עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן... אחרי שקראתי כמה ביקורות שקטלו לחלוטין את הסרט הנ"ל החלטתי שאני בכל זאת אלך לסרט הזה...ורק בגלל שהיה משעמם [ואם תשאלו אותי- אני שונא את סדרת המשחקים HITMAN..אף פעם לא התחברתי למשחקים האלה והם נראו לי משעמים..מה גם שSPLINTER CELL תמיד היה אלטרנטיבה טובה יותר] ולהפתעתי - זה היה אחלה סרט...קשה לי להאמין שקטלו את הסרט כ"כ, אבל הסרט פשוט זורם, קטעי פעולה אדירים, עלילה סבבה לגמרי עם כמה טוויסטים, אווירה מצוינת ואחלה שחקנים. [פשוט הזרימו שם חופשי את הקאסט של "אבודים" ו"נמלטים"]. עוד יש לציין שהשחקין הראשי שנבחר להיות סוכן 47 עושה עבודה נפלאה, וזה לאחר שהייתי בטוח שהוא הכי לא מתאים שיכול להיות לסרט שכזה. אם בקיצור ולעניין - אני ממליץ לאנשים ללכת לסרט הזה, הוא הרבה הרבה הרב…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by MasterDK,

זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by tombcatz,

הפרק הבא מיועד לכל צופי "24" למיניהם הרשו לי ללעוג לכם [גם אני צופה בזה...אבל החלטתי שכאן כבר העונה הרביעית [או שזה החמישית? IVE LOST THE TRACK] עברה כל גבול מבחינת הגזמה, אז אני מפסיק לצפות] *הערות צד-החלפתי את כיוון הקומיקס...זהו קומיקס ישראלי ומכאן גם שהוא צריך להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל...כנ"ל לגבי הטקסטים-בועת הטקסט הימנית בכל ריבוע היא הראשונה ולא ההיפך. NJOY. http://img144.imageshack.us/img144/8947/finalep4wx9.jpg

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by omer1789,

ניראה לי שזה הפורום המתאים... ??? יש לי כמה אפשרויות לקנית פלאפונים. איזה הכי כדאי? האופציות שחשובות לי. -צילום באיכות מעולה -אפשרות לשמיעת שירים MP3 -איכות סאונד טובה האפשרויות שלי הן: sony ericsson K750I sony ericssom K700I (ביניהם אני הכי מתלבט.. מה ההבדלים ביניהם בצילום,מוזיקה ועוד... motorola v3 זהו... ביניהם אני מתלבט... יש לי אפשרויות לעוד פלאפונים אבל אני לא אוהב אותם.. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by superginiman,

עברתי על הSOURCE של המאמר "נבחרי השנה 2004" וראיתי את שני המשפטים האלה... Minimizer, you are such a NEWBIE!!" BigWabbit OWNZ y00 !!"

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. אז אני מגיע ללונדון אחרי שהייתי שם כבר פעמיים עם משלחות, ולכן לא הספקתי לעשות שם הרבה, הפעם אני יוצא לבד ( ובערך שבוע אחרי מתגייס) אז התחלתי לעשות רשימה של מקומות שאני רוצה לבקר בהם, לא רק הכי מוכרים, שבהם כן הייתי עם המשלחות, ורציתי לקבל קצת רעיונות למקומות, או סתם עצות לטיול.. (אני הולך להתאכסן בYOUTH HOTELS כאלה בחדרים של 6-8 אנשים בחדר כדי לחסוך כסף, אין לי ממש הרבה כי גם קניתי מצלמה דיגיטלית חדשה) אז המקומות שאני ממש רוצה לבקר בהם: MPH'05 http://www.mphshow.co.uk תערוכת רכב שנראת לי ממש שווה, ואולי אפילו אני אקנה את הכרטיס היותר יקר, למרות שאני לא בטוח מה הוא נותן לי.. כי לפי האתר זה נותן מושבים יותר קרובים לבמה, אבל עם זאת תערוכת רכב (וככה רואים גם בסרטון באת…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. Started by intel suck,

תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by etay44,

מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

היי חברה, מצטער מראש על הספאם! אני פשוט חייב למצוא סרטון אחד שפרסמתי פה לפני כמה שנים, כל הלינקים לשרתים שהעלתי אותו שבורים ואני סומך על אחד מכם שאולי נשאר לו אותו על ההארד ויוכל לשלוח לי אותו בבקשה! הסרטון מתאר שני מפגרים עושים פוגו בחדר לצלילי sod- chop soey ובסוף נכנס סבא ותופס אותם במצב די מביך התראד העתיק שבו פורסם הסרטון: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=21973.0 השם של הקובץ FOGO.WMV תודה רבה מראש,פשוט רוצה להיזכר בזמנים הטובים!

15. Started by Yuvky,

אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.

16. שלום אני מעונין להזמין חבילת איחסון לאתר שבניתי. מדובר בכמה דפי html, האתר שוקל רק 5 מגה. שאלתי לכם היא מאיזה חברה כדי לי לזהזמין את חבילת האיכסון. אני מחפש חברה אמינה מאוד ויחסית זולה שלא יהיו מחירים בשמיים. חשבתי על DRP ו SPD, איך הם? בינתיים בעדיפות הראשונה שלי אני כנראה יזמין מ http://www.http.co.il/ הם נראים לי אמינים והמחירים ממש זולים, אני יקח את החבילה של 40 מגה בייט במחיר של 20 שקל לחודש, זול מאוד... בהתחשב בזה שאני לא צריך איחסון גדול. אגב, עדיף להזמין ביחד עם חבילת האיחסון את הדומיין מאותה חברה? אשמח להצעות בהקדם האפשרי כי אני מתכוון עוד היום להזמין. תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. ספציפית גם לגבי מכוניות וואן, וג'יפים. מהם נחשבים?

20. Started by SweeT_EviL,

שמעתי שמתוכנן שביתה גדולה בקרוב(בצפר כמובן). יש נכון בדבר? יש למישהו יותר פרטים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by *NightMare,

המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים