עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ben in Black,

קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג את הכתוביות? חיפשתי בכל אתר של כתוביות ולא מצאתי! תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. עבר כבר שבועיים מהפרק השביעי ואני לא מוצא את הפרק השמיני באינטרנט...מתי הוא משודר..?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by R0ck,

הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by avivlevy,

קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. שני מכשירי דור שלישי בעלי מצלמת 2 מגה פיקסל, המחירים לא בשמיים, דווקא ה-V3X הפתיע אותי לרעה (כנראה בגלל שזכה בתואר בתערוכת 3GSM לפני חודש...). עיצוב נחמד לשניהם, עדיין המימדים לא כאלה נוחים, אבל סבילים... מה אתם אומרים? יש תחרות ל W800? (ולא בנושא צילום).

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אני מחפש שרת טוב להעלת תמונות בשביל החתימה והפרופיל אני מכיר את http://www.myimgs.com הוא ממש גרוע בגירסא של החינם אי אפשר לעלות תמונה לזמן רב ( כל חודש אפשר לאיזה יום ) הינה הבעיה שהוא כותב לי: Your account has ran out of views and/or bandwidth for this month. To continue to view your images, please UPGRADE to a higher account. Your resources will be reset at the begining of the month. אז אני מחפש שרת אחר בחינם שבוא אני יכול לעלות תמונות כל הזמן ( ולא למשך יום ) מי שמכיר שרת כזה שיספר לי עליו תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by nir767676,

אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by shubi_moto,

תודה.

13. שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. Started by payback,

אני עובד כשוטף כלים/עוזר טבח/טועם ראשי במסעדה ולאחרונה מצאתי עבודה חדשה בתור דייל. אני מתגייס עוד חודש ונמאס לי לשטוף כלים אז חשבתי על רעיון יצירתי לצאת מהעבודה הזו... מה להכניס למכונה? ??? חשוב: אני רוצה להשבית את המכונה לחלוטין. סוף חשוב.

17. Started by ariel-ro,

לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by [{AMD}],

אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB

20. Started by רועיקוש,

כמה קנס קיבל חיים רמון במשפט?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. שלום. אני בדרכי לסיים את יא', ומדאיגה אותה שאלה אחת: אני מפחד לא להיתקבל לאוניברסיטה. הציון שלי לא בשמיים ולכן אני דואג. אני רוצה לבקש מכם אלה שלומדים/יתחילו ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב באחת מהאונברסיטאות פרט ל: אוניברסיטה פתוחה וטכניון, בעיקר מכוון לאוניברסיטת תל אביב, הבקשה היא פירוט בקירוב מה היו הציונים שלכם בתעודת בגרות ואם אתם לא רוצים לומר ציונים אז לפחות ממוצע בגרויות ומה ההיה ציון הפסיכומטרי שלי על מנת שתוכלו להיתקבל/התקבלתם למדעי מחשב. יש לציין שאני שואל את זה עכשיו ולא בעוד 4 שנים כשאני אסיים צבא, כי עכשיו יש לי הזדמנות לשנות ציונים בלי באמת לקחת קורסים על הרבה חומר שאני אשכח אחרי הצבא. פשוט אני מעוד חלש במקצועות הומניסטיים כמו היסטוריה, תנך, ספרות. אני יודע מ…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by razoli,

ואני טס בקרוב לצרפת ואני אשהה בפריס 3 ימים, עכשיו הטיסה שלי רק ביום ה 7 אז לאן כדאי לי לתפוס רכבת אני חשבתי לסנסוע לברלין/הולנד/בלגיה/לונדון או ברצלונה..... לאן לדעתכם הכי שווה או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by ExploiT,

שלום כולם היום ישבתי וראיתי את הסרט הרוקלס עם אחי ואחותי הקטנים פתאום אני שם לב כי הכלב תפס בפיו את השלט של המימר קיצר תפסתי את השלט בחוזקה מפיו של הכלב והבטריות נפלו על הריצפה ללא מחשבה שנייה הרמתי את הבטריות מהרצפה והם היו רותחות אבל רותחות איך שהם תפסתי אותם וזרקתי אותם מהחלון מייד עם הכאב עכשיו שמתי לב שעל הידיים שלי יש מעין נזול כזה אפור שחור שטפתי אותו בעזרת מים וסבון עכשיו רציתי לדעת מה גרם לבטריות להחממם ככך ומה היה החומר שהתגלה על ידי והאם כמו שאני חושב עוד כמה זמן היה בוום והיו הולכות לי הידיים ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים