עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The_overclocker,

http://news.walla.co.il/?w=/8/842277 -אל תשכחו לשים את הפתק 'דם' בקלפי

2. Started by gshhar,

שיר של פרודקט או פרודוקט נראה לי - חידוש של איזה שיר מפורסם בצרפתית שנקרא ALLIN או משהו כזה (איזה קריי - ככה הוא הולך) אלטון ג'ון - חידוש יפה לאיזה שיר,נראה לי השיר ממולין רוז'. הסקורפיון - HERE I AM נראה לי אבל הם שרו את זה בתוכנית של יצפאן עם זמרת ישראלית ביחד.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אני ועוד כמה חברים נסנו להרשם לפורום ןכולנו קיבלנו את התשובה : "אנו מצטערים. ההרשמה נאסרה ע"י צוות האתר." זה מוזר פעם ראשונה שאני נכנס לשם אז ככה או שההנהלה חסמה הרשמה או שיש בעיה הבקשה שלי היא שאם יש פה משהו שחבר שם אז שיודיע את זה לצוות האתר שלהם הרבה אנשים לא יכולים להרשם לאתר שלהם

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. אהלן אהלן, חבר שלי רוצה שאני אוציא לו את הסולו של השיר הזה משמיעה. והוצאתי אותו אבל גילמור משתמש בו באפקטים שאני לא מצליח לזהות, ולא יודע איך קוראים להם. אם תוכלו לעזור אני אודה לכם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. אורח

קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by PROSK8,

שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. היי! לפני כמה ימים היה פה דיון שאמר ששאלון 005 עושים בשש בערב, עכשיו אני ניכנס לאתר של משרד החינוך וכתוב שם שהוא מתחיל בשלוש וחצי WTF?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני מחפש שיר שבאמת קשה להשגה הוא בעיברית זה בסגנון ראפ דתי משהו יפה כמה מילים מהשיר שאני זוכר: "אני בוכה אלוהים אותי רואה" אוו משהו בסגנון ואז יש ראפ זה שיר יפה מאוד אני לא יודע איפה למצוא אותו תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. חח יחסית דיי מושקע ומאוד מזכיר ת'מקורי..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by exquisite,

http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by avivlevy,

קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. Started by night-fire,

בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by david86,

יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by Goadzilla,

קודם כל השיר מבוצע על ידי זמרת והמילים שאני זוכר זה הפיזמון: GIVE A LITTLE BIT LOVE THAN YOU GET IT BACK,GIVE A LITTLE BIT PAIN CAUSE IT WILL FADE משו כזה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by bluemail,

אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. אפשר איפשהו להזמין כרטיסים מהיום לסרט מאיזה אתר?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by nehmia,

עדיף שיהיה בעברית אך לא חובה....

דיונים חדשים בפורומים