כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.
-
-
Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מי שלא יוגע מה זה אז אני יסביר לו. נגיד אני אומר מילה נגיד "בורקס" ואתה צריך להגיד את הדבר הראשון שעולה לך בראש נגיד "תפוח אדמה" ככה. אז אני מתחיל. "גזר"
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי חברה אם אתם חושבים שרמת הידע שלכם היא מספיק גבוה כדי לבדוק מבחינה דיקדוקית את הטקסט הבא שכתבתי אשמח מאוד אם תמצאו טעויות ותתקנו אותי!! תודה מראש.. The Use Of Force ---------------- In my opinion the word "Force" as a verb means to make someone or something to do something against his mind by violence. The force can be used in a different cases. In some of them ,the force can be used for a good targets and in some of them for bad. I think that the word "Force" which appears in the title of the story("The Use Of Force") is very connected to the story itself. In the story the word "Force" was used exactly as I described in paragraph 1, for example when the doctor for…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אם אתם עוקבים אחרי בפורום הזה אתם בטח שמתם לב לדברים המצחיקים והמקוריים שאנחנו עושים (האפצ'ים והמתיחות אם אתם זוכרים), אז החלטו אני ואורי (YUVALKOB וJAMMOS GADOL) להעלות אתר מיוחד. באתר יש כמעט הכל מתיחות על מפורסמים (צופית גרנט כדוגמא קטנה) אפצ'ים מצחיקים (חייבים לשמוע כדי להאמין) וגם גלרייה שלא ממש קשורה אליכם (צולמה בבית הספר לאו באק). מה שאני מבקש ממכם זה לתת לי עצות לשיפורים וגם להרשם ולהגיב בפורום. האתר: WWW.HAMETICHA.CJB.NET נ.ב מנהלים- זה לא פירסום משום שהאתר הוא ללא מטרות רווח. אם יש לכם עצות לשיפור הפורום אשמח אם תציעו
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/scripts/showsm.asp?which_forum=307&mess=1702568
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יטש לי סירטון של CS.. ויש שם שירים שאני אישית מאד אוהב אני רוצה בבקשה שתגידו לי את השמות של השירים הבאים... יש לי קטע של כנה עשרות שניות... קטע ראשון קטע שני
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-