כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
משהו קרה בגוגל, תעלומה, פשע. אין כמעט תמונות, מישהו יודע מה קרה?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הסיפור הזה ענק מכל הבחינות אז זה יותר מהודעה אחת. *The Difference Between Men and Women* Let's say a guy named Fred is attracted to a woman named Martha. He asks her out to a movie; she accepts; they have a pretty good time. A few nights later he asks her out to dinner, and again they enjoy themselves. They continue to see each other regularly, and after a while neither one of them is seeing anybody else. And then, one evening when they're driving home, a thought occurs to Martha, and, without really thinking, she says it aloud: "Do you realize that, as of tonight, we've been seeing each other for exactly six months?" And then, there is silence in the car. To Martha, it s…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
Inspired by R0cKF0rD's "My workstation" thread.. http://csl.ath.cx/LandRover/room.asf
-
אם הייתם צריכים לדרג את השירים הטובים ביותר שנוצרו איי פעם, איזה שירים הייתם מדרגים? אני למשל הייתי שם את הטראקים האלו: Push - Universal Nation (Dj Tiesto) Kadoc - The night train DJ VORTEX - INCOMING COSMIC GATE - EXPLORATION OF SPACE LANK?JONES - DJ CULTURE ועוד רבים וטובים...מה שלכם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php
-
www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
*ספויילר מסויים בקשר לטרילוגיה* לפני שבוע השלמתי חור בהשכלה וסיימתי לראות את כל הטרילוגייה הישנה של מלחמת הכוכבים (לפני זה ראיתי רק את הראשון, שהוא הרביעי) ויצאתי עם תחושת אכזבה קלה. הסרטים מלאים בקטעים מתים הכוללים שיחות בין הרובוטים, תירגומים של תירגומים בין שפות שונות וסתם קולות שמפלצות עושות אחת לשניה. חוץ מהסרט הראשון אין בשאר יותר מדי תוכן: בסרט השלישי לוק הולך ליודה וחוזר ממנו בזמן ששאר החבורה מתחמקת מחלליות אמפריה. בסרט השלישי בחלקו הראשון הם בורחים מג'אווה ובהמשך נכנסים לבניין שמנטרל את הההגנות.המון מהקטעים מתמשכים יתר על המידה ונראים כאילו נועדו בשביל למשוך זמן. לפי הסתכלות בהערצה הקיימת לסרטים האלו אפילו היום אני מתקשה לראות את ההשפעה הענקית של הסרטים. נכון, יש…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.4boredom.com/movies/saddamplaysgames.swf
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני פונה אליכם היום בכדי לשמוע את דעתכם והצעתכם בנוגע לבחירה ברכב ראשון, שישמש אותי ואת חבר שלי (אנחנו רוכשים את הרכב ביחד). תחילה אני אסביר את השיקולים בקנייה המשותפת, שהיא נוחה יותר מבחינה כספית, גם בעת הקנייה וגם לכל אורך הישפורים ואחזקת הרכב, בנוסף גפ לאורך המאמץ הפיזי והשקעת הזמן הנדרשת בו. ובכן, האהבה שלנו: נסיעת שטח, ספורטיבית, קשה .. ומאתגרת. ביכולתנו לרכוש איזה ג'יפון סמוראי, או טנדר 4X4 ישן.. אבל המטרה היא להתנייד ביום-יום בשטח בצורה חופשית, מהירה וללא חשש מתקלות מועדות עקב התחרעויות.., בנוסף יש לנו מטרה להציב את הרכב לתחרויות ראלי בשלב מאוחר יותר, ע"י הוספה של קשת התהפכות בלבד. קונספט ראשון שאנחנו מתכננים כרגע אותו כדקלמן: GMC Sonoma 2X4 v6 …
-
- 95 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-