כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שידבר איתי במסן:eliel_saad@walla.com או באיסי:457008376 זה חושב מאוד
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול ולהתייעץ איתכם לגבי משהו.. אשמח אם תוכלו לעזור. אני מעוניין ללמוד בחו"ל, אני עוד לא סגור איפה.. אני אכתוב את הפרטים העיקריים לגבי ובכן, בגרות מלאה יש לי, אנגלית אני יודע ברמה סבירה בהחלט. נולדתי בבולגריה ויש לי אזרחות בולגרית. כמו כן יש לי גם אזרחות ישראלית. ממקרות מידע שראיתי ומאנשים שסיפרו לי, הלימודים בבריטניה מאד יקרים, חשבתי על לילמוד שם.. אבל האירו את עיני בקשר לגרמניה.. לא עלה בדעתי שיש כל כך הרבה מקומות שבהם מלמדים שם בשפה האנגלית.. בקשר לגרמניה, בדקתי באתר אחד שהביאו לי וראיתי שיש מקומות בהם לא משלמים כלום ! Tuition fees - None ובחלק נכבד מאותם מקומות ישנה אפשרות ללימודים באנגלית מלאה ובחלק באנגלית + גרמנית, עובדה זו משמחת אותי.. להלן שאל…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל השיר מבוצע על ידי זמרת והמילים שאני זוכר זה הפיזמון: GIVE A LITTLE BIT LOVE THAN YOU GET IT BACK,GIVE A LITTLE BIT PAIN CAUSE IT WILL FADE משו כזה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנוגע לזיהוי שיר מפרסומת נכון יש את הפרסומת של פאלפון אז יש שם תמונות ספורטאים מתחלפות ויש שם שיר מישהו יודע מה שם השיר?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר מתח ודילגית, רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות על מתח/דילגית טובה ואיפה אפשר להשיג אותם.(מחירים סבירים)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש פה מישו שהולך לצו ראשון בתאריך הזזה בבאר שבע?? ראיתי שהרבה פתחו נושאים כאלה אז פתחתי גם
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
-
מטבעות מכל העולם.. במיוחד אנגליה וישראל..
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש את הצאט הזה של הסלולרי mushroom.co.il או bleep.co.il מישהו יודע אם אפשר לגשת לצאט הזה דרך המחשב ולא הפלאפון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל תודה למי שעזר פעם שעברה! הפרויקט הזה הוא לדעתי יותר מסובך מהקודם. הפעם צריך לבנות חפץ כלשהו, שיקח כדור במרחק 1.5 מטר ממנו, וימשוך אותו קצת אחורה. הרעיון הוא ששני מכשירים כאלה (שונים כמובן, אחד של כל קבוצה) יעמדו אחד מול השני במרחק של 3 מטרים, ובניהם יהיה כדור. המטרה של כל קבוצה היא להגיע אל הכדור ראשונה, ולגרום לו לעבור אל ה"טריטוריה" שלה. כללים: 1) אסור להשתמש במרכיבים אלקטרוניים וכו'. 2) מקור הכוח יהיה שתי גומיות (משרדיות, לא משנה איזה) בלבד! 3) הגודל המקסימלי הוא 30X30X30 ס"מ. במקרה של שימוש בזרוע כל שהיא, היא צריכה להיות מקופלת או טלסקופית למשל, כך שלפני ההפעלה המכשיר לא יחרוג מהמידות. *הכדור הוא כדור מטקות רגיל, כמו פעם שעברה. לדעתי יש שתי ש…
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-