כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.idleworm.com/nws/2002/11/iraq2.shtml תהנו אנשי HW גיל כהן, מנהל flashOO :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער בערד שתעלה לאוויר בטלוויזיה הקהילתית. יש לנו כבר את רוב התכנים, אבל אין שם. אנא זרקו את כל הרעיונות שעולים לכם בראש. אפשר אולי לשחק איכשהו עם המילה ערד. תודה, עדי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים!!! זה קרה לי בדיוק לפני דקה!! אני גר במושב ליד פ"ת, היה ברק ממש גדול, ראיתי דרך-החלון, ורעם ממש חזק, והאורות כבו לשנייה ואז חזרו לפעול! אם תסתכלו במפרט תיראו את המחשבים שאני מדבר עליהם: המחשב הראשי שלי+השרת+המודם בכבלים מחוברים לאל-פסק והם לא נכבו והכל היה סבבה, אבל המחשב SECONDARY הפסיק לפעול!!!, הוא היה פתוח, נסגר ולא חזר לעבוד!! המסך בסדר, והספק גם בסדר (יש לי חילופי מיהרתי לבדוק), אבל יש ריח של שרוף! מהלוח! לא!!~!@ מה לעשות? יש מצב לקבל פיצועים ממישהו? חברת ביטוח/חשמל?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
(רק בלי הערות לא נחוצות בבקשה ) אני צריך המלצה על טלוויזיה כמה שיותר גדולה (עד 60") שטוחה. וגם איפה מומלץ לקנות והכל. לפי מה שהבנתי, עכשיו יש משהו יותר טוב מפלזמה - מסכי LCD ענקיים. זה מדוייק? יש את זה בארץ בכלל? כמה זה עולה? אני לא יודע אם מישהו מבין בזה כאן אבל שווה לנסות :smoke:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המבחן הזה יותר קל ומהיר מהקודם שפורסם אבל בניגוד להוא הזה על זמן קיבלתי בו ציון מטורף שאני אפרסם מאוחר יותר http://www.hagigim.com/flash/IQTest2.swf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עתיד המחשבים גם נסגרה מה קורה לחנויות המחשבים !?!? מי הבאה בתור? ויותר חשוב מה מנבא העתיד? מה יעלה בגורל החלקים יתייקרו או יוזלו?????????? הביעו דעה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מקווה שזה לא ייחשב כספמינג ! אך בכל זאת חשבתי לשתף אותכם בדבר הבא ! יש לנו יועצת שכבה, אני שונא אותה ! וזה הדדי, היא גם שונאת אותי... למען האמת ישנם מורים בודדים שאוהבים אותי... הדבר היחיד שמישהו יכול לזקוף לטובתי בבי"ס זה רק הציונים (שאם לא הייתי נולד עם ראש טוב גם הם לא היו כי אני מסוגל להגדיר לכמה מורים את המילה עצלנות מחדש). בכל אופן כמו שאמרתי אני לא סובל אותה...(את היועצת) ! אז השבוע התבטל לי שיעור...הלכתי עם חבר במסדרון של השכבה (מסדרון ארוך של 11 כיתות), רק אלוהים יודע מה אכלתי באותו יום כי הגזים שהיו לי היו יכולים בשקט להרוג איזה כמה תרנגולות...ואני מדבר על רצחניים שקטים כאלה שמגיחים משום מקום אבל קוטלים כל מה שבדרכם ! ראיתי שהדלת של החדר של היועצת פתוחה, הצצתי פ…
-
- 76 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
hey I'm thinking about buying that phone although its a bit expensive, do u guys think its a good idea to buy this phone ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנסו לפה אתם גם יכולים להכין משלכם אם אתם רוצים , תכינו ושלחו
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ענק!!! (למרות שזה כתבה חשבתי זה יתאים לכאן יותר מאשר לפורום אקטואליה) קטע ענק..מסתבר שיש הומור לאנשי וואלה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-