עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה

2. בשלב שדברים הופכים מורכבים אני לא ממש צולח אותם. כלומר להחזיק הרבה רעיונות בראש יחד. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למישהו שיודע להתמודד עם לקויות למידה תודה!!!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by creative,

אבא שלי טס עוד כמה ימים לאמסטרדם וחשבתי לבקש ממנו לקנות שם את ה creative zen v plus מישהו מכיר שם איזה חנות מחשבים או חנות אחרת שאפשר לקנות שם מכשירי MP3 ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי שהשלב הראשון בוא מבחנים אמריקאים שבנויים משאלות בהם כל מיני מושגים במחשבים, לדוגמא garbage collecter - שאני יודע שאיכשהו קשור להקצאות זיכרון. איך המבחנים בערך הולכים ואיזה ספר אני יכול לקחת מהספריה שיעזור לי עם המושגים? (גם ברשתות אני מאמין שאצטרך) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by חן מ,

,חג שמח קיבלתי בדואר זימון ליום מיון תעסוקתי. רשום שם שזה משהו חדשני כדי להתאים את מה שהמתגייס יודע לצרכים של הצבא,ואחרי יום זה ישלחו לי באינטרנט שאלון העדפות שאותו אני אצטרך למלא בצורה מסויימת. השאלה שלי היא האם צריך בכלל להתכונן למבחנים האלו?האם אלו מבחנים פסיכוטכניים כמו בצו הראשון שצרריך להוכיח ידע במתמטיקה ובלשון ובאנגלית וכו'? או שאלו מבחנים של דינמיקה ותנועה קבוצתית וכו'? אני ממש חייב לדעת,כי מה זה לא בא לי שוב להתכונן למבחנים המעצבנים האלו ושוב לא להצליח בהם תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by falukky,

אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. ערב טוב . עוד חודש וחצי בן דוד שלי טס לסין , חשבתי להביא משם כמה חלקים למחשב ... מישהו מכיר אתר של חנות מחשבים בסין ? או אולי אתר שאפשר לראות מחירים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. ענקית המשחקים התבדחה על חשבונם של משחקים לשחקן יחיד, מה שעורר זעם ברשת - וגם במשרדי EA עצמה. צוותי פיתוח של משחקי יחידים חשו כי החברה לועגת למאמציהם, בייחוד בשל היחס המזלזל ש-EA הפגינה בעבר כלפי הז'אנרלכתבה

• 0 תגובות
    • 297 צפיות
  9. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/875766 דוגמה "אינטרנט אקספלורר הוא כלי קטן ויעיל עד מאוד מבית מייקרוסופט, שמסייע בהורדת פורנוגרפיה ורוגלות למחשב. רוגלות הן מיקרואורגניזמים שחיים בסימביוזה עם אינטרנט אקספלורר. אקספלורר תומך בהתקנה מהירה של רוגלות ללא התערבות המשתמש, בעוד שבפיירפוקס צריך ללחוץ על כפתור OK כדי שזה יקרה". (מתוך הערך על אינטרנט אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. יוזמה שאפתנית וראשונה מסוגה מציעה לעשות שימוש חוזר בכורים גרעיניים שיצאו משירות מנושאות מטוסים וצוללות כדי לספק חשמל נקי וזול למרכזי נתונים ענקיים, כחלק ממירוץ החימוש הטכנולוגי והאנרגטי של ארצות הבריתלכתבה

11. Started by UnwiZ,

ב-2005 עלה משחק חידות ישראלי בשם גוון שצבר פופולאריות רבה בזמנו ואתגר חברים רבים בפורומים שונים בארץ. המשחק בעצם מתנהל כולו בדפדפן כאשר המטרה היחידה היא לעבור לשלב הבא. היום, לאחר הפסקה של 3 שנים מאז התעדכן, הוא חוזר בגירסא חדשה - http://myblog.co.il/gavan בעצם כל השלבים נבנו מחדש וניתן כעת לפתור את החידה מההתחלה, כאשר הפעם האתר ממשיך להתעדכן. בקשה אחת מיוצר האתר, בפורומים ובמקומות פומביים לא לפרסם פיתרונות וקישורים לשלבים, אלא רק לספק רמזים במידת הצורך! מה שאתם עושים במסנג'ר ובהודעות פרטיות זה עניינכם שלכם, אבל בפורום, שבו כולם רואים, אני מבקש לכבד את אלה שלא רוצים להגיע לפיתרונות וקישורים ברשת, וכמובן את יוצר האתר שעבד קשה מאוד על החידה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

13. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך עזרה עם הפייסבוק, מה אני נותן לחברים שלי בשביל להיכנס לדף שלי ישירות ויוסיפו את עצמם ?? ואיך אני עושה את ה LIKE הזה ?? תודה

14. Started by Your-AsSaSsiN,

מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by unknown,

של Brian W. Kernighan ו-Dennis M. Ritchie יש חנות בארץ שמוכרת אותו? או לחילופין יש למישהו פה את הספר יד שנייה ורוצה למכור?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש להם מנה של נודלס עם עוף תילנדי באיזה 30 שקל ככה הנודלס שלהם צהובים שמנים כאלה כאילו ניפחו אותם, ויש להם טעם נהדר, אותו דבר לגבי הטעם של העוף ושל הירקות מישהו יודע מה המתכון שלהם? או איך עושים את הנודלס המנופחים האלה? אני פשוט מת על זה ומעניין אפשר להכין בבית

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. ענקית המשחקים אקטיויז'ן מכרה מיקרו-רכישה שנוצרה על ידי בינה מלאכותית במשחק Call of Duty: Modern Warfare 3, מה שמעלה שאלות על השימוש בטכנולוגיה זו בתעשיית המשחקים ועל עתיד העובדים בתחוםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.