כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעונייין לקנות מינידיסק Sony MZN10 ובאתר http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1324&catcode=34 המחיר הוא הכי זול וזה נראה לי קצת מוזר מישהו מכיר את האתר? איך השירות? כמה זמן הם קימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברת Augmental הציגה בתערוכת CES 2025 את ה-MouthPad - התקן חדשני המאפשר שליטה במחשב ובטלפון באמצעות הלשון ותנועות ראש, ללא שימוש בידייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
אכן זוהי קונספירציה (מקומם, מקומם מאוד). שאני (*שני) המלכה :] היא לא באמת בחורה, היא אחת מפיצולי האישיות של compman112. אכן חברים, מקומם. . . . . . . . . . . . . . . מקומם מאוד. ואיך יכולתם שלא לעלות על זה? compman112 משתלט עליכם...מואהאהאהאהאה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לשירי טרנס עם גיטרות,הרבה רעש קיצור=) רצוי שירים ספציפיים או אלבומים מומלצים תודה..
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תהנו : שלגיה ושבעת הגמדים http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1071 סינדרלה http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=1007 פינוקיו http://www.jokes.co.il/list_show.php?site=default&type=letters&id=77
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
סתם עניין אותי, ממתי אתר שמתיימר לכסות את תחום האלקטרוניה גולש לנושאים פוליטים גרידא ?? http://www.theinquirer.net/?article=19871 למישהו יש מושג ? או בכלל מי זה הכתב שלהם מירושלים ? הוא בפורום שלנו גם כן ? רשום שם שזה Paul Hales , בפעם אחרונה שראיתי כתבה שלו באתר הדגול הזה, זה היה כתבה לא נכונה ומפגרת על מחסור של AMD64 בארץ.... מה קורה להם הכל בסדר ? איזה כתבים מפגרים... מעניין אם הם גם כותבים על ארועים פוליטים אחרים בעולם, לא רק של ישראל...
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:46:54, on 27/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מחפש חבר שכבר רשום ויכול להזמין אותי להצטרף לאתר torrentbytes לכתובת adirtal@zahav.net.il או adirtal@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים שבהם ניסה לשכנע את הצרכנים לשלם דולר אחד בודד לשנה שלמה של שימוש, שירות ההודעות המיידיות הפופולרי ביותר בעולם מודיע על שינוי גישה שיעשה חיים קלים יותר לצרכנים הפרטיים האם השתכנעתם לשלם דמי מינוי שנתיים עבור שירותיה שלאפליקציית ה-Whatsapp? חדשות טובות – החל מעוד כמה שבועות, כבר לא תזדקקו לשלם אגורה נוספת לטובת העניין. ב-Whatsapp ובפייסבוק (שקנתה אותה לפני שנתיים) הכריזוכי יוותרו על רעיון דמי השימוש לצרכנים הפרטיים, ויהפכו בקרוב מאוד את השירות הפופולרי, שלו מעל ל-900 מיליון משתמשים יומיומיים ברחבי העולם, לחינמי לחלוטין, ולא רק למשך השנה הראשונה כפי שהיה באופן רשמי עד היום. אמרו שלום ולא להתראות למסך המוכר הזה בחברה מיהרו להרגיע…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה לדעת את שמם של האלבומים הטובים ששוחררו ע"י שלמה ארצי. יש לי הרבה שרים שלו אבל לא את האלבומים. תמליצו לי על הדיסקים הכי טובים שלו שכדאי לי לקנות. תודה
-
אתר ישראלי malamata חדש שהושק אתמול מאפשר לחפש ב3 מנועי חיפוש בו זמנית : Yahoo,Google,MSN ניתן גם לבחור באיזה מנועי חיפוש הוא ישתמש.... נראה לי נחמד נראה מה יצא ממנו
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-