כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני הולך מחר לנועה אז זה דיי דחוף ויש לי בערך 500 שקלים לבזבז כרגע זה מה שאני בטוח קונה: COOLER-MASTER COOL DRIVE 6 ¤150.00 Sunbeamtech CASE CHASIS LIGHT LEGS ¤30.00 SUNBEAM LASER LED WHITE ¤40.00 הלדים זה רק ליופי וזה בשביל המפרט שבצד הנה הטמפ כרגע ויש מוד של 80mm מאוור מתחת לכרטיס מסך וחשבתי לקנות עוד אחד מה דעתכם צריך idle -42cpu 48-gpu hdd-55 load -50cpu 55-gpu hdd-56
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 08 אוקטובר 2007, 00:45:30 אם מישהו יכול לעזור אני אשמח....
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, שמעו צריך להביא את THREE DAYS GRACE לארץ כדי שיתנו הופעה! בואו תצתרפו לעצומה באתר EVENTFUL כדי להביא את TDG לתל אביב! זה לא עולה כסף!!! תצתרפו פה: http://eventful.com/demand/D0-001-000150159-6 מי שלא מכיר ת'להקה - כנסו ליוטיוב ותעשו חיפוש ללהקה ותמצאו קליפים שלהם. גם אם אתם לא אוהבים אותם תצתרפו (PLZZZZ) :
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש שאני אוציא לו את האקורדים, אבל אני לא מצליח לשמוע כל כך טוב את המעברים שיש שם. מישהו יכול לעזור לי ולהוציא לי את האקורדים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
גיימרית אמיתית שזכתה בפרס לשחקנית המבוגרת של נינטנדו X___________________X איזה פחד OldGrandmaHardcore.com
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
טראקים בסגנון של the drill ושל darude - sandsrorm טראקים כאלה "מהפנטים" לקצב פעימות גבוה, ספורט וריצות, נו אתם מכירים את העניין, אני בטוח שגם אתם אוהבים לרוץ ולהתאמן עם מוזיקה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כבר לא משנה הסתדרתי תודה בכל זאת אפשר למחוק.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעתי השבוע בגלי צהל פירסומת של חידון תנכי ביום שני הבא בעצמאות בלה בלה בלה... עכשיו ברקע יש מן מנגינת שריקה ושומעים כירכרה כזו ברקע עם המנגינה ואני יודע שיש תכנית בגלי צהל אני לא יודע איך קוראים לה אבל אחת התוכניות שם זאת מנגינת הפתיחה שלה ניראה לי תוכנית היסטוריה אבל לא בטוח אקיצור למי שיודע מה שם המנגינה מכיר את המנגינה יודעת את שם התוכנית או כל רמז אחר ויכול לעזור לי להגיע לשם של המנגינה המון המון תודות לו....
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
דייב שאפל כל כך שולט :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Kj3AbdFkVx4
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
פתחתי את הפוסט הזה שכל מי שיש לו צילצול מגניב לפלאפון מוזמן לשתף אותו פה. הנה זה שלי (פורמט MP3).
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ישבתי שלשום בפאב, והיה איזה דיסק שלם של קאברים של בוב מארלי בסגנון ג'אז ראגיי כזה.. למישהו יש מושג איזה דיסק זה..? בראל.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
funy shit MADtv - iRack http://www.youtube.com/watch?v=AGHty_S0TU0 plus Tickle Me Emo/Elmo - MAD TV http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U&mode=related&search=
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-