כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע כמה פחות או יותר יעלה לי לפתח בקר שליטה למערכת מכאנית קטנה על בסיס ארדואינו בטווח של חודשיים?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אין שום חידושים. מוכרים לנו את אותה טכנולוגיה כבר 20 שנה רק קצת יותר חזק יותר גדול ויותר מהיר. מעבדים זכרונות וכרטיסי מסך עובדים על אותם עקרונות, התצוגה גם כן. נכון דחפו הרבה מולטימדיה אישית עם כל הסמארטפונים, אבל ברמה העקרונית כבר משעמם הרבה זמן...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני פשוט הצטרפתי לזה ואני עונה להם בכל פעם בטלפון על סקרים,השאלה אם הם רמאים או משהו? מישהו מכיר או שמע על זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
רציתי לעשות OverClocking לכרטיס מסך ונתנו תתוכנה במדריך אבל רשום קובץ לא קיים .. קישור לתוכנה : http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=39 קישור למדריך עצמו : http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/2/ תתקנו בבקשה .. טנקס
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, כל מה שטוב, וזה אומר הרבה כסף, ממש הרבה.. בדקתי אופציות להוזלת הרכישה ע"י רכישת רכיבים (מעבד / זיכרון / כ.מסך) דרך Ebay, אבל זה מוזיל דיי במעט בגלל עלויות המשלוח הגבוהות.. האם מישהו מכיר אתרים אחרים מחו"ל שמבצעים משלוחים לארץ? ב-Tom's Hardware פורסם שהמחשבים הכי זולים בעולם הם בגרמניה, ולאחר בדיקת מס' חנויות זה אכן נראה כך (E8400 ב-166 אירו שזה 875 ש"ח.. מחיר שווה לכל נפש.. ) עזרה?!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בבקשה זה דחוף לי לקבלת החלטה סופית!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
I wanna make a one or two custom printed shirts , and basically looking for a place that provides a good price/quality ratio. I have a two or so years old shirt printed in Pongo (kikar dizengoff) that still looks pretty good, problem is they're abit expensive any other alternativs in Tel Aviv/Ramat Gan area ?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
קראתי קצת ברשת על מה זה הדבר הזה ומשהו לא ברור לי. הבנתי מהסברים שונים שמדובר במעין הימור שלי מול הבית כאשר אם אני צודק אני לוקח אחוז נמוך יותר ממה שהבית לוקח כשהוא צודק. מה שלא ברור לי זה כיצד החברה שמנפיקה את אותן האופציות יכולה לאמוד את הסבירות של תנודת המניה ולקחת אחוזים מתאימים. הרי זה לא כמו הטלת מטבע של 50-50. או שאני טועה ויש תנודות מדדים או אסופת מניות שהם דווקא כן צפויים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו שמע \ יודע, אשמח לתגובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
במהלך אירוע ה-Zenvolution שלה בתערוכת קומפיוטקס 2016, חשפה ASUS ללא התראה מוקדמת הפתעה יוצאת דופן – רובוט ביתי חדש ומפתיע העונה לשם ASUS Zenbo. רובוטים הם כבר מזמן חלק מחיינו, רק לאחרונה סיפרנו לכם למשל על רובוט שיודע להרים איתכם לחיים, או על הרובוט האנושי מבית גוגל. הפעם אנו מספרים לכם על רובוט משפחתי חדש וחמוד באופן יוצא דופן, שהוכרז בתערוכת קומפיוטקס ע"י חברת ASUS והמיס את לבבות הצופים. Zenbo, הרובוט החדש של אסוס, הוא רובוט ידידותי בעל יכולות אספקת סיוע ומתן מענה על הצרכים הדיגיטליים של בני המשפחה. לרובוט יכולת לנוע באופן עצמאי, להבין פקודות קוליות ולסייע בבית, כך שהאינטראקציה עמו קלה ומהנה. להמשך: https://hwzone.co.il/הכירו-את-zenbo-החבר-החדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזשהו איזור אמרו לי למנהלי הייטק, חברות, משהו כזה, עם למישהו יש מידע תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לשאלה הראשונה (החלק האמריקאי). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני משתתף בתחרות exit2010 תחרות רעיונות לסטארטאפים. לפרויקט שלי קוראים "”Let my baby grow הרעיון הזה יוכל לעניין חלק ממכם, והייתי שמח שייכתבו הצעות שיוכלו לקדם ולשווק את הרעיון לפרויקט ולגבש אותו בכללי. אני רוצה להציג מצגת וידאו שתתווסף לפרוייקט ומתלבט איך להציג אותה ומה הכי כדאי להבליט. מחקתי את המצגת הקודמת ואת כול הטקסט הנלווה אליה כי אנשים פשוט לא הבינו מה הסיפור מאחורי הרעיון ומין הסתם זה לא "קנה אותם". הרעיון בגדול הוא על אפליקצייה שתשתמש במאגר מיוחד ומעניין שייכתב על ידי המשתמשים עצמם ולגרום למשתמשים להרוויח כסף מהם. הנקודות החשובות הם: 1.המאגר יכיל ערכים קצרצרים שהחלק הראשון יהיה טקסט כתוב כמו סלוגנים, ביטויים, מחשבות רעיונות וכו.. עד לשני משפטים וח…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כעיקרון אני פסנתרן ואני מחפש טייפ, בשביל להקליט את עצמי מנגן. אני צריך את הטייפ עם איכות הקלטה גבוהה, קל לתפעול ושיקלוט טוב צלילים גבוהים ונמוכים.אשמח גם אם תוכלו להפנות אותי לאת עם השוואות והמלצות( ואפשר לחרוג בקצת מהתקציב.)תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לפתוח איזה אתר קטן ופשוט (כרגע) . אני רוצה לקבל המלצה להוסטינג ולקניית הדומיין עצמו (.com). האופציה הכי בסיסית שראיתי והכי זולה עד עכשיו היא ב godaddy שזה ה Economy Hosting . וזה עולה לי 3.99$ לחודש והדומיין עצמו יעלה לי 1.99$ לשנה הראשונה. סה"כ בתור התחלה להוסטינג של חודשיים + דומיין לשנה עולה לי 9.37$. מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי בעוד קצת כסף אני יכול לקבל משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-