כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שימו לב לאתר הבא: http://www.playmore.com אתר של Xbox מפלאש ממש יפה. שימו לב לעכבר החמוד שיש שם. תגשו לחלק שיש בו סרטונים.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13983
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמעתי רבות על ה3100 שהוא פלאפון טוב... אבל מה דעתכם גם על הסימנס? כמבון של סלקום.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר באיזור כפר סבא אני יודע שיש בנתניה חנות אבל זה רחוק מידי אני צריך גם תלוח וגם המברג-מפלף הזה מה שכן אני צריך חנות שיש לה במלאי
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
זקוק זאת לעבודה לפרוייקט רשתות שאני עושה, נודע לי שיש לקפלן גם קמפוס, איך ואיפה אוכל להשיג תרשים של המקום? וכיצד אני משיג את המבנה הארגוני של בית החולים? או סתם מבנה ארגוני של בית חולים סטנדרטי? מישהוא יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנום ספר תבים לצ'לו של הלהקה אפוקליפטיקה ובשום מקום אין ....איפה אני מוצא
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. יש לי למחר להגיש עבודה חשובה מאוד ואני חייב להכנס לאנציקלופדיה של ynet בכדי להוציא חומר... אך כפי שכמה ממכם כבר ראיתם, האתר סגר את האנציקלופדיה ונותן את שירותיה בתשלום. אין לי בעיה לשלם ואפילו כבר נרשמתי אתמול דרך האתר אך באותו יום וכמו כן גם היום שירות הלקוחות לא עובד ומועד ההגשה הוא למחר וכול איחור קטן מוריד ב 15 נקודות מהציון. אז חשבתי אולי למישהו ממכם יש את המנוי הזה ויוכל להביא לי חומר... זה לא לוקח הרבה זמן משום שיש את מנוע החיפוש ואני צריך רק מידע על "קרני רנטגן" ועל "רנטגן עצמו" [מתי מת, מי הוא וכו'] ואני כבר מצאתי את מה שאני צריך אך בעצלנותי דחיתי עוד ועוד את ההכנה ושככתי להעתיק את החומר למחשב... אני רשמתי במנוע החיפוש פעם אחת "קרני רנטגן" ומצאתי שם את מה ש…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום לכם פורום נכבד מישהו כאו יודע איפה אוכל להשיג כבל נתוינים לפלאפון טי 720 שבפלאפון ?? באסקייפ זה עולה 380 שקל וזה טיפ טיפה יקר מדיי!! מצאתי רק חנות אחת שעולה מאה שקל אבל זו חנות של הזמנה באינטרנט ואני צריך חנות מוחשית? מישהו יודע מאיפה?? תודה רבה רבה לעזור!!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לכל משתמשי Yahoo Mail היה ותקבלו דוא"ל שהשולח הוא Yahoo Mail Security או משהו כזה והתוכן הוא your account will be disabled for improper use , if you still wish to use it in the next three days please resign your account information דעו שזהו וירוס w.beagle32! אין לפתוח את קובץ ה zip המצורף שלכאורה מכיל הסברים למה סגרו לכם את החשבון (בדרך כלל מצורפת סיסמה לאותו קובץ ZIP)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של אסוס (www.asus.com) בוחר לי לינק (לא משנה איזה) ולוחץ למעלה על downloads ברוב הפעמים האתר פשוט לא נפתח לי ואני מקבל "הדף לא נמצא" אחרי טעינה של דקה או שתיים.. זה לא משנה באיזה לינק בחרתי בהתחלה כי הקישור לדף ההורדות משוייך לאתר הגלובלי בכל מקרה האם הבעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ולמה חברה מבוססת כמו אסוס לא יכולה לתקן בעיה שאני רואה אותה כבר כמה חודשים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון הזה ואני רוצה לדעת איך\איפה אפשר שם להוריד RINGTONES וגם שומרי מסך, הטלפון של רשת ORANGE. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-