עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה כמוזכר בנושא אני מעדיף משהו אחר מICQ בגלל שאין לי שימוש בתוכנה ואני מעדיף לא להתקין אותה על המחשב שלי יש משהו אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. לי אין לימודים מכל סוג שהוא אני פתור מלקום מחר ב7 בבוקר!! איזה יופי זה עוד יום לבילויים... אהם אהם אהההה אהם אהם חחחחחח אז איך אצלכם (תלמידי בתי הספר העל יסודיים שבינינו) מתקיימים לימודים? תגבורים? כי אצלי גם תיגבורים בוטלו הכל בוטל

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by RED_ALERT,

תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

בעיה בשרת של HWZONE לנעול בבקשה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. התחלתי לא מזמן לשמוע שירים שלו, וממש אהבתי. אהבתי במיוחד את שני השירים האלה: גן החטאים מרד הדמעות אנחנו דור מזויין יש לי בנוסף את השירים האלה: מחר כבר לא יבוא אור הירח אין מלאכים בגן עדן אלימות הכל מתפורר מלאך צלקות שתיקה אני רוצה לשכב איתך אמש אור הירח השיר שלנו למיואשים יש רק גורל לכבוד מליארד טועים עורי עור שלוליות עכשיו רציתי לדעת אם אלה הם השירים היחידים שיש לו? או שיש לו עוד שירים? אתם מוכנים בבקשה לביא לי את השמות שלהם השירים או יש לו עוד? תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by galgul,

מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.

7. http://s15.yousendit.com/e.aspx?id=1YAZ1OJYY4IF02SM8II01O2SLC 8)

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by ely2001,

l3={<m1>,<m2>| m1,m2 are turing machins and for every x,m1(x)=m2(x)} למה השפה הזאת לא בת מניה? תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4305092&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 :lol: :lol:

12. יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by Cyron,

אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למי יש MSN Messenger? ובא לו לשחק איתי? כול מי שרוצה הינה הנה שלי:groisimn_simon@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אני מחפש כאלו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by sagi_10,

אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by roylu,

אני מחפש זכרונות בסביבות 300-380$ אה ולוח באיזור 240$

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  19. מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by wooper,

היי איך אפשר להעלות תמונות לאתרים אני מכיר רק את imageshack והוא מאוד איטי איזה עוד דרכים יש תודה

21. Started by UltraWaveMUSA,

יש לכם שירים [חדשים בלבד] להמליץ לי על השמעה באוטו? יש סאב וופר ענק בבגז' אז ראפ יתקבלו בברכה דברים שיתקבלו ביותר ברכות ממוזיקה שחורה זה שירים עם רגטון [דדי יאנקי וכדומה] ושירים בסגנון קלאב. אשמח אם תתפנו לדקה או שתים בשביל להמליץ לי על מספר שירים יפים. תודה מראש :-*

22. Started by maverick,

מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by eladh16,

היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.