כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,550 דיונים בפורום זה
-
כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לקנות מסכי LCD בגודל של 4X20 או גדלים אחרים? (מומלץ באזור חיפה)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין) תוסיפו עוד תמונות בסגנון (והמבין יבין)
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כולם... היום אני קניתי את המחשב החדש שלי. המחשב נועד בשביל משחקים עבודות והעסק של אבא שלי, המפרט הוא: מעבד: AMD XP 2800+ BARTON לוח אם: Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card רמקולים: Logitech Z-640 50W 5.1 די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 צורב: Lite-On 52/24/52 צורב די וי די: Pioneer DVR-105 4/2/12//16/8/32 מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window + 5 fans ספק כוח: Enermax 430W (465VE) Power Supply מקלדת ועכ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אני מחפש כבר כמה ימים חנויות מארה"ב ששולחות לארץ ממתקים ופשוט לא מוצא!!! יש סוכריות שאני פשוט חולה עליהן,מכור להן והן Wonka Nerds. מי שמכיר יופי ומי שלא חייב לטעום! בכל מקרה אני רוצה להזמין את החבילה הגדולה של ה36 קופסאות ופשוט לא מצאתי אתר שישלח לי פה לארץ... אז מי שיודע על אתר כזה או משהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
נגיד שאין לי טלוויזיה, אני צריך לשלם אגרה על כרטיס טלוויזיה? ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הוידאיו התקלקל אז החלטתי לקנות DVD. אין לי מושג איזה לקנות. התקציב הוא 1000-900 שקל . הוא לא צריך להיות ממש טוב , אין לי אפילו מערכת סראונד , בכלליות אני צריך רק שהוא יריץ את כל הDVD שאני אתן לו (מולטיסיסטם , אם בכלל מוכרים לא כאלה) וגם חשוב שיהיה אמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אז לפני שהיה לי תפקיד רשמי באתר מספר האיציק שלי היה חסוי גם בהגדרות לא אפשרתי למשתמשים שאינם ברשימה שלי לשלוח אלי הודעות ,אבל מאז שאני פה ,שיניתי את זה , ומאז כל הזמן באות אלי לאיציק נשים כאלה ואחרות ומתחילות לדבר איתי ,עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה אבל ! יש לי חברה מושלמת כבר שנתיים וחצי ואין לי סיבה לדבר איתן . אז כל פעם נוצר מצב שאני צריך ל"העביר" אותם לחברים שלי שפנויים ,עכשיו ברור לי שאם וכאשר אני אהיה ללא בת זוג התופעה תעלם ,פשוט חוק מרפי. עכשיו אתם שואלים :מאיפה אתה יודע שזה בחורה ,קודם כל היא שולחת לי תמונה וגם לפי השיחה. עכשיו אני ילד בן 12 שרץ ומת לדייט אז אין לי ממה לחשוש שזה איזה "מתחזה" . מה אתם חושבים ? והאם זה קורה גם לכם ? ובכלל סיפורי איצ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן מתוצרת gaymer... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17179 לפחות שינסו לעשות מתיחה טובה (או לפחות מבדרת ;D)... אבל לא, הם לא השקיעו זמן, וסתם גנבו תמונות מ kreed (שבכלל מפותח ע"י הרוסים) ומנסים לשכנע את הקוראים האידיוטים שמדובר במשחק חדש. המנוע אגב אינו מבוסס unreal2 אלא מנוע חדש לגמרי הנקרא Xtend... והכי מצחיק הם התגובות של האנשים שחושבים שבאמת מדובר במידע רציני.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת ממתי עד מתי חופשת פסח {אני מתכוון בתאריכים}. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הנהלת מלון פארק החליטה לערוך לאורחיה גם השנה סדר פסח כהלחה. נקווה שהכול יעבור בשלום! :
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
"הגעתי לכדור הארץ משנת 2256" כך טוען חשוד בסחר במידע פנימי בבורסה של ניו יורק; נעצר לאחר שהשקיע 800 דולר והרוויח בתוך שבועיים 350 מיליון; הציע לחוקריו: תנו לי לחזור "הביתה" ואגלה את מיקומו של בן לאדן לכתבה המלאה ב walla http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=369428 אני לא יודע אם תאמינו או לו לסיפור הזה אבל אתם חיבם להודות שזה דיי מוזר ואי אפשר להתעלם משתי הנקודות ש 1. תוך שבועיים הוא הרוויח 359,999,200 מיליון דולר $$$$ 2.אפילו החוקרים מודים שאף אחד לא הצליח למצוא תיעוד על מיקומו מלפני דצמבר 2002. ??? נ.ב ואם מישהו יגיד משהו בגלל שזה ה 1 באפריל אז אני לא חושב שזה כתבה שנועדה לעבוד על האנשים כי היו מלא כתבות כבר יותר מוזרות מזאת בלי קשר ל …
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-