עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bartleby,

מישהו יודע למה באתר שלהם אפשר לעשות הזמנות לכל חור שכוח אל ורק לא לישראל?! יש אתר אחר באינטרנט שמוכר סחורה מהסרטים של סמית'?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 18.5.2007 robert gitelman- club99 18.5.2007 tracklist: 01. ultra djs- me and u (ernesto vs. bastin remix) 02. menno de jong pres. myth- sjamaan 03. filo & peri feat. eric lumiere- anthem (nic chagall remix) 04. ricky fobis- nobody (dj res a.k.a. i gor s) 05. front- cosmic spring (aurora mix) 06. alex moprh & rank1- life less ordinary 07. lost withness vs. sassot- whatever (aly & fila remix) 08. k & a- always fool (club mix) 09. cellec- love of my life (kamil polner & sender rework) 10. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) DOWNLOADS: 1) robert gitelman- club99 18.5.2007: http://www.sendspace.com/file/z9zfnd …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. הגיע לידי מצלמת אינטרקום קטנה ואני צריך לחבר אותה למחשב\טלויזיה ... למצלמה יש חיבור כזה שדומה לחיבור של מאוורר על הלוח אם ( עם 3 פינים) , אז איך אני יכול לחבר אותה שתתפקד בתור מצלמת אבטחה?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  4. אם יש המלצות לצופר אויר גם טוב.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. פעם מישהו אמר לי שאפשר שישלחו לך משהו ושאתה תשלם עליו רק שזה מגיע אליך, הוא אמר לי שקוראים לזה גוביינא. אתמול שאלתי את אבא שלי מה זה גוביינא הוא אמר לי שזה שזה משלוח שהמקבל משלם עליו ולא השולח. השאלה אם אני משלם על זה רק שזה מגיע אליי כי להורים שלי יש בעיה עם משלוחים ולתת כרטיס אשראי וזה, ואני רוצה לקנות משהו שיש אותו רק בנועה אז בבקשה בבקשה תענו ! תודה רבה ! היתקשרתי אליהם, אפשר !!!!!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. הבקשה בכותרת, שיהיה בפתח תקוה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by imber,

מישהו פה יודע חנויות חומרה ששולחות מוצרים לישראל? ואני לא מדבר על כל מיני אביזרי מודינג וקירור אלא חומרה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by eegg,

אני מנסה למכור את התופים שלי אבל אינני יודע כמה הם שווים . הם בקושי היו בשימוש . יש 5 תופים במערכת של חברת starion ויש היי-אט וקראש\רייד של חברת zildigian מישהו יכול לעזור לי לדעת כמה הם שווים. ממה שראיתי ביד 2 זה שווה 2000+

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Chymes,

חוץ מהאוגדן המפורסם של המרכז הארצי. יש אוסף כזה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by genia,

בטעות

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by uzi_sch,

robert gitelman- club99 25.5.2007 robert gitelman- club99 25.5.2007 tracklist: 01. richard grey vs. erick morillo & jose nunez feat. shawnee taylor- life goes on (richard grey dubby mix) 02. dj shah- who will find me 03. markus schulz vs. chakra- i am (andrew bennett's other side mix) 04. epos- adagio espressivo 05. pedro del mar feat. emma nelson- feel (martin roth girls love djs rmx) 06. remo con- cold front (bart claessen remix) 07. argy- corrupt boomerang 08. randy katana pres. nick larson- fdv6 (randy katana mix) 09. vincent de moor- fly away (sean tyas remix) 10. alex moprh and rank 1- life less ordinary (meek rmx) 11. andy farley & colin barrat- stimulant D…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by IG,

מישהו יודע מתי ההופעה של דני סנדרסון מתחילה? תודה נ.ב: לא, זה לא עוד דיון שאפשר להספים בנוביות...

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  16. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. מחפש תוכנה שמשנה קול שהוקלט ממיקרופון, לשנות את הקול לכל מיני קולות, לעשות אוו יותר רובוטי, המטרה היא להכנת ג'ינגל כלשהו.... אני אקליט את עצמי ואערוך את הקול שהוקלט... תודה, Aviko

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by SHAY951,

אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  21. סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by TAsraf,

קודם כל אני מרגיש שחזרתי ממרתון סרטי פעולה Hardcore באיכות TS קודם כל בואו נדבר על הסרט הראשון .. Planet Terror: קודם כל העלילה סופר אבל סופר דבילית ... הבנתי אותה אבל מה הקטע פה .. לא באתי לנסות לנחש מה עבר למי שכתב אותה מה הולך לו בראש.. הדגש פה הוא על ה.... מן הסתם סופר סופר אקשן רב ומופנם כל הקטע של הסרט זה להראות לכם דברים שאתם לא יכולים לעשות =] לפי דעתי רודריגז בערך כשל בהעברת המסר בסדר הבנו Nonstop Action ... אני לא ברוס לי לסרט הזה אין פואנטה .. הפואנטה היחידה שיש לו זה להכין אותך לסרט הבא.. Death Proof: 3 מילים? קוינטין שיחק אותה ובגדול! (אחים שלי פאנבויים של קוינטין אבל אני לא כזה ..) אהבתי את המשחק של השחקנים את האפקטים.. פשוט סרט גאונות למרות שח…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.