כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
צבי הנינגה חוזרים, עוד פרטים על מלחמת הכוכבים וקפטן אמריקה ואפילו קאמבק להארי פוטר, בערך. השבוע הזה היה עמוס בקדימונים מעניינים לסרטים וגם למשחקים, היכנסו לכאן בכדי לא לפספס שום דבר בדומה לשבוע שעבר, גם זה הנוכחי מלא בסרטונים חדשים מעניינים שאנחנו מאוד רוצים לחלוק איתכם, אז ללא עיכובים נוספים, קבלו את עשרת הטריילרים שכדאי מאוד שתצפו בהם, ממש עכשיו. הסרט הקודם ממש לא היה מבריק, אך נראה שעשה עבודה מספיק טובה בקופות – והנה מגיע לו פרק המשך לגירסה של מייקל ביי לצבי הנינג'ה, מגיבורי התרבות האהובים ביותר בשנות השמונים. מייקל ביי הוא עדיין המפיק, בכיסא הבמאי יושב בחור חדש בשם דייב גרין, ועל המרקע נראים לראשונה גם ביבופ ורוקסטדי. יש סיבה להתלהב? אתם מוזמנים ל…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כל יום ראשון מתפרסם בידיעות מדור מחשבים אז למה שלא תיתפסו יוזמה ותדברו עם האחראים שם שאתם רוצים לקדם את המדור הזה כי לדעתי הכתבות שמיתפרסמות פו הרבה יותר מעניינות והרבה יותר עכשויות מהעיתון לדעתי שווה לכם לנסות
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הסרטון של מלחמת הכוכבים נצטרף עליי לוק!! חחחחחחחח תראו את הסוף חחחחח http://www.frontsteps.com/movies/join_me/ סרטון של מייקל טיפה לפני המפשט נראה לי עשו את זה http://www.frontsteps.com/movies/michael_jackson_ill_beat_it/ וסרטון של סאדם תראו איזה ראפ חבל על הזמן חח זה האחרון כבר אחרי שתפסו אותו זה לא REAL SADDAM 1 או 2 !! זה כולם שונאים את סאדם!! http://www.frontsteps.com/movies/everybody_hates_saddam/
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
טוב מכיוון שאני כבר בקרוב מאוד ניגש לטסט [ובתקווה מוציא רישיון] התחלתי לחסוך למכונית...בינתיים הכל טוב ויפה,סיכמתי עם מישהו ואני כנראה קונה פג'ו 205 שנת 93 או סיאט איביזה שנת 94 עכשיו רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה + ביטוח צד ג' + ביטוח מקיף בערך מכיוון שבאתרים אין פרטים על המחיר. ואיך משלמים [12 תשלומים או מה שלא יהיה] על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי..? כמה עולה בערך הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעתי השבוע בגלי צהל פירסומת של חידון תנכי ביום שני הבא בעצמאות בלה בלה בלה... עכשיו ברקע יש מן מנגינת שריקה ושומעים כירכרה כזו ברקע עם המנגינה ואני יודע שיש תכנית בגלי צהל אני לא יודע איך קוראים לה אבל אחת התוכניות שם זאת מנגינת הפתיחה שלה ניראה לי תוכנית היסטוריה אבל לא בטוח אקיצור למי שיודע מה שם המנגינה מכיר את המנגינה יודעת את שם התוכנית או כל רמז אחר ויכול לעזור לי להגיע לשם של המנגינה המון המון תודות לו....
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כמה שירים של גאז משולב עם מוזיקה אלקטרונית ופשוט לא מוצא רציתי לדעת אם אולי תוכלו להמליץ לי על כמה שירים\אומנים ? תודה מאש ;D
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כמו שהכותר אומרת מחש סרטונים כמו Mad Mod Mike ו..Luna Demo (NVIDIA)... מכירים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו מכיר אפשרות כזו ....שהיא גם פשוטה ? THX
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את הטראק של ה-bad monkey עם מישהו מכיר ויכול לעלות אותו לכאן אני יודה לו מאוד אלי.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-