עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vaz,

עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן אספתי כמה חברים, ואנחנו רוצים להזמין טישירטס (בעיקר) מהאתר הזה : http://www.rockabilia.com/ זה יוצא בסביבות ה 15-20 טישירטס לכולנו. הזמנה די יקרה, חולצה עולה בסביבות ה 20$ אז זה יוצא בין 300$ ל 400$ , (עוד לא סגור כמות לכל בן אדם ועוד לא כולם בחרו מה בדיוק הם רוצים) השאלה היא - יש מצב שאני מסתבך עם כזה דבר במכס ? צריך לשלם בכלל מס על בגדים שאני מזמין לעצמי מחנות כזו בחו"ל ? תהיה למישהו בעיה שאנחנו מזמינים במרוכז ? נניח בעיה עם 20 חולצות בחבילה מול חבילה של 3 חולצות בשבילי בלבד, במכס יש הבדל ? אשמח לקבל תשובות מכל בעל ידע או נסיון בדבר

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות עם מנוי פרימיום בראפידשר. 1. אם לדוג' אני רוצה להוריד קובץ חוקי שיש בו 40לינקים, האם אני יכול להכניס את כולם למנהל הורדות ולהוריד את כולם במכה? במידה וכן, האם אני יכול להשהות את הקבצים, ולהמשיך להוריד יותר מאוחר?(כי בפיילפלייר לדוג', זה לא עובד) 2. האם אני אקבל מהירות הורדה מלאה? 3. מה ההגבלה ליום? והאם בשעות הלילה יש הורדה חופשית? אריאל

6. שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות מebay מעבד עכשיו המעבד הוא מעבד משומש ויעלה מעל 50$(60$ כולל משלוח) עכשיו האם גם כשהמוצר משומש יכולים לבקש ממני מיסים?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. היי. הזמנתי כמה פרטים מהחנות נעה מחשבים ביום שני בתאריך 18.5 היום יום שני תאריך ה 1.6 מה שאומר שעברו ממש שבועיים!! הם התחייבו שתוך מספר ימים הם שולחים את זה והמקסימום זה 7 ימי עבודה. התקשרתי אליהם יום חמישי בתאריך 28.5 ( 10 ימים אחרי ביצוע ההזמנה ) ואמרו לי שהפריט נשלח אתמול מה שאומר הפריט נשלח ביום רביעי ה 27. היום יום שני 5 ימים לאחר שהפריט הועבר לדואר והרגע חזרתי עדיין אין לי שום פתקית בתא דואר שלי שאני יכול לקחת את הפריט מהדואר... זה אמור להיות ככה שכל כך זמן לוקח לדואר ישראל להעביר את הדואר? ועוד שאלה נכנסתי לאתר של דואר ישראל לברר מעקב משלוחים של דואר רשום והם מבקשים ממני שם מספר פריט,ובגלל העובדה שהזמנתי דרך הטלפון אין לי שום מידע על הפריט עצמו.. http://www.israelp…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  10. Started by xyo,

אני בן 16 וכנראה שאני יהיה רווק בלי ילדים הרבה שנים ( :) אז למה לי ללמוד כשאני יודע שמס הכנסה יקחו מהמשכורת שלי ככה שאני יקבל כמו אנשים בלי לימודים

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

מגן=25% אם הצלחת בו, ואם לא הוא שווה 15% ? 50% = ציון שנתי? 50% = בגרות? זה לא נשמע הגיוני. לדוגמא: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 70 אז המגן נחשב פה 15% והבגרות 50% ? דוגמא נוספת: קבלתי 60 במגן במתמטיקה אך בבגרות אקבל (נגיד) 55 אז המגן נחשב פה 25% והבגרות 50% ?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by the red dragon,

האם עכשיו יש נחשים? זאת אומרת האם הם בחוץ או שיושנים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  14. החלטתי לקנות נרגילה קטנה עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה.. לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה. רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע: א. חנות שבטוח יש בה כאלה? ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות? ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by 888,

איך קראו לסדרה אריק ובנץ באמריקה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

אני מקווה שזה הפורום הנכון ( שלא יקראו לי ספמר או משהו) אבל אך קראו לרובוטריק הראשי שלי הטובים :)

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by assaf990,

איזה מידע לדעתכם ניתן למצוא באינטרנט ואיזה סוג מידע לא נמצא?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by yossi21,

אני מעוניין שיהיו לי ב-Ipod, גם פלייליסטים וגם תיקיות מוזיקה לפי אמנים מבלי שיתנגשו אחד בשני. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול על האולמות של הסינמה סיטי שאלה איזה אולם הכי טוב לא מהסינמקס והVIP? האם זה אולם 1 שהוא הכי טוב? ואם כן אז איפה הכי כדאי לשבת? בשורה האחרונה?

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. Started by stone cold,

תגידו איך הסרט -אפוקליפסה אכשיו?

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by X-BLADE,

אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. טוב המצב כזה: צריך להגיע מכביש 6 מחלף עירון לנשר (ראו מפה). ביום רגיל לנסוע דרך צומת מגידו (ימינה במפה לכביש 66) מהר יותר. אבל בגלל המבנה של כביש 65 לכיוון מגידו+ זה שכביש 66 הוא חד נתיבי אני חושש להיתקע בפקק אחושילינג (בגלל שאין לי מושג מה מצב הכביש) מדובר בשישי אחר הצהוריים לכיוון הערב לכיוון חיפה\נשר. ובשעות הערב חזרה מנשר לכביש 6 האם למישהו יש נסיון בכביש זה? תודה נ.ב. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול לברר את זה אני אשמח גם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by אישי555,

האם יש נתונים על האחוז של האנשים העשירים ביחס לשאר האוכלוסייה בעולם? למשל האם אדם שיש לו מיליון דולר נחשב ב-5% העשירים בעולם או ב-2%? אותה שאלה לגבי אדם עם 100 מיליון דולר-האם הוא נחשב באחוז בודד של העשירים בעולם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה על עמודי חשמל מישהו כבר יכול להסביר לי למה לאורך כל עמודי החמשל תלויים בכבלים מין כדורים עגוליים כאלה בצבע כתום? אשמח להסבר. תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.