עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הגיטרה של LiberLive C1 שהוצגה ב-CES 2025 מציעה גישה חדשה ללימוד נגינה עם טכנולוגיה המחליפה את המיתרים המסורתייםלכתבה

2. Started by MODI,

איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by ReDragon 8000,

שלום...אני חדש כאן

4. Started by intel suck,

מישהו יודע איך משחקים פוקר החוקים והבסיס

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  5. אני צריך המלצה לשירי טרנס עם גיטרות,הרבה רעש קיצור=) רצוי שירים ספציפיים או אלבומים מומלצים תודה..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by Morphine,

מישהו יכול לספר על המשחק הזה של הפייסבוק עם המאפיה? זה כמו GTA או שזה סתם משחק עלוב? אין לי כוח להתנסות בו, אני מעדיף לשמוע חוות דעת. וואו, כבר אשכול שלישי על פייסבוק השבוע.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by ofir123,

איפה הוא יכול לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. מה לגבי אבודים והירוס? מישהו יודע מתי יוצאות העונות החדשות לכל אחד מהסדרות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by liran2003,

כל 5 דקות שאני גולש, האתר מפסיק לעבוד למשך 10 דקות :-\

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by pc student,

אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by jj516,

בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.

14. Started by tombcatz,

הפרק הבא מיועד לכל צופי "24" למיניהם הרשו לי ללעוג לכם [גם אני צופה בזה...אבל החלטתי שכאן כבר העונה הרביעית [או שזה החמישית? IVE LOST THE TRACK] עברה כל גבול מבחינת הגזמה, אז אני מפסיק לצפות] *הערות צד-החלפתי את כיוון הקומיקס...זהו קומיקס ישראלי ומכאן גם שהוא צריך להתחיל מצד ימין ולא מצד שמאל...כנ"ל לגבי הטקסטים-בועת הטקסט הימנית בכל ריבוע היא הראשונה ולא ההיפך. NJOY. http://img144.imageshack.us/img144/8947/finalep4wx9.jpg

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. לא נראה לי הגיוני שכן...

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by NoamH,

שלום אני חדש פה בפורום פורום טוב מאוד לכל הנושא של חומרה וכל הנושא הזה. רציתי לשאול למה אין פה פורום מסחר/ מכירות שונות ? והפורום גם איטי או שזה רק אצלי? מקווה להנות !

19. Started by mostwanted,

טוב אז ככה רציתי לשאול כמה משתמשים רשומים יש באתר ולא כולל אלא שהעפתם וחזרו תענו ותנעלו!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שאלו אותי את השאלה הבאה במיונים לפרוייקט גמא ורציתי לדעת אם עניתי נכון?? מה קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמדליק את המחשב עד שהוינדוס עולה? אתם מוזמנים לפרט את התהליך כלו אבל אני אדייק קצת ואגיד לכם במה אני לא בטוח אחרי שהמחשב מעלה את החומרה שהוא זיהה ומזוהה אצלו בביוס איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה? ומה מפעיל את הקובץ הזה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. כבר נתקלתי מספר פעמים במחירים שגויים באתרים. עד עכשיו לא הכותבים תמכו בזכות של החנות לא למכור מוצר במחיר הפסד גם אם המוצר הוזמן ויש בידי הלקוח הזמנה תקפה מכיוון שהלקוח אמור לדעת שהמחיר לא סביר. ובכן, מהפך!!!, ע"פ הכתבה המצורפת נפסק שאתרים לא יוכלו לחזור בהם ממחיר שצויין בהזמנה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html[br]פורסם בתאריך: 22.11.2007 בשעה 13:04:06 טעות במשפט הראשון - התכוונתי לכתוב שרוב המגיבים בפורומים תמכו בעבר בחנויות. המילה לא לפני המילה כותבים היא טעות, מצטער!!!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by MOFRA,

תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by Yuvky,

אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.

25. Started by klayton,

http://www.collegehumor.com/video/6507813/troopers-secret-message

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים