כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי באוטו מערכת שקוראת MP3 ואני עסוק בלהכין דיסק של השירים הטובים בכל הזמנים (בלועזית וגם בעברית). הקיצר אני צריך את העזרה שלכם, הכוונה היא גם לשירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, מאלה שאתה שומע פעם בשנה ותמיד אומר לעצמך, לעזאזל, מי כתב את השיר הזה?! כדי לעורר לכם את התיאבון והדמיון אני ארשום כמה שירים שחובה להוריד, מכל סוג: מוכרים פחות: Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro) בעקרון שם השיר הוא: eye in the sky) gary juls- - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Don Mclean - Vincent Kate Bush - Wuthering Heights Simon and Garfunkle - The Sound of Silence Sinead O'Connor - Streets Of London Terry Jacks - Seasons In The Sun Liverpool Express - You…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .
-
חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה מודעה על תחרות במשחק Takken עם תמונה כזאת של מכשף וכתוב שמה משהו על סאבלימינל ועוד מישהו... אני צריך דחוף, במיוחד את התמונה של המכשף.. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.
-
-
Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
פתחתי את תרד זה לשמוע מה לדעתכם האכזבות הגדולות של עולם המחשבים, במיוחד השנתיים האחרונות. בתור פותח התרד אני שם ברשימה את 2 האכזבות הגדולות: GEFORCE FX 3DMARK 03 וזהו... תוסיפו את שלכם... דרך-אגב... לדעתי גם DOOM 3 הולך להיות אכזבה מוחצת.... למרות שאני מעריץ גדול של הסידרה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
מי שלא יוגע מה זה אז אני יסביר לו. נגיד אני אומר מילה נגיד "בורקס" ואתה צריך להגיד את הדבר הראשון שעולה לך בראש נגיד "תפוח אדמה" ככה. אז אני מתחיל. "גזר"
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בציור זה מתוארת מכונית, שמסביבה 2 מעגלים. הראשון במרחק 15 צעדים מהמכונית, והשני 25 צעדים מהמכונית. מישהו יכול בבקשה לסמן בבקשה על המעגלים איפה רואים את הולך הרגל ואיפה לא? תודה רבה לעוזרים. :remybussi: דרך אגב, איך אני מדביק תמונה שנמצאת על מחשבי בגוף ההודעה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון? ???
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היינו צריכים להכין לבי"ס דגל לליגת כדורגל ירדנית-ישראלית. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-