כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני שוקל להעביר את האתר שלי לחברת אחסון אחרת. מה שאני צריך זה כל הבלאגן הרגיל של LAMP, ללא הגבלת תעבורה (או הגבלה גבוהה למדי) וסדר גודל של 20גיגה אחסון. בנוסף חשוב מאוד שתיהיה תמיכה זמינה תמיד במייל ושירות טוב במיקרה של תקלות,בעיות,עדכונים,שינויים. חשוב לי גם לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות כי נכון להיום אני משלם על שירות כזה 700ש"ח בחודש, בעיקרון הכל שם מצויין חוץ מהעבודה שצריך להתחנן לשירות (אבל שהם כבר עושים משהו, הם עושים אותו מצוין) תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
חברת הסטארט-אפ היפני AERWINS פרסמה לאחרונה את המוצר הכי מעניין וחדשני שלה - אופניים מעופפים: "מרגיש שיצאתי ממלחמת הכוכבים וקפצתי על האופניים שלהם". לאיזו מהירות הם יכולים להגיע ומה המחיר?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
-
-
חברת Wisson Robotics תציג לראשונה ב-CES 2025 את טכנולוגיית ה- Pliabot שלה, רובוטיקה רכה מסחרית ואוניברסלית מהפכנית עם שרירים דמויי אדם והמחשה באמצעות בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, בערוצים yes 1,2,3,4 יש פרסומת לסרט "קרייזי" אז יש שם שיר ברקע הצלחתי להבין רק שיש שם מילה "middle", לפי מה שאני מעריך זה היה שיר מאוד פורסם (אולי גם עכשיו הוא כזה). תודה מראש. מצאתי לא משנה זה eminem - sing for the moment
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אז הנה פיתרון אתם קונים נורות לד אינפרה אדום מחברים אותם למערכת החשמלית באוטו ושמים אותם ליד או בתוך לוחית הרישוי לא רק שהם יאירו את הלוחית רישוי שלכם אלא גם יסנוורו כל מצלמה שתנסה לצלם לכם את הלוחית רישוי בכביש 6 או איזה מלשין שירצה להתלונן עליכם ;D http://www.wikihow.com/Make-an-Invisible-Mask-for-Video-Cameras http://www.wikihow.com/Blind-a-Surveillance-Camera
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה לא פורום לוחות אם - ופרסמתי את זה שם אבל הפורום הזה יותר "גדול" מסתובבים בו הרבה ח'ברה וחשבתי שאולי מישהו יהיה מוכן לעזור לי אני צריך בשביל חבר סיקור מסודר - אם מישהו מוכן לעשות בהשווה בין 2 לוחות אם: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1472 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 לא שיש לי בעיה להסביר לו שהראשון יש אפשרות ל4 ג'יגה זיכרון והשני 8 ובזה 2 סאטא ובזה 5 ובשני יש HDMI וכו' אלא שהייתי רוצה לעשות כמו טבלה של השוואה 1 מול 2 אם מישהו יכול לעשות אני אשמח ואודה לו
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ואיך מפעילים את התרגום על איזו תוכנה???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. כמו שאתם יודעים במסך 2209WA יש את האפשרות לראות בצורה יותר נוחה לקריאה (כאשר משנים את התצוגה ב90 מעלות) אז הבעיה היא שהאתר לא תומך באופציה. אשמח אם תתקנו אותה (באתרים אחרים אין בעיה) צירפתי צילום מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
נשמע לדעתי יותר טוב על נוקיה מאשר סוני אריקסונים,לא מצליח לפתוח את זה על המחשב,תעבירו לטלפון זה ינגן. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-