כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
משחק ממש גאוני ומעולה, תרשמו ותשחקו, ההוראות לא קשות בכלל. מעביר הרבה זמן בצחוקים http://www.brokenpicturetelephone.com/
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתיאלפסק APC ES525 אבלהואלאסוחבאתהמחשבשלי COOLMASTER 460W RC-631 I5 GTX275 1TB איזהאלפסקמאלהיוכללסחוב מחשבכזה?? ИБП APC Baсk-UPS CS 650VA ИБП APC Baсk-UPS ES 525VA ИБП APC Baсk-UPS HS 500VA EATON 400 EATON NV USB Mustek UPS: MUSTEK PowеrMust 530 Plus Surgе Protесt + AVR (500VA) UPS: MUSTEK PowеrMust 637 Plus Surgе Protесt + AVR (625VA) UPS: PowеrMust 400 USB (400VA) AVR 162V-268V UPS: PowеrMust 600 USB (600VA) AVR 162V-268Vעדכמהמסוכןלעבודבליאלפסק?החשמלבביתשלימדיפעםקופץאונופל
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.threedaysgrace.com/us/news/three-days-grace-weekly-video-blog-10110-video
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
צריך לסדר את זה לא?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. במסגרת עבודתי כסטודנט עלי לבצע כמה בדיקות של שיחות וידאו (MSM,YAHOO ו-AOL),הייתי שמח לכמה רעיונות חדשים לגבי בדיקות של זה. כמו סוגי שיחות מסויימים,מצבים מיוחדים וכו'. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אם יש מוסיקה או סתם רעש כלשהו וזה נשמע מרחוק או שזה עובר חפצים או קירות עד שזה מגיע אליך אז שומעים בעיקר את הבאסים וכל הצלילים בתדר גבוה נעלמים כאילו ולא שומעים מילים... למה זה?? למה את התדר הנמוך אפשר לשמוע ממרחק גדול, דרך חדרים וקירות בעוד שתדר גבוה נעלם בקלות ממרחק או מחפצים. נגיד היום חיפשתי את הפלאפון שלי אז התקשרתי אליו והוא היה רחוק ממני בקומה וכמה חדרים ובתוך ג'ינס ושמעתי את זה לפי הרטט ורק כשהתקרבתי שמעתי תמוסיקה של הצלצול. מישהו יכול להסביר לי למה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי ידוע לי שOC מבטל את האחריות. איך החברה בחנות אמורים לדעת שבוצע אוברקלוק בכלל? והאם יש דרך לעשות OC בחכמה מבלי שהאחריות תתבטל?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני בערך שנה התפרסמו ברשת שלל תמונות והדגמות של מעיל צהוב, אם אני לא טועה, פיתוח סיני שמאפשר לכל מי שלובש אותו להפוך לבלתי נראה. הדבר כמובן מתאפשר תחת אור מסוים ועוד כל מיני פרמטרים. בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא קישור למעיל \ הדגמה. אם מישהו יוכל לכתוב כמה מילים, לחילופין לצרף לינק, אני אשמח מאוד!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מי שהיה באומן י-ם במוצ"ש בטוח יבין על איזה שיר אני מדבר מי שלא היה גם יכול לעזור לי. אז את השיר שרה זמרת, זה לא ממש שיר זה רק הפזמון מתוך השיר היה, היא אומרת מילה-שתיים ואז Pump it up היא אומרת עוד מילה שתיים ואז pump it up. ככה זה הולך כמה משפטים. ישר באתי לפה כי עזרו לי למצוא לא מעט שירים. מודה לעוזרים מאוד, ירון
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מה נסגר עם זה? מישהו ניסה? מעניין אותי אם מישהו ניסה ואם הוא יוכל להגיד אם ואיך זה עבד זה יהיה פצצה.תודה(פשוט בן דוד שלי טוען שאני סתם זיין מוחות,ואני רוצה להראות לו שלא )
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש תמונות בשביל הGLOW PAD שלי. כל תמונה יפה לדעתכם עדיף ש/ל
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת: מי היבואן של Logitech, של OCZ ושל LG? תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-