כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי את המחשב לטלויזיה עם הכבל, רואים אחלה מהטלויזיה אבל שומעים מהרמקולים של המחשב, מישהו יודע איזה הגדרות צריך לשנות בשביל שישמעו מהטלויזיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הבעיה? סוגי קבצים אחרים נשלחים בסבבה. מכתבים משולבים (של כמה סוגי קבצים ביחד) מגיעים ספציפית ללא קבצי ה- doc.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה לגבי אבודים והירוס? מישהו יודע מתי יוצאות העונות החדשות לכל אחד מהסדרות?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תקרא מיד את חוקי הפורום - הודעות קנייה ומכירה אסורות על גבי הפורום. נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו מכיר את השיר Dont Fear The repaper? לא בטוח לגבי השם אבל משהו דומה,מאיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
וכמובן זה abakus--california_sunshine ובשמחה יתקבלו הצעות באותו סגנון! תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, שוב אני והעדשות המזוגגות האלה האופטומיטריסט אמר לי לא לשים את העדשות מעל ל8-10 שעות (אני מדבר על עדשות חד פעמיות) ורציתי לדעת אם זה בגלל העדשות או בגלל שזה פשוט לא בריא. האם זה רק בהתחלה ככה ? (כאילו ל8 שעות) כי האמת ש10 שעות לא מספיקות. כמה זמן אתם שמים אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אוקי אני מתכוון לנושא עם האשליה האופטית הנעול, עם התמונה הזאתי : רציתי להגיב, אבל היה נעול.. :-\ עכשיו התגובה שלי היא ככה: אני לא מבין מה האשליה פה, התבוננתי בתמונה כמה דקות טובות, ולא הבנתי מה האשליה, קראתי את מה שרשום בתגובה, ולא ממש הבנתי הכוונה פה זה כאילו הצבע (מילוי) של הריבוע עם האות A והמילוי של הריבוע עם האת B - זה כאילו אותו צבע? אבל זה לא הגיוני, רואים בברור שאחד שחור, ואחד אפור! זה לא יכול להיות אשליה, או שזאת כן האשליה, כי רואים ממש בבירור שזה לא אותו צבע.., זאת הכוונה של האשליה? :
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
השיר מופיע בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=8QDySowL7Hg תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.oniton.com/license/
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178038,00.html עכשיו אישתו לשעבר מודיע שאחד הילדים שלו הוא בעצם לא שלו אלה מתרומת זרע!? תגידו מה יהיה איזה מזל נאחס נפל אליו הוא שבאתמ כולם סתם רוצים לדפוק אותו? קודם הוא פדופיל אחרי זה מתאסלם אחרי זה מוצאים קוקאין בתחתונים שלו ועכשיו זה מה יהיה תגידו
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-