עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

לא שמעתי מעולם על האתר הזה וגם המבנה שלו נראה ממש ממש חובבני, אבל הם נותנים אחלה מחירים. למישהו יש ניסיון איתם?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by 10GaZ,

אני מחפש חבר'ה בעלי ידע רב בPHP (רצוי גם ידע בWAP) וחבר'ה בעלי כשרון והבנה בעיצוב גרפי (עדיף שילוב של PHP עם עיצוב גרפי). המתאימים יהיו חלק בצוות של שותפים במיזם חדש לטלפונים סלולריים. שימו לב, לא מדובר במקום עבודה, אלא בסוג של חברת הייטק שאני מקים. השותפים (הצוות) יקבלו אחוזים על הכנסות שוטפות וכמובן את חלקם במידה שנצליח לעשות אקזיט שמן אם אתם מחפשים אתגרים ולהיות "מסודרים", אנא פנו אלי בפרטי או לאימייל: gonent@walla.com תודה לכל מי שקרא את ההודעה והגיע עד שורה זאת 8)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. אני מחפש חנות באיזור הרצליה שאפשר לפתח בה תמונות מתוך DOK. יש המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by Em.,

אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  6. אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!

7. שלחתי פרויקט לפני כמה ימים, בסוף כתוב "הפרויקט הועלה בהצלחה ומחכה לאישור, כמה זמן לוקח האישור הזה?

8. Started by WarMachine,

קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום. יש שיר מזרחי שהזמר אומר משהו כזה: אוו סמוליטיס הופוסטאק לה לה רואה אותך בחלום המתוק. אז מה זה סמוליטיס? (זה נשמע כמו מחלה של זקנים)

10. בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by WarMachine,

לאחרונה אני מתעניין בלעשות לשם מנוי(בכל זאת צריך קצת HD ל24 אינץ החדש שבדרך) וראיתי שעולה 20 דולר לחודש בלי מגבלת טראפיק, זה מחיר די סביר, בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מהפורום רשום שם או לפחות משתמש שם, איך הזמינות של הקבצים, מהי ניצולת רוחב הפס, לכמה זמן נשמרים הקבצים ואיך בכלל חווית השימוש. בתודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by emuzon,

היי ידוע לי שOC מבטל את האחריות. איך החברה בחנות אמורים לדעת שבוצע אוברקלוק בכלל? והאם יש דרך לעשות OC בחכמה מבלי שהאחריות תתבטל?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by ellell,

עשרות פניות צרכנים בנושא המכרז של המדינה התקבלו במשרד הממונה על הגנת הצרכן הממונה: עפ"י חוק הגנת הצרכן, צרכנים שביטלו בכתב את העסקה עם המכרז של המדינה - זכאים לקבל חזרה את הכספים שכבר שילמו. ומה מצבם עם האתרי הקניות באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by approx,

http://youtube.com/watch?v=7JdulWzREts http://youtube.com/watch?v=jWC3VCPvh3g my channel http://youtube.com/profile?user=dani15vid

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by J0n1,

קיבלתי היום שטיח וזה נראה לי די מגניב אז אמרתי ננסה אותו על הPC (כי נקרע לי הכבל לTV של הPS2) ניסיתי להתקין את הדיסק אבל המחשב לא קורא אותו... הוא קצת סרוט (לא חדש) הורדתי איזה משחק חינמי והכפתורים עובדים אבל זה לא מזהה אותו או משהו... חרשתי תגוגל בתקווה למצוא דרייורים ונכנסתי גם לאתר של ישפאר ואין שם כלום. השם של השטיח הוא Dance Mania של ישפאר למישהו יש את השטיח הזה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Slash87,

אני רוצה להזמין את ה XBOX ELITE ואני לא כל כך מתמצא... איך אני יודע שאני קונה מחנות ולא סתם מאיזה ברנש מסתורי אחד?? ואיך אני יכול לוודא כמה יעלה לי להעביר אותו במכס????

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. 1. IQPC 2. SKYPC 3. ZIGZAG 4. TMS תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. אהלן, השבוע קניתי ספר ללימוד תיאוריה והתחלתי ללמוד, נשאר לי עוד ממש קצת.. כנראה אני לא יוכל לגשת בשבועיים הקרובים. לא מזמן קראתי בעיתון שהולכים להוסיף תמרורים חדשים => שינוי מבחן התיאוריה.. יש למישהו מושג מתי השינוי הזה יהיה? לא יהיה נעים לגשת למבחן שלא למדתי אליו.. ולשלם עליו

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441072,00.html

21. Started by ConRoe X Fire,

עוד מישהו רואה או שאני היחיד? לדעתי סדרה מוצלחת ומצחיקה ביותר. ראיתי את שלושת העונות הראשונות ועונות 4-5 לא מסודרות אצלי, יש לי איזה 3 פרקים לכל עונה.

22. אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה

23. אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. הייתה אי הבנה. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Chymes,

צפיתי בסדרה בהמלצת אחד הגולשים בפורום ואני מוכרח לציין שהסדרה פשוט איומה. הסדרה The Tudors מתארת את סיפורו של הנרי ה-8 שבעקבות אובססיה ליורש זכר הוציא להורג שש נשים וניתק את אנגליה מהכנסיה הקתולית. חוץ מעלילה זוחלת, שחקנים לא טובים במיוחד וקצת חוסר דיוקים היסטורים פה ושם, הסדרה פשוט דוחה. למה אני צריך לראות את הנרי מאונן על משרת בפרק 10? או אולי סצנת הסקס ביער עם אן בולין שלא הייתה מביישת סרט פורנו גרמני? או המציצה של מארי? הבמאי לקח את הרעיון של Rome ולקח אותו יותר מידי רחוק.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.