עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by parlov,

מחר יש לי יום עבודה אז ככה אני גר באור עקיבא ואני צריך להספיק הרבה נקודת יעד אז רציתי לשאול אותכם באיזה סדר הייתם ממליצים לי לעשות את זה. אני מתחיל מחדרה והנקודות שאני צריך לעבור הם: לוד בני ברק קיבוץ בארות יצחק פתח תקווה יבנה אשדוד תל אביב עם למישהו יש גם המלצות באיזה כבישים לנסוע הודה לכם

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. שלום לכולם,אשמח להמלצה לאתר שמרכז חדשות כמו http://www.mivzakon.co.il/ רק באנגלית. (או שרק מרכז חדשות מחשבים,שזה גם מספיק בשבילי ) טנקס.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  4. אפשר לקבל ביקורת על המכשיר מאחד שיש לו אותו וגם מה זה איי מוד מה השימושים שלו איך אני משלם עליו על הזמן שאני נימצא באינטרנט או פעם בחודש למשל אם אני נרשם לynet בבקשה אפשר הסבר כללי על המכשיר ועל הסלקום איי מוד הזה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by lol_minbet,

נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by kikkler,

הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג פאנל קדמי(או מארז בכלל) של רסיברים? אפילו שיהיה יד שנייה או של רסיברים שנשרפו או משהו...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by Tomerico,

טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  10. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

תודה.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. Started by Lupin,

אני רוצה להתייעץ לגבי שדרוג המחשב שלי. באיזה פורום אני אמור לכתוב בקשר לזה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. לדוגמה: מפעל עלית בשנת 1930 (לקוח מוויקיפדיה) אני מחפש תמונות שצולמו בין השנים 1920 ועד משהו כמו 1990 תודה! אני די נואש...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by Chymes,

עזבו, פתרתי לבד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by tascam,

דקות חייו האחרונות של סדאם

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by pixilated,

האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by idan22shp,

חבל להכביר במילים פשוט תיכנסו http://idan23s.smser.co.il תקראו בצד ימין את הכתבה מה THE MARKER וגם את זה לפתוח: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF והמצחיק הוא שיש יותר טובים ממנו.. אז ככה החברה עצמה הודיעה שהיא מחכה לכמות מסויימת של אנשים כדי לקבל את המיזם שיקנה אצל אחת מחברות הסלולרי השונות שכבר נחות על מפתנה : אורנג, סלקום פלאפון וגם מירס נכנסה לשוק הזה.. בנתיים אין פרסומות לכן כל החברים בהשעייה לכרגע..חברי האתר הודיעו לכולם שיחזיקו עוד קצת זמן ולהכניס עוד חברים חבר'ה ברגע שזה יוצא לפועל זה גאוני...חבל להיתקע מאחור. עד שתיזכרו זה יהיה היום של אתמול.. אותי זה קנה ועוד עשרות אלפים רבים.מדובר על השקעה של 1 ש"ח ו 3 דקות הירשמות. הקטע הוא שאתה צריך להביא חבר…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by New-Old User,

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שקצת מבין בנושא של מניות.. זכרתי שדרור אולי יודע קצת לא? יש לי מניות של טבע בערך שנתיים,והרווחתי עליהם 1500 שקל. עכשיו יש לי 4500 שקל אבל אני לא רוצה לשים את כל הכסף על מקום אחד אז חשבתי אולי לקנות מניות חדשות.. יש המלצות למשהו?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by א אוהל,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by com,

למשהו פה יש ת'נגן הזה? למי שיש בבקשה לפנות אלי בהודעה פרטית. גימלים יוגרלו בין הפונים. תודה!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים