החידות בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 251 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנית המוטוריקה המפורסמת מתכוננת לחזרתה למסך הקטן עם צוות מנחים חדש לגמרי, וכעת יש טריילר ראשון שמנסה לשכנע אותנו שהכיף נשאר למרות הכל לאחר סאגה לא נעימה שנמשכה יותר משנה, נראה כי תוכנית המוטוריקה הפופולרית ביותר בעולם Top Gear מוכנה לצאת לדרך חדשה, ללא שלושת המנחים האיקוניים שעברו יחדיו לאמאזון. ה-BBC השיקו סרטון קצר עבור העונה החדשה של הסדרה, שמיועדת לעלות במהלך החודש הבא, ונראה כי יש נסיון בלתי מבוטל להציג "עניינים כרגיל" למרות השינויים הגדולים שהנחיתו את שדרן הרדיו כריס אוונס והכוכב האמריקאי מאט לבלאנק בתור המנחים החדשים – הסטיג האהוב עדיין כאן, איכות ההפקה והצילום המרשימים עדיין כאן, וכך גם הרעיונות המוזרים והגישה ההומוריסטית שמתבטאים בין היתר במירוצים נגד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בעמוד הראשי של האתר במובייל אין לינק או כפתור כניסה לפורום, רק באמצע הדף דיונים אחרונים מהפורומים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-