כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
מי שרואה את התחרות של המלכת יופי של ישראל.. קודם כל הן כוסיות על רמה הפעם ודבר שני.. מישהו יודע איך קוראים לשיר שה2 ראפרים האלה שעלו שרו? ואם לא אז איך קוראים להם?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
במסגרת התחרות על סדרות חדשות בין HOT ל YES, נתפח אתמול ערוץ 5 בממיר הדיגיטלי, שבו יהיו כל מני סדרות כמו DEAD LIKE ME ועוד... אני יודע שמרבית אלו שמתעניינים בדברים האלו מורידים אותם לרוב מהאינטרנט, אבל עדיין, הנה כל הפרטים: http://www.tve.co.il/story.asp?id=2523
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי במדויק מה נאמר פה? The order was canceled and we issued a refund in the amount of 481.90 ILS to your purchasing credit card card on January 20, 2012 for the returned items. Please allow 3 business days for this credit to be applied to your credit card, and 1-2 billing cycles for the credit to be reflected on your credit card billing statement
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
אני יודע שהיה פה באתר איזשהו אתר לפרוש אתרים ברוסית ולא מצאתי בחיפוש. אני עדיף לעברית אבל אם אין אז לאנגלית. וגם רצוי שיפרש את כל הדף ולא מילה מילה...
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://213.8.170.108/media/walla/wallashops/eng/3/page.html אז מי מגיע?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד רוצה ללמוד גיטרה. התחלתי לקחתי שיעור אחד היה סבבה(קשה ) אבל שיעור עלה לי 110 שקל! וזה ממש יקר! ניסתי ללמוד לבד אבל אני לא מצליך. האם למישהו יש פתרון? (איך אתם למדתם?)
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
למה שלא יהיה ת'רד לפאדיחות ופאשלות? כמעט ולא ראיתי כאן אחד כזה. אז כאן,כולם יספרו פאדיחות או פאשלות שקראו להם במהלך החיים. אני אתחיל בפאדיחה. בקיץ,לפני שנתיים,הלכתי לבריכה. עכשיו אני גומר לשחות,יוצא לוקח את הסקית והולך למלתחות. בקיצור שם, אני מוריד מעלי ת'בגדים הרטובים, ובא להוציא את המגבת. קיצר,אני מוצא שם המון סנדלים קטנות ומעליהם חלוק מגבת! קיצר,אני לובש בחזרה את הבגד ים, יוצא,ובא להחזיר את הסקית למקום . עכשיו,שם מחכה איזו אישה מבוגרת שנותנת עלי כאלה צעקות.. לקחתי את הסקית שלי והסתלקתי משם בלי לומר מילה. (הסקיות היו ליד השני,והסקיות היו דיי זהות. צהובות) איזו פאדיחה. ויש לי גם פאשלה. פעם אחת אני בא לאיזה חבר. בא ליד הדלת,רואה שהאינטרקום שבור. קיצר …
-
- 357 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
בקשה לייצוגית: נטוויז'ן לא מספקת את מהירות הגלישה המובטחת משה לוין, לקוח של החברה, תובע 170 מיליון שקל • טוען: הגלישה לאתרים בחו"ל איטית בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים מאת נטלי גרויסמן משה לוין, לקוח של חברת נטוויז'ן, הגיש אתמול לבית המשפט המחוזי מרכז בקשה לאישור תובענה ייצוגית בסך 170 מיליון שקל, בטענה כי נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הגולשים לאתרים בחו"ל מהירה גלישה נמוכה הרבה מהמובטח וצריכה לחדול מכך ולפצותם. לוין טוען, באמצעות עו"ד רונן בר-אבן, כי מהירות הגלישה שמספקת נטוויז'ן לגולשים לאתרים ששרתיהם ממוקמים בחו"ל נמוכה בעשרות אחוזים מהמהירות עבורה משלמים הלקוחות. לדבריו, הוא עצמו נפגע ממדיניות זו, כמי שרכש מהחברה מהירות גלישה של 5 מגה בייט ובפועל סבל מאיטיות רבה בהע…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן האם ניתן לשתף סרטונים שמוצגים לי בפייסבוק (שאנשים אחבים "אהבו" או שיתפו) בוואצפ עם מישהו או בקבוצת וואצפ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב נו.. בכל זאת יש משהו טוב בטירונות החרא הזו... יריתי בראשון (5 כדורים) 3 פגיעות בול מ-25 מטר מרחק סטייה 0 ומרחק מקסימלי בין הפגיעות הקיצוניות 2 ס"מ בשני.... ירינו כמה אנשים לאותה מטרה בגלל המ"כית המפגרת... אבל בכל מקרה מחשיבים את הטוב בין השניים
-
- 100 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אז ככה.. הרעיון די פשוט, בודק את גבולות המחשב שלכם. נסו ליצור קובץ TXT כמה שיותר גדול, ע"י העתקה והדבקה של המון תווים. כותבים הרבה פעמים מספר מסויים (או לוקחים טקסט ארוך) ופועלים כך: סמן הכל (CTRL A) העתק (CTRL C) END (שזה מקש שמביא לסוף הטקסט והדבק (CTRL V) באיזשהו שלב הראם יתמלא מאוד, ולא תוכלו להמשיך להדביק. אני יצרתי קובץ של 220 מגה בערך, מלא בקבוצות מסודרות של 32 מיליון הספרות הראשונות של פאי (אחרי שימוש בSUPER PI) לוקח למחשב שלי כדקה לפתוח אותו. כשטוענים את הקובץ בכתבן, הוא לוקח בין 750-450 מגה ראם. אם מנסים להעתיק את הטקסט לוורד- וורד נתקע לחלוטין. נסו בעצמכם ופרסמו תוצאות [= *מצורפת תמונה **מקווה שזה לא נחשב ספאם ושזה המקום הנכון... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו יש רעש מוזר, כמו חריקה מתכתית שנימשך כחצי שניה אבל עדיין מאצבן. כל זה ברגע ההדלקה ליפני שיש משהו על המסך בכלל. חוץ מזה המחשב פצצה ואין תקלות. המפרת: AMD 64 3200+ BOX CPU AND BOX COOLER GIGABYTE K8NF9 ULTRA 2X512 VALIU CORSAR XFX 7900GT UDL 256MB NEC 3550A DVD-RW WESTREN DIGITAL 250GB 16MB SATA2 מקלדת + אכבר אלחוטי של LOGITECH ספק A-TOP 400W TW (מארז CHIFTECH DRAGON) מישהוא יחול לעזור לי פה לפענח את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תדעו לכם שהכל שמועות הייתי שם ב-3 לפנות בוקר לא היה אף אחת לא הלכתי לקבל שירות, סתם רציתי לראות אם השמועה נכונה - והיא לא.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי ברכב מערכת של Pioneer AVH-2450BT, עם שני קומפוננטים של ALPINE, סאב של PIONEER ומגבר של TEAC. בזמן האחרון בווליום גבוהה( בערך 50% ומעלה) הסאונד נעלם לפעמים. אבל המוזיקה ממשיכה לנגן, ורק אתחול מחזיר את השמע(אני פשוט מכבה את ה source ומדליק שוב). זה קורה לא משנה מה המקור(אם זה DOK או טלפון וכו'..). איך ניגשים לבעיה? מה בודקים..? יש מצב המגבר גוסס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(
-