עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by izikd,

משהו מאוד מוזר http://www.hwzone.co.il/community/?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 http://www.hosites.com/index.php?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42 http://www.phpbbheb.com/index.php?=PHPE9568F36-D428-11d2-A769-00AA001ACF42

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by ccc,

מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי יש לי כמה שאלות על הפרשות! 1:אתם יכולים להביא לי את הסדר של כל הפרשות במסודר? 2:כמה פרשות יש בשנה? 3:תודה! אא ואתם יכולים גם להביא אתר של כול הפרשות כי האתרים שמצאתי בגוגל מבלבלות הכול!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  4. Started by ward,

איך אתם רואים את העתיד של המעבדים של AMD ושל אינטל ?? דעות ?? . מי ישלוט בשוק בעוד עמה שנים....? מתי המעבדים של AMD יהיו פופלרים יותק ? מתי אינטל תפסיק לתפוס 70% מהשוק !?? ;D תנחשו אולי ??

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. ניסיתי לשלוח דרך ה ICQ אבל הוא לא מקבל מספרים של חברת הענק! AT&T ואני יכול לשלוח למספר שאני מעוניין SMS דרך AOL INSTANT MESSENGER אבל לא יכול לקבל בחזרה תשובה, למישהוא יש הצעה בשבילי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by casdo,

בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות של השבת בנושא כיבוד אחריות בין לאומית על מוצרי מחשבים ואלקטרוניקה ע'י הנציגים הישראליים של היצרנים,אני מעונין לפתוח דיון בנושא. מי שיודע על הנושא או מי שנכוה בענין מוזמן לספר. מי שקנה מוצר כגון מחשב נייד או מצלמת וידאו בארה'ב לדוגמה וקיבל אחריות בין לאומית אבל הנציגים הישראליים מסרבים לתת לו שירות,מוזמן לספר מה קרה לו ואיך הוא פתר את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by lazy-bones,

שלום לכולם יש למישהו עוד כמה אתרים שאפשר לראות בהם פרוייקטים מעניינים??

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  8. אורח

קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by x-dude,

בערוץ 3,למי שמעוניין ושכח או למי שלא יודע.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. yahoo albums אתה חייב להיות רשום אליהם כדי לצפות בתמונות ו ה page wizard מלא באגים אין לי כוח לבנות אתר

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג פאנל קדמי(או מארז בכלל) של רסיברים? אפילו שיהיה יד שנייה או של רסיברים שנשרפו או משהו...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

ברשת ג' יש פרסומת לדיסק אוסף של שירי שנות ה - 60 שיצא כל פעם אני מפספס את השם שלו , ואיזה חברה הפיקה אותו מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by Tomerico,

מישהו יודע מה שם השיר שיש ברקע של כל היריות האלו? זה מThe One (הסרט) אחרי שהאישה משחררת את העכבר שמפוצץ את כל האזור.... http://www.emdr.co.il/tomerico/Sound/The%20One.mp3

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. אני מתכנן לבנות קירור למעבד ואני זוכר שראתי לפני כמה חודשים אתר שמוכרים בו היטפייפס אבל לצערי שכחתי לשמור את כתובתו.... :-\ אודה מאוד למי שיפנה אותי לאתר שבו מוכרים היטפייפס! בתודה מראש, manbot.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by 114508534,

אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

חברה אם אני קונה נגן MP3 בארה"ב יש איזה שהוא חנות שהייתם ממליצים? ראיתי ש compuplus בסדר

19. Started by someone,

יש להם אחלה מוזיקה.. מישהו יודע אם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ איפשהו?..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Vega,

אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  21. אני מתכוון לשתי הנערים שמצלמים את עצמם לא השיר רוק אלה הטרנס הזה ששומעים בוא מן ילדה קטנה זה http://www.joint.co.il/joint/tmp/0047/0047.php

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by tom123,

אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by udist,

אני צריך פלאייבאקים לשירים הבאים: איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך גלי עטרי - חזקה מהרוח יהודה פוליקר - שם בעפר ותכלת חייב דחוף! בכל דרך אפשרית! (ICQ, מסנג'ר, אתר, אידונקי, קאזה)! ואם אין פלאייבאקים אז אפשר בבקשה תווים לפסנתר של השירים הנ"ל! תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.