כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
למי שאין חוסם פלאשים, בטח שם לב לפרסום של המגזין popular science שמפורסם באתר פה. נרשמתי ושילמתי עבור מנוי לשנה לפני מספר חודשים והוא דיי מעניין, רק מה הוא לא מגיע בזמן! בזמן ההרשמה נאמר לי בטלפון על ידי נציגת מכירות שהמגזין יגיע אלי בין ה-15 ל-20 כל חודש. רק שהבעיה היא שכל חודש אותו סיפור, צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהמגזין שוב לא הגיע ורק אז הם שולחים אותו. הבעיה הזו קיימת רק אצלי? ז"א יכול להיות שאולי מישהו ברשות הדואר גונב לי את המגזין? כי לא פעם המגזין הגיע פתוח ולא ארוז בצורה הרמטית
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה אתרים? איפה? אני מדבר על תוכניות מהארץ ומחול
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו פה אמר לי שאני יכול לשים במקום 12 ציצולים 40 האם זה יתכן או אפילו איפשר לשים יותר תודה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
-
וואטסאפ עובדת על תכונה חדשה שתאפשר שיתוף קבצים בין משתמשים ללא צורך בחיבור אינטרנט, בדומה ל-AirDrop של אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי שאלה לאנשים שמכירים אחת או את שתי המכללות הנ"ל. איפה עדיף להמדיף ללמוד י"ד הנדסת תוכנה - באורט סינגולובסקי (תל אביב [מאוד קרוב לבית שלי]) או גמנסיה ריאלית (ראשון לציון). תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם ניתן לצפות בערוץ 2 דרך המחשב כמו בערוץ 10 למשל יש למישהוא לינק או משהוא
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עם הכנסות של כ-150 מיליון דולר בארצות הברית בלבד ויותר מ-280 מיליון דולר באופן בינלאומי בארבעת הימים הראשונים להקרנות, כבר עכשיו ברור שסרט הקומיקס הבלתי רגיל הזה הוא להיט מאסיבי Deadpool 2 כבר נמצא בשלבי הכנה: סרט הקולנוע על גיבור הקומיקס האלים והמטורף בכיכובו של ראיין ריינולדס זוכה להצלחה חסרת תקדים במונחי עולם הסרטים המסווגים ככאלה שמתאימים לקהל בוגר יחסית של בני עשרה ומעלה, תוך כדי שהוא מרסק גם את ההערכות האופטימיות ביותר של יוצריו ושל כל העוסקים האחרים בתחום. Deadpool הכניס כ-135 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו בארה"ב (וכ-150 מיליון דולר בסוף השבוע הארוך, לרגל מועד 'יום הנשיא' הקיים במדינה), ובכך ריסק את שיא ההכנסות לסרט R-Rated בסוף השבוע הראשון שעמד עד כ…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם קיימים עוד אתרים מלבד חלק המוזיקה של וואלה (זה שקוקה קולה השתלטו עליו), או ערוצי רדיו אינטרנטיים שמשדרים רוק ישראלי?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Stupid Game Show Answers פשוט להיקרע מצחוק!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס פלאיירים שהכנתי בנייר רגיל וזה יוצא זוועה. מישהו יודע כמה עולה להדפיס נניח 100 פלאיירים באיכות טובה בחברה?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות (לא לתואר,תואר ראשון במשהו אחר כבר יש לי). אני מעוניין במסלול של כמה חודשים שמשלב בתוכו יותר משפה אחת. אתם יכולים להמליץ לי על מקום מסויים ומסלול מסויים ? אגב המטרה שלי בסופו של דבר היא להשתלב בחברת הייטק (ובבקשה אל תגידו לי שללא תואר רלוונטי זה לא שווה) תודה !
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברה מה המצב? רציתי לשמוע ממי שכבר עבר או יודע אייך מומלץ להתנהג בצו הראשון,אייך לדבר בראיון האישי? להגיד תאמת? ועוד משהו,אני עוד לא ממש יודע איפה לשרת..הכיוון שלי זה משהו בתחום המחשבים וסיכוי קלוש לשרת קרבי,מה אני צריך אז להגיד להם?. משהו נוסף,לא הספקתי לשלוח להם את הטופס תוך 14 יום,אז למי אני צריך להביא את זה ביום הצו?. אגב,מישהו מפה גם יהיה שם מחר? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
-
סתם מעוניין לדעת ,אולי יהיה אפשר לארגן איזה טורניר ככה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-