עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by avi2014,

כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=7012

• 50 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית שנמצאת ליד אולם הכדורסל "בית מכבי", אני לא בטוח אם זאת הישנה או החדשה. איזה קווים מגיעים לשם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  10. http://www.sendthemback.org/

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. OK שאלה דבילית ואולי יש לה גם תשובה דבילית, אבל מישהי שאלה אותי את זה ואני חייב להשיג תשובה, ניסתי לחפש בגוגל אבל זה הביא לי מלא תוצאות בהקשר לדייטה ושטויות אחרות בלי קשר. השאלה היא מאיכן מגיעים גרעיני האבטיח? מהאבטיח עצמו (האומנם?) ואם כן אז כיצד מוציאים אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 9.6k צפיות
  14. אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. http://0xdc.org.ru/uploads/movies/thg_video_11_5ghz.avi זה מין סרטון על קירור פנטיום 4 על ידי חנקן

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by RoronoaZoro,

ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by benor,

מדי פעם נחה עליי המוזה: http://www.youtube.com/watch?v=MMg9TpWc6Ak ליריקס: http://www.shiron.net/artist?type=lyrics〈=1&prfid=896&wrkid=1426

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מישהו יכול לארגן לי כתוביות באנגלית? כמובן אם זה לא עובר על החוקים של הפורום תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by fireskill2,

ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשה רציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פה לאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סיים זה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מ חח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י' מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:

• 67 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Chevy,

אצלי ואצל עוד אנשים ה-Nicknames / FirstName/LastName נמחקו כלא היו ! תנסו לבדוק אצל אנשים ע"י לחיצה על הפרופיל שלהם, או אפילו השתמשו בחיפוש - תראו שכלל לא מופיע כלום. :-\

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים