עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Moon-Mage,

זה לא באמת קריטי אבל זה מלא זמן ככה והנחתי שמישהו יראה את זה ויסדר, אבל זה לא קרה :(. שלוחצים על הודעות בUI במסך בית החץ מורה על התראות וההפך.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

נמצאים כאן!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by PeteRoy,

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by ELiA,

למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  6. איך לנצח בחיים / את החיים (השראה ומוטיבציה) איך לנצח בחיים? או איך לנצח את החיים? מקווה שתאמצו מהסרטון הזה משהו ותפנימו את מה שאמרתי. - כאן הייתי עדן - ILockHiM. - https://www.youtube.com/watch?v=VrWNU1uws7

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idani1983,

אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by צוות האתר,

חוקרים שואפים להזניק את המהפכה השנייה בתחום הספינטרוניקה – ולהגדיל משמעותית את נפח הזיכרון במכשירים האלקטרוניים שלנולכתבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה

10. Started by iib,

חובה להקשיב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939. הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by solidus,

היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by duk4u,

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. The Benchwarmers - על הספסל. תקציר: גאס (רוב שניידר) וחבריו החנונים, ריקי (דיוויד ספיד, "תהרוג אותי וזהו") וקלארק, ברשימה של מיליונר בשם מל: הוא רוצה לייסד קבוצת בייסבול ביחד איתם על-מנת שיוכלו להתחרות בליגה הכי קטנה במדינה. גאס מתחיל להיות טוב ומהווה דוגמא לכל החנונים והמנודים מהחברה. אך כשאוהדיו ומעריציו החנונים להזכירכם, מגלים שגאס היה בעברו ביריון בבית-הספר, הם מרגשים נבגדים ועוזבים אותו, עד שגאס עושה צעד מיוחד שמחזיר להם את האמון בו. --- הסרט פשוט הורג מצחוק ויש ממש הרבה שחקנים מוקרים , למשל מיני מי מאוסטין פאוורס.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  15. מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?

16. Started by Guy King,

לא משנה, סודר.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  17. Started by idg83,

שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by KapiSH,

http://www.mytrailerpark.com :

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by MilkMan,

לכו תנסו את מזלכם. [אין לי שום קשר לזה פשוט יש פה הרבה מבינים]. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=144&id=1142

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. http://globalgold.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.