עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hidekeld,

שלום לכם. לא מצאתי באתר כיצד לשלוח הודעה בפורום ולפיכך אני כותב כאן את שאלתי, אני מקווה שאני פועל נכונה בשליחת שאלה? כשאני נמצא בדפדפן האינטרנט ולוחץ על הגדלת תמונה בדף האינטרנט (כמו למשל, על תמונה של מצלמה או כל תמונה שניתן לראות בהגדלה), התמונה אומנם גודלת, אבל מייד נעלמת מבלי שאני לחצתי על ה-X כדי לבטלה, האם זה שייך להגדרות מסויימות בדף הדפדפן שהשתנו במחשב שלי? אני נוהג לקנות מוצרים דרך אתרי קניות באינטרנט, וחשוב לי לראות את המוצר בהגדלה כפי שמאפשר האתר, עקב העלמות התמונה המוגדלת במיידי, איני מספיק לראותה. בברכה חידקל דב

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. למישהו בכלל היה ספק? סרט המשך ללהיט הגדול של קיץ 2015 כבר נמצא בשלבי הכנה, עם יעד להשקה בעוד שלוש שנים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עם-הפרהיסטוריה-בא-התיאבון-עולם-היורה-2/

3. רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בטוח יודעים על מה מדובר, אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב! תהנו

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Big_White,

בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by kikkler,

יש למישהו ניסיון עם החנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by klayton,

http://itunes.apple.com/gb/preorder/make-the-call-feat.tc-ep/id456297572

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by payback,

קובי אוז - דמעות וים http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=9026 http://mooma.keshet-tv.com/Discs.asp?ArtistId=3454&AlbumId=39977

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  11. רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.

12. Started by House M.D.,

היי. באתר רשות המסים כתוב כך: 9. שחרור חבילה לחייל בשירות-חובה חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה. כדי לשחרר בפטור כאמור, על החייל (או נציג מטעמו) לפנות ליח' מכס-דואר חבילות, ולהציג תעודת-קצין, או תעודת-חוגר - בשירות סדיר. אך מה קורה אם החבילה שוחררה מהמכס על ידי הדואר ותגיע לסניף הדואר שלי (כמו שאמור לקרות לחבילה שנשלחת בדואר רגיל)? האם הם אמורים לתת לי את ההנחה הזו גם? ואם לא, האם יש דרך אחרת לעשות זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Humpo,

מישהו יודע אם מוכרים משחקי מחשב בלאן שופ? ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. סדרת הפנטזיה המצליחה של HBO ממשיכה להיות זו שנצפית הכי הרבה פעמים באופן בלתי חוקי, בפעם הרביעית ברציפות כמיטב המסורת, באתר torrentfreak המתמקד בחדשות מעולם שיתוף תכני ה-P2P הכריזו על עשרת סדרות הטלוויזיה שהורדו ונצפו הכי הרבה באופן פיראטי ובלתי חוקי במהלך שנת 2015 – ובמקום הראשון, עם הפרש ניכר לטובתה, ניצבת לה שוב 'משחקי הכס' הנהדרת, בפעם הרביעית ברציפות. פרט למשחקי הכס, אשר כבר נכנסה לספרי השיאים של גינס בתור המלכה הבלתי מעורערת של אתרי הטורנט לסוגיהם, ניתן למצוא ברשימה את 'המתים המהלכים' חזק במקום השני, את 'המפץ הגדול' הפופולרית מאוד גם בקרב הצופים החוקיים במקום השלישי – וכמו כן את סדרות הקומיקס 'החץ', 'הברק' ו'סופרגירל', את סדרת הפעולה 'ויקינגים' וגם את אהובת…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. לא יודע מה נסגר, אבל נראה שלאחרונה ארמיין נתקף בבאג 1999 (באג הקלאב טראנס המשובח!) והתחיל לשחרר קטעים סוחפים בטירוף, כפי שהיה נהוג עוד בסוף המאה הקודמת. ;D Motorcycle - As the rush Comes (Armin Van Buuren Rmx) 9:54 יש לו גם דיסק חדש - "76", צריך להיות בהחלט איכותי.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, לאחרונה הורדתי די הרבה סרטונים גדולים (50 דקות לסרטון) מיוטיוב עם orbit download... הבעיה היא שהם מגיעים בפורמט FLV שהוינדוס מדיה פלייר לא מסתדר איתו כל כך. רציתי לדעת לאיזה פורמט כדאי להמיר אותם ואילו פרמטרים לקבוע כדי לא לאבד מהאיכות (הנמוכה גם ככה), ולשמור על גודל מינימלי. תודה אנשים! (ומצטער אם זה לא הפורום המתאים).

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by chris_u16,

http://www.millan.net/funp/80/nomilk.swf שיר נחמד...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by R0ck,

נראה לא רע בכלל עם משחקיות חביבה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by napoleon45,

כן, בשביל הפרופורציות. מסתבר שלא תמיד מחיר הכונן או הזכרונות הוא הדבר החשוב בחיים, אלא החיים עצמם.... https://healthy.walla.co.il/item/3248159

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.