כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
האם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו מסבירים איך להתשמש בעברית לוגית ברשת , כלומר לבנות אתר בעברית שיהיה זמין ל 99 אחוז מהאנשים , תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998
-
- 0 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני רוצה למצוא אתר עם תמונות ש/ל בשביל להכין שבלונה למחשב. אבל אין כל כך הרבה הצלחה בלמצוא אתר כזה (תמונות אני מוצא, לא קשה). עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה המכשיר נכנס לרטט ופשוט לא מוכן לצאת ממנו אם מישהו מכיר את הבאג הזה ויודע איך לפתור אותו אז בבקשהההה תכתבו לי בתודה עידו IR
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
נושא שלא ממש קשור לכלום... אולי מישהו יודע מאיפה הרובוט הקטן הזה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שירות א-ד-י-ר שגיליתי לאחרונה דרך האו"פ - סקירה קטנה ב http://www.pc-spot.co.il/community/viewtopic.php?t=3783
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תשמעו, שלחתי איזה חלק שלי שנשרף ליבואן בדואר רשום.. זה לוח אם שלחתי בחבילה ככה יפה עם הכתובת שם מיקוד והכל... שלחתי כמובן בדואר רשום שאני יוכל לעקוב אחרי החבילה, שלחתי ב1\1\2004 לפני שבוע וקצת... ועדיין רשום לי במעקב שזה רק "נמסר למשלוח" וזהו, בדיוק כמו ביום שאתה שולח, רק רשום שמסרת את זה וזהו ואמור להיות "הגיע ל...." תמיד החבילה מגיעה לפחות לדואר המרכזי של אותה עיר ששלחתי אחרי יומיים מקסימום, אבל זה כבר שבוע וזה רק במסירה הלכתי לדואר איפה ששלחתי והוא אמר לי שזה יצא או קיי התקשרתי למחלקת דוורים אמרה לי שהיא לא יודעת איפה זה התקשרתי לחברה וזה לא הגיע להם, הם אומרים שיש להם איזה איש שעובד איתם בדואר ומביא להם חבילות לדלת ידוע לי שמשהו קרה לה, או שהיא נשברה או ניזוקה או שהי…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי הרב במסגרת למודי השל"ח של כיתה י' אני צריך לעשות עבודה על גמלא ואני חייב לבחור ראשי פרקים ועניינים... אני לא מצליח למצוא חומר - הרצתי חיפושים דרך גוגל ו-וואלה ולא נמצאו דברים טובים למעט שני עמודים: http://www.snunit.k12.il/www_teva_trips/nar08.html http://gamla.golan.org.il/ אבל אני לא חושב שזה מספיק - המורה שלי ב* ז*** וזה לא יספק אותו... אשמח אם תפנו אותי למקורות עזר טובים או שיש לכם עבודות או משהו שיוכלו לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן רכישה של אוזניות מאתר Amazon.com וחשבתי להיעזר באתר Mustop. האם מישהו קנה בעזרת אתר זה? כמה זמן לקח למוצר להגיע לארץ והאם היו בעיות כלשהן? נ.ב : ביצעתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה הפניות לאתר Mustop כדרך לקנות מחו"ל אבל לא ראיתי דעה של מישהו שקנה שם בעצמו. תודה מראש :cwm35:
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב אז מישהו יודע משהו על הדגם הזה של מוטורולה MOTOROLA C330? אשמח אם מישהו יחווה דעתו תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
ניסיתי לבדוק באיזה אתר יש את הדיסק אבל לא מצאתי. צריך אתר שעושה משלוחים לארץ תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף עם ביטוח לוח שנישרף לי הבעיה שעשיתי עליו דברים שמפירים את האחריות... מי שמבין בזה ויודע מה לעשות כדי "להחזיר" את האחריות בבקשה שיפנה אלי לאיי סי קיו, או בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מארז AT של שרת ישן. כל מי שחפצה נפשו במארז מוזמן ליצור איתי קשר ואתן לו אותו (המארז כולל ספק 300W. לא יצא לי לעבוד עם המארז הזה לכן אין לי מושג אם יש לו בעיות כלשהן). הדואל שלי הוא dr_bozo@hotmail.com.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-