עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. תקשיבו דודה שלי נוסעת ל LA ואני רוצה לבקש ממנה X45... עכשיו אני רוצה לתת לה כתובת מדויקת שלא תתחיל לחפש לי שם סתם... (שליחות מהעבודה לא צריך שהיא תבזבז יותר מדי זמן עליי :) אז יש לכם המלצות על חנויות מחשבים גדולות ב LA שאני יכול לומר לה שתחפש שם, וסיכיו גדול שיהיה שחנות אאת הסטיק הזה? תודה לכולם ... נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא פה אז איפה ?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

לא ידעתי שאסור לדבר על חנויות.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. איפה מוצאים סדר גודל של מחיר התקנת רשת הזזה נגד יתושים לחלון של חדר ילדים סטנדרט ללא הכנה (מסילה לא מותקנת) לרשת.

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. אני יודע שזה עצוב, לכן אני לא אכתוב "יום פאי שמח" כאילו אני באמת מתכוון לזה : תהנו. אתם מוזמנים לפרסם תוצאות של סופר פאי ולגחך על לשמוח בשימחת החוגגים

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין ירושלים לבן גוריון, אבל אני פתוח לשמוע הצעות. האם יש הבדל משמעותי בין שתי האוניברסיטאות הנ"ל? מישהו יכול לשתף אולי חוויות מהלימודים שלו? מדובר בתואר ראשון אגב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Fighter,

זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. בעוד כחצי שעה, בשעה 20:00 שעון ישראל, חודשים רבים של "שמועות" יסתיימו באירוע ספטמבר השנתי של אפל. אתם מוכנים?לכתבה

10. שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה

12. במשך שנים, היכולת להעביר קבצים במהירות בין אייפון לאייפון הייתה אחד היתרונות הגדולים של אפל. לאחר פיילוט מוצלח ב-Pixel 10, גוגל מאשרת רשמית: הפיצ'ר שמשתמשי אנדרואיד חלמו עליו מגיע למכשירים של סמסונג, שיאומי ושאר היצרניות כבר השנהלכתבה

13. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by safari,

http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by yossi_s1,

היי, השתחררתי מהצבא לפני כחודש ככה והתוכניות להמשך הם פסיכו (מועד יולי) ומכינה באוניברסיטה. כרגע אני בחיפוש עבודה ונקלעתי להתלבטות שהייתי רוצה להתייעץ עם מישהו שיש לו קצת יותר ידע ונסיון. האופציות שיש בפני הן עבודה בחברת הייטק כלשהיא, לעומת עבודה זמנית סטנדרטית, לדוגמא חשבתי על ארומה. עברתי תהליכי מיון למשרות לא רעות, אחת בטבע למשל, מפעיל חדר בקרה, סביבת עבודה לא אינטסיבית, החסרונות עומדים בעיקר בחובה של משמרת לילה שהיא מ10 בלילה עד 6 בבוקר שאני חושש שידפוק לי לגמרי את השינה והעניין יפריע לי בלימודים ובנוסף שהעבודה היא לגמרי לבד בלי אנשים, טיפה באסה. או משרה בRSA שכוללת חיפוש סכנות אבטחה באינטרנט ובכללי בנושא אבטחה באינטרנט, התנאים שם טיפה טובים יותר. אין משמרות לילה ועוב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, יש לי פחד קהל, למישהו יש פה רעיון איך לגבור על זה?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by HiperPsY,

תהנו : שלגיה ושבעת הגמדים http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1071 סינדרלה http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1007 פינוקיו http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=77

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by maverick,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. הרשויות לא יפתחו את בתי הספר!! ישששש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  22. מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by hichkock,

מישהו מכיר אתר טוב שאני יכול להשיג ממנו דברים שונים להורדה בחינם לטלפון הנ"ל? (משחקים, צילצולים, שומרי מסך.... וכ"ו). תודה מראש!

24. Started by M.G.,

מכורים יקרים: שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה. אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה. ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה. חג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by TaZeR,

שלום לכולם, יש תרגיל שאני מנסה לפתור כבר כמה שעות ולא מצליח (בני גורן הנדסה חלק ב', עמוד 301 תרגיל 18). בגלל שיש לי עכשיו בעיות עם הסורק, אני לא אוכל להעלות לכאן תמונה של התרגיל. למישהו יש את הספר ויכול לעזור לי?! תודה מראש, בן

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים