כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
העלתי תמונה לSIZ וניסיתי להעתיק כמה קישורים.. שום דבר לא עובד עזרה עם אפשר!!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת.. ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...) רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים .. המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה גם בעוד כמה שנים..) ? בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..) וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת ה…
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, הבומבמלה מתקרבת ולא ראיתי שום ת'רד בנושא למרות שאני משער שדווקא יגיעו די הרבה.. אז.... ספרו אם אתם באים ולאיזה איזור תבחרו להתיישב (לכו תדעו אולי נעבור אחד ליד השני בלי לשים לב..) אני בא כמובן... כנראה לאיזור של המשפחות.. הכי בטוח
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אין הרבה מה להוסיף, מישהו היה בכנס עולמות 2006 השנה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מי שיודע שירשום באיזה תאריך הוא יהיה והאם הוא יהיה בעזריאלי בתודה מראש .
-
טוב אז באשכול השלישי למסע שלי, אני אנסה להבין איך להגיע לפיקוד דרום באר שבע, מדור ביטחון שדה. הנחיות? D:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בדיון זה אני רוצה שכל אחד ישתף אותנו בשירים הקלאסים שהוא מכיר... וככה יהיה נחמד ! אני אומר מראש שיר קלאסי לא יכול להיות שיר קצבי מדי כמו P.I.M.P של "חצי שקל" * זה צריך להיות שיר טיפה ישן משו קלאסי בטח לא האוסים וטרנסים כי זה ההפף המוחלט אז יאללה תתחילו להריץ שמות אני פה עם חברי הטורקי והוותיק "קאזזה"... לי יש שתי שירים קלאסים שעולים לי כרגע בראש....... RedHotChilli Peppers - scar tissue Theme- Remember The Titans
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו כשהייתי באילת מניפה ממש יפה של בוב מארלי מעשן גוינט משהו ממש יפה לשים בחדר , למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות אחת כזאת ? ובכלל איזה דברים יפים אני יכול לשים בחדר ואיפה לקנות כמו תמנוות יפות וכאלה , קניתי אתאמול תמונה מבד משהו יפה של אסולוט עם קוף ששותה ממש חמוד ... אז יאללה תעזרו לי תודה ...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש הוראות הפעלה לכל סוגי מוצרי החשמל מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האתר http://focus.msn.co.il/ זה לוח קניות ומכירות של רכבים מכל הסוגים אני מחפש אוטו זול זול וקומפקטי אז חשבתי לחפש בלוחות...מלבד פוקוס אני רוצה לראות עוד אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ישבתי שלשום בפאב, והיה איזה דיסק שלם של קאברים של בוב מארלי בסגנון ג'אז ראגיי כזה.. למישהו יש מושג איזה דיסק זה..? בראל.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי יש לי שני שאלות לחובבי הסידרה. לא מזמן יצאו שלושה אוספים שמאגדים ביחד את הפרקים שמקושרים מה שנקרא X-Files Mythology. לינקים: http://www.foxstore.com/detail.html?item=1446 http://www.foxstore.com/detail.html?item=1520 עכשיו רציתי לדעת אם מישהו ראה או מבין ממש טוב בכל סיפור העלילה ויכול להגיד לי אם הפרקים שם באמת מספרים את הסיפור המלא או שיש עוד פרקים קשורים שלא נמצאים באוספים האלו (מי שראה את הסידרה יודע שיש פרקים עם עלילה שלא קשורה לכל סיפור הקונספיקציה\חיזרים ויש פרקים לאורך כל הסידרה שמדברים על אותו נושא). שאלה שניה היא באיזה זמן בעלילה הסרט נכנס כאילו בין איזה עונה לאיזה עונה לפי הסיפור? תודה נ.ב. אני ישמח אם הדיון יהפוך גם לדיון מעריצי הסידרה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-