כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אהלן לא מזמן יצא לי שלא במכוון לשמוע תוכנית רדיו של שמעון פרנס(מכונה גם הג'ינג'י) והוא השמיע מוזיקה ספרדית יפהפייה אבל לא עקבתי אחר השמות.. זהו לא ת'רד לזיהוי.. אני מבקש המלצות למוזיקה ספרדית לא של זמר ספציפי או משהו סתם מוזיקה.. לא של קרלוס סנטנה(כי כבר יש לי)ולא בסגנון הקטנטנות (כי אני אשבור תמחשב)
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
אהלן חברים; האם מישהו יודע היכן אפשר בארץ....ובעיקר במרכז (ת"א וסביבתה) ובדרום (ב"ש) לקנות ספריי אומנות, כגון הספר הנ"ל של האמנית הצרפתייה ויקטוריה פראנסס: http://www.transgalaxis.de/pics/artikel/nor_frances_angelwings_gross.jpg תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל קוראים לי אייל ואני חדש פה.. שמעתי שאחד יש לו קופון לנעה מחשבים וזה נתן לו הנחה של 13.5% נראה לי היה כתוב הנחת סופ"ש ואני רוצה לקנות כמה פריטים מהאתר (ספק כוח FSP 400W 24pin SATA 12cm, מארז NZXT APOLLO SILVER NO PSU ומאוורר למארז CoolerMaster SuperFan 120mm Case Fan) השאלה שלי האם יש למישהו קופון הנחה לפריטים הבאים? תודה רבה! אייל.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס הפרספקס הוא בעצם מחזיק את כל המחשב שיהיה יציב וחזק ויעמוד תחת עומס המשקל הכבד ואני לא רוצה ממש שיראו את כל התוכן של המארז את החוטים בצדדים וכל המאוררים המאולתרים שם והחיתוכים שיוצאים לפעמים עקומים בפרספקס.. עכשיו אני רוצה לכסות את כל המארז בשכבות של מתכת על הפרספקס אבל אין לי מושג איזה מתכת כדאי לי לשים? אני מעדיף שיהיה יותר קל לחתוך אותה מאשר כמו שיש במארזים , שאני יתעסק פחות בכל החיתוכים וכל זה.. אז אני לא כל כך מבין במתכות אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור את סוג המתכת שמתאימה בשביל זה.. יש לכם הצעות? ועוד משהו.. האם כדאי גם לעשות שכבה בתוך המארז להארקה או שזה בסדר ולא צריך? הלוח אם יכול להתחבר רק לפרספקס וזה לא יהרוס את הרכיבים? תודה ל…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איזה חניות יש מבצעים על מסכים טלויזיות ואיזה הנחות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
פורסמה כתבה ב-Ynet על אתרים המאפשרים צפייה בערוצי טלוויזיה, סדרות וסרטים ישירות דרך האינטרנט באופן חוקי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446706,00.html נגיד האתר ThinkMovieDownload מסוגל להחליף את Yes? http://www.thinkmoviedownloads.com/index.html
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים שלעיתים כתוב שהכרטיס למשל הוא retail, או רכיב אחר הוא in a box וכיוצ"ב. מכיוון שרכיב retail הוא זול יותר (למרות שאני מבין שאין הבדל בינו לבין מוצר זהה בקופסא), מה המשמעות מבחינתי כשאני לוקח את המפרט לחנות ומבקש להרכיב שם מחשב? מה, אני יכול לדרוש מהחנות שרכיב זה או אחר יתקינו לי ויתמחרו את התקנתו לפי retail כמו שהוצע במפרט? הרי החנות יכולה להגיד שהמוצר אצלה הוא לא retail ואז היא מתמחרת אותו במחיר גבוה יותר! ובכללת כיצד אתם מחליטים מתי להציע במפרט רכיב retail או את אותו רכיב בתצורה אחרת? האם יש כללים קבועים כאן?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
www.motobike.co.il אם מישהו יכול לתת יותר פרטים אני אשמח...
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שם מחשב ורציתי לדעת האם החנות אמינה, איך השירות, ואם שווה לקנות שם. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכל חובבי המחשבים שהם גם מוסיקאים . בחופש האחרון נכנסתי לקטע של סינטיסייזרים, למדתי להשתמש ב YAMAHA CS1X. הוא בעקרון מיועד לטראנסים וDANCE, ולכן הוא לא בא בחשבון למרות שנורא כיף לנגן איתו. אני חבר בלהקת FUNK , ולכן אני זקוק לסינטי עם פאטצ'ים של האמונד ורודס, כדאי שיהיו לו פאט'צים "סניטיים" כי תמיד בא בחשבון האפשרות של פיוז'ן בין פאנק לאלקטרוניקה. ראיתי מספר סינטיים - NORD ELECTRO 2 - הבעיה היא שאין לי מושג איפה קונים אותו בארץ ROLAND JUNO D- זול מאוד אבל מעולה בשביל המשתמש המתחיל ROLAND SH201 - סינטי אנאלוגי זול ונחמד. מישהו יודע על עוד סינטיים זולים אבל טובים בשביל מה שאני צריך? שנה טובה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמח שאתם דואגים כי ייכתב לפי הסטנדרטים. לאחרונה "גיליתי" את "אופרה" וזה הדפדפן הכי מהיר שנתקלתי. לצערי, קצת בעייתי עם תאימות של אתרים (לדפדפן הזה יש תאימות מושלמת לתקנים לעומת חלקית של פיירפוקס 2). הבעיה היחידה היא פה בפורום בעת כתיבת תיבות טקסט, משום מה לא ניתן לנוע ע"ג האותיות עם מקשי החיצים ושימוש ב- HOME / END. כל הכבוד!!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
ברצוני לידע את כל האנשים אשר קונים מוצרי מחשב בחו"ל (בד"כ מדובר בזכרונות) לגבי התשלומים הנדרשים ע"י המכס מע"מ. בעת קבלת המוצר חזרה בדואר ישראל תתדרשו לשלם גם אם שילמתם בעבר מע"מ בעד המוצר. אני אישית ניתקלתי בבעיה זאת בעבר במיוחד עם זכרונות של CRUCIAL BALLISTIX. ע"פ תקנות המכס: http://www.mof.gov.il/customs/doar1.htm טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס 85, או מכס 9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים …
-
- 0 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הינני אוהד מכבי ת"א בכדורגל אשר מעוניין לצפות במשחקה של מכבי נגד הפועל כפר סבא היום ב20:30. לצערי הרב המשחק משודר רק ב"ספורט 1"... האם ישנו מקום באוטוסטרדת המידע הענקית המתקרת אינטרנט שבו אוכל לצפות במשחק על מנת לראות את קבוצתי מושפלת למען סיפוקי האישי(מזוכיסט כבר אמרנו)?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קבלו תומך טכני של מיקרוסופט שלא יודע מה זה HDMI וכבל אופטי ומסתבך - http://web.mac.com/coderedfilm/Site_2/Tech_call.html (לינק להקלטה של השיחה) ציטוטים- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20898 וחובבי מיקרוסופט על תהרגו אותי זה הופץ על ידי בעלים של 360
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-