עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . לפני כמה זמן פתחתי את התארד הזה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372710.10 עכשיו אני רוצה לעדכן אתכם איך נסגר הסיפור. אתמול בא אלי טכנאי של הוט בשביל להתקין לאמא שלי ממיר בחדר וגם להפעיל את הממיר שמחובר למחשב . כשהטכנאי של הוט הגיע הוא ישר שאל אותי מי התקין לי את הממיר שמחובר ללמחשב . והוא גם אמר שהממיר לא מחובר טוב וגם הטכנאי הקודם התבלבל בין היציאות לשקע של הוט ובגלל זה הוא לא עבד . אחרי שהטכנאי סידר לי הכול שאלתי אותו אם הייתי צריך לנתק את ההארקה בבית בשביל שהפסים יעלמו . הטכנאי כמובן היה בשוק מהשאלה שלי וישר התקשר להוט בשביל לברר את השם של הטכנאי שאמר לי את זה . אחרי שהוא השיג את הפרטים של הטכנאי הוא התקשר למישהו וסיפר לו שטכנאי אמר לי לנת…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. סליחה על הנושא הלא קשור.. אבל ראיתי בעיתון ולא יכול להיות שפלאפון כל כך יקר יהיה במחיר כזה...

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by Lion,

http://www.mtbireland.com/dodge.html החוקים הם מאוד פשוטים מזיזים את הריבוע האדום ע"י לחיצה עליו ואז הזזת העכבר אסור שהריבועים הכחולים יגעו בכם אסור לגעת בקירות שיא שלי:

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by ORrrr,

Loving you... la la la la la la la la la la la la la la la la la la la הוא היה באיזו פרסומת אני לא זוכר בדיוק איזו וגם באיזה סרטון פלאש כרטיס ברכה כזה באינטרנט טנק אינ אדוונס.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  6. אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by moonjib,

אין צורך להסביר יותר מדי, תמליצו על רצועות בז'אנר האלקטרוניקה. ***הבהרה***: אין צורך להעתיק רשימה של עשרות רצוועות,כמה יספיקו. אנא עשו את זה בטעם, לא צריך להגזים. ולכל אלה שלא עובדים עם תוכנה לסידור תגים, אני ממליץ על התוכנה music brainz tagger : http://musicbrainz.org/ טוב, אז בוא נתחיל: Plummet - Cherish the Day Oceanlab - Sirens of the Sea (Kyau vs. Albert vocal mix) (מאוד מומלץ) Bluetech - Prayers for Rain (J. Viewz remix) Infected Mushroom - Elation Station (הרגיל, לא המיקס של beat hackers)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by אופיר בנישו,

יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Green,

למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by zniibidl,

אני יודע רק שורה אחת עיקרית מהשיר ואת המנגינה... את המנגינה אני לא יכול להעביר לכם לפה אז אני ארשום את השורה: Everybody dance now מישהו מזהה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

http://radio.org.il:8000/listen.pls שווה להקשיב

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אני יודע שזה לא סרט חדש. רק איך הוא ,וזהו. תודה-גיל

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  15. המכוון מראות שלנו בפאסאט נשבר (אבא בטעות שבר אותו עם הברך : /) במוסך רוצים משהו כמו 400 שקל על חתיכת פלסטיק קטנטנה וחשבתי אולי יש אתרים שמוכרים חלקים, מדובר בחלק קטן לכן אני חושב שלא תיהיה בעיה לשלוח אחד לכאן.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by Chubby,

שלום רציתי לשאול שאלה פירסמתי נושא בפורום "חלקים שונים של מחשב מקלדות מדפסות,סורקים " בקיצור בפורום הזה ואני לא מוצא אותו וחיפשתי בחיפוש לפי שם משתמש CHUBBY לא מצא לי איך אני מוצא נושאים שפירסמתי בעבר גם חשוב לי לדעת בכללי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. Started by mrsph666,

לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by Lupin,

יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3276468,00.html

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  21. לצורך העניין , יש לנו פרה . לפרה , לצורך העניין , יש 4 רגליים , אחרת , היא לא ממש הייתה פרה , או שהיא הייתה נופלת על הצד . עכשיו , הפרה מתייחסת לרגליה כאל משהו מובן מעליו , כי זה שם , ועומדים על זה , והולכים עם זה . השאלה היא , האם הפרה מבינה / מודעת לכך , שיש לה 2 רגליים אחוריות ?! לדוגמא , עכשיו הסתכלתי אחורנית , ולא ראיתי את רגלי . ראיתי את הצד האחורי שלהן . זה אומר שאין לי רגליים אחוריות , אבל גם אין לי רגליים קדמיות . אני יכול לטעון שאני פרה בהכחשה ? האם מישהו נתקל ברשת במחקר דומה ?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by moonjib,

התנדף, נעלם, עזב את החדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני מחפש תווים לשיר SUPREME. http://youtube.com/watch?v=1ss3F-yBng8 אני מניח שהוא כתב את התווים. אבל יכול להיות שיש מקום שאני אוכל להשיג את התווים שהוא ניגן? (לא את האקורדים בULTIMATE GUITAR)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. יש להם מנה של נודלס עם עוף תילנדי באיזה 30 שקל ככה הנודלס שלהם צהובים שמנים כאלה כאילו ניפחו אותם, ויש להם טעם נהדר, אותו דבר לגבי הטעם של העוף ושל הירקות מישהו יודע מה המתכון שלהם? או איך עושים את הנודלס המנופחים האלה? אני פשוט מת על זה ומעניין אפשר להכין בבית

• 0 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים