עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by night-fire,

ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by or_y,

שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  3. כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. צמאים לעוד סרט מדע בדיוני ראוי? הבמאי הוותיק מתיימר לספק לכם את מבוקשכם בעוד כחודש וחצי, ובגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-במאט-דיימון-כובש-את-מאדים-בסרטו-החד/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מלבד לכבות את הטלפון תודה. אני רוצה תוכנה שאוכל להקליט הודעה בזמנים שאני לא אהיה זמין - "אהיה זמין בשעה כך וכך". אני לא מעוניין בתוכנה ששולחת הודעת SMS אוטומטית (חלק מהאנשים גם לא טורחים לקרוא SMS) האפשרות היחידה שכרגע אני מכיר היא לכבות את הטלפון ולהקליט משהו אבל אני לא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by orrm,

שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. יש מישהו שאני מכיר שמעשן, עכשיו אני רוצה לדעת מה הם בפירוט מה הם כל נזקי העישון כדי לנסות ולגרום לו להפסיק וגם סתם לידע כללי. תודה מראש slim_shady.

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by iveco,

רציתי לדעת מה השכר של טכנאי מחשבים בחברת הייטק עם ניסיון ללא ידע ב " שרתים " רק רשת ביתית , נתבים .. וכו' ...הרכבה מחשבים , תיקון מחשבים , ציוד היקפי מדפסות , סורקים , ללא שרתים !! עבודה פרונטלית עם לקוחות חברה . הציעו לי 6000 ברוטו זה נשמע נמוך מאוד ללא רכב בחברת NESS , חבר שלי גם טכנאי רק " שטח " ללא ידע בשרתים ! ומקבל בחברה 6900 + רכב + פלאפון , 6000 ברוטו נחשב טכנאי מתחיל אחרי קורס ? או שעדיף לחכות למשרה שטח? או שכר גבוה יותר ? תמיד שואלים אותי אם יש לי ידע ב AD אקטיב דירקטורי ? קשור לשרתים ? והאם זה מסובך ללמוד בשטח ללא קורס ? הסתכלתי באתר של ALL JOBS וראיתי שם שטכנאי מתחיל מקבל בין 5-8 ברוטו וטכנאי ותיק מקבל בין 8-13 ברוטו , היה שם קטגוריה ניהול בכיר…

• 24 תגובות
    • 21.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מאיזה חנות לקנות... (לא חנות וירטואלית)..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..?? הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?

13. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי צריך לשולחן עבודה שלו את התמונה הזאת: http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/columbia_pictures_logo_520.jpg אך באיכות טובה יותר ונורמאלית יותר יש למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by rogbi,

לא משהו שמתחרה בפורם הזה רק משהו לשפר את האנגלית ושהיה מעניין תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. Started by MiniMizer,

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16340 בהחלט נשמע שזה הולך להיות הסרט שיחתום את הטרילוגיה בגדול, ולא ישאיר הרבה אנשים מאוכזבים כפי ש Reloaded עשה (אל תבינו לא נכון, Reloaded היה סרט אדיר מבחינת אקשן אבל מבחינת עלילה הוא לא השתווה (ולא יכול היה להשתוות) ל The Matrix). כמו כן, נראה כי יהיו הרבה מאוד הפתעות בסרט הזה... ורק עוד שבועיים עד שהוא יוצא 8)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריך לדעת כמה דברים שאני לא מוצא באינטרנט כמו מיקום גאוגארפי? אקלים אופייני? אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by avi2014,

כמו שאתם יודעים בעוד שלושה ימים ישנה בגרות במחשבים. אני עושה 2 יחידות אחרונות פסקל. עכשיו בקטע של העיצוב תוכנה עקב מורה מטומטמת שלא לימדה כלום שנה שלמה ועוד כמה סיבות לא למדנו כמעט רשימה ומחסנית. אפשר לקבל מדריך לימוד כיצד ללמוד ולפתור תרגילים ברשימה. אין לי מושג איך כל הקטע פועל מאיפה להתחיל. את הפעולות אני מכיר הבעיה היא היישום. זה פשוט לא מובן. אם יש לכם מדריכים טובים ללימוד העניין הם יתקבלו בברכה. אני צריך עזרה בעיקר במחסנית ורשימה (50% מהבגרות). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by com,

אז ככה.. אני שואל בקשר לשינוי שיבוץ. אחרי שסיימתי קורס חובשים לפני 10 חודשים בערך, שמו אותי בגדוד קשר, ובגדוד שלחו אותי להיות חובש במתקן תקשוב באיוש. בהתחלה שבאתי לגדוד הייתי שייך לאלרם (אטל של פעם) עכשיו, לפי מה שבדקתי בשחר שלי, אני שייך למזי :-[ המצב בבית ממש לא משהו, והאחות התגייסה, ואין אפחד שיהיה עם ההורים, ואני חייב להיות איתם. אני מאמין שגם המשקית ת"ש והמגד וכל הגורמים המאשרים לא יהוו בעיה בקטע הזה. אז יש לי שתי שאלות.. א. תוך כמה זמן מהרגע שהוגשה בקשה להת"ש, מקבלים תשובה, ואפשר להתחיל בהליך של שינוי שיבוץ? (שכחתי לציין - הגדוד רחוק מאיפה שאני גר והוא מוגדר כיחידה סגורה בלבד) ב. מי שיודע - איזה בסיסים יש לחובש, באיזור חיפה? ששיכים למז"י? עדיף לפרט על הבסיסים, התנ…

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=7012

• 50 תגובות
    • 7k צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by DimaX2,

היי! אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. מכירת תמונות שמן בחו"ל מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות? במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK... מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08. זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים. יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים) תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית שנמצאת ליד אולם הכדורסל "בית מכבי", אני לא בטוח אם זאת הישנה או החדשה. איזה קווים מגיעים לשם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש כבר מספר חודשים אתר מסוים שאני לא זוכר את הכתובת שלו ואני נואש כבר האתר מכיל הרבה מנגינות מהז'אנרים השונים לטריילרים של סרטי הוליווד, אני רק זוכר שהעיצוב של האתר היה אדום אנא מכם עזרו לי למצוא את האתר

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. http://www.sendthemback.org/

• 11 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.