כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
^ ^ ^ ^ היה לפני איזה 5 דקות..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה טראנסים טובים שמעתי הרבה ואני לא מוצא חדשים וטובים תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
-
-
השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בהורדה ישירה או טורנטים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
משהו יכול לספר לי פה על מודיעין אלקטרוני? כלומר, מה עושים שמה, מה התנאים, והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, מאתמאל באופן פתאומי אני לא מליח לפרסם את התגובות שלי....(תגובות-לא לפתוח נושאים) מה הבעיה? בתודה מראש. תיקון - הסתדר (עשיתי ניתוק מהאינטרנט וחזרתי) תודה בכל זאת. (אפשר לנעול)
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 82 והגשתי עירעור כדי שיעלו לי ל97. קיצר התקשרו אליי לבוא תוך שבועיים מתי שאני רוצה לועדה רפואית,עכשיו יש לי כמה שאלות 1.אני מגיע לאיפה שהיה הצו ראשון כן? 2.שאני מגיע לשם לאן ללכת? לאיפה שאז בדק אותי הרופא? 3.זה אותה בדיקה שהרופא אז עשה או שזה כמה אנשים בודקים אותך ומחליטים ביחד,כי אם זה איש אחד למה קוראים לזה ועדה רפואית?! :s05: תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358970,00.html מגניב
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]