כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D
-
- 78 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא את הכתובת של האתר של תחזית מזג האויר באיטליה?(או מכיר אתר אחר שיספק את הידע הזה?) אני רוצה לסוע לאיטליה(בעיקר לצפון איטליה), ואני יודע שהמזג אויר ברומה אחלה, אבל הצפון קר יותר - מישהו יודע עד כמה ההבדלים ניכרים בטמפרטורה, למשל בערים כמו: ונציה, פירנצה, בולוניה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חברה', בקרוב אני מתכוון לקנות רכב, הונדה סיויק שנת-96-98, ובינתיים לא הצלחתי למצוא חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה. אני יודע שזה לא כל כך שווה לעשות מקיף על רכבים משנים האלה, אבל בגלל שזה הונדה ואני גר בבאר שבע, הסיכוי שידפקו לי אותו יותר גבוה, ואני לא רוצה לקום איזה בוקר ולראות שהלך לי 15-18 אלף לאיזה כפר בדואי... אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות מקיף לרכב זה
-
- 47 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי ביד 2 בשברולט סוואנה למגורים ב-35 אלף ש"ח. נניח שהוצאות על הדלק הן זניחות (חונים ומתמקמים קרוב למקום העבודה). לא מתכנן בקרוב, שואל באופן תיאורטי.
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם אולי יודעים באיזה מכשירים יש MSN MESSANGER? חוץ מכל ה PALM והמחשבי כף יד + פלאפון תודה
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, למשהו אולי יש מושג איך המוכר בחנות קובע כמה הנחה מגיע לרוכש במזומן? אני מדבר על קניה של מוצרים שעולים אלפי שקלים. האם יש לי טעם לקנות מוצר במזומן שעולה כמעט 5K ש"ח? התקשרתי לחנות שאני שוקל לרכוש בא מחשב נייד הוא אמר לי לבוא ושם הוא יקבע לי את ההנחה שמגיע לי. איך מוכר פשוט יכול לקבוע את רמת ההנחה? בסופו של דבר זה סוג של הפסד לחנות.
-
- 35 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כפי שאתם בטח רואים, אני רשום על משתמש חדש. למעשה אני משתמש באתר כבר כ 5 שנים אך פתאום שכחתי סיסמא ופשוט החלטתי לפתוח משתמש חדש. למה? היה בא לי להשתמש בהגדרה הרפואית החדשה שניתנה לי. אני "הטרוזיגוט מורכב". משמע, באחד הגנים שלי, יש שתי מוטציות במקומות שונים (על אותו גן). המשמעות? רמז, ע"פ המדע לפחות, אין הפי אנד . בכל אופן, אני קליינט בטראקר ישראלי . רציתי להעלות את הנתונים שלי בטראקר וחשבתי על דרך שיכולה להיות נוחה, אך אני בספק אם היא חוקית. הסבר : שמתי לב שכשאני מוריד טורנט מסויים, בזמן ההורדה, הוא לא משותף, אבל, אם אני משהה את ההורדה, הטורנט כן משותף ומורידים אותו ממני. בנוסף, ע"פ חוקי הטראקר שאני מחובר אליו, אני לא מחוייב לשתף טורנט שלא הורדתי ממנו לפחות …
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.html לא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחח נשאר רק לקנאות בו
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הטלפון לפני כמה ימים ודבר ראשון הוא מעולה רציתי לדעת האם מישהו יודע איך להעביר קליפים שיש לי במחשב לפאלפון שאני יוכל לראות אותם? הטלפון תומך ב mpeg 4 וב 3gp הבעיה היא שכעשר אני מעביר לפאלפון רואים ממש גרוע.. ואם אני משפר את האיכות אז הקליפ זז ממש ממש לאט , אבל רואים מצויין.. האם יש איזו תוכנה או איזה דרך שאפשר להעביר לפאלפון את הקליפים ועדיין לראות אותם באיכות צפיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אשמח אם תרשמו לי כאן רעיונות או זכרונות שלכם של משחקי הפעלה של ימי הולדת שה D.J. אמור לעשות/להכין לילדים ביסודי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-