כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום חברים!! פירוט על מהלך התחרות משחקים 6 שחקנים ב- deathmatch למשך חצי שעה , זה שיש לו את מ"ס הנצחונות הגבוה ביותר בסוף עולה לשלב הבא. המקום נמצא ברמת השרון באיזור התעשיה ליד ודש ומגה (למי שמכיר) דמי הרשמה - 50 ש"ח לשחקן אשמח לענות על שאלות נוספות.. למי שרוצה המייל שלי הוא GamersLanClub@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שמציע הורדות בטווח של 4MB ועד 200MB אני כבר במשך שנה מנסה להוריד משהו, לדוגמא אפילו את ה4MB שזה סרטון, זה לוקח שעתיים להוריד, ואחריי 10 דקות ההורדה קורסת וזה בכלל לא מצליח. אתם חושבים שזאת בעיה אצלם באתר?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אם לא פשוט תעבירו את זה לנכון. תודה. מה אתם אומרים על הפלאפון הזה? שווה? לא? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
http://www.oniton.com/license/
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש איזה שיר אחד של זמר ישראלי שמופיע לפעמים נדירות בערוץ 24 והיה עכשיו היה תכנית עליו ופספסתי תשם שלו ויש לו שיר ממש יפה שהפזמון שלו זה "רק שכבר נגיע רק שכבר נחזור" בקליפ הוא באיזה חורשת אקלפיטוס ורואים אותו שר בחור רזה עם שיער עד לכתפיים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
בהנחה שזה לא מצונזר או משהו... אני מחפש אתר שמציג את המלל המדוייק מהפתקים שאורי אילן השאיר לפני שהתאבד האם מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ענקית התוכנה חושפת זינוק של 200% בהתקפות על סיסמאות ומקדמת מעבר מאסיבי לטכנולוגיית אבטחה מתקדמתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
- 2 followers
-
-
עברתי על הSOURCE של המאמר "נבחרי השנה 2004" וראיתי את שני המשפטים האלה... Minimizer, you are such a NEWBIE!!" BigWabbit OWNZ y00 !!"
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227526,00.html בקרוב אצלינו... אם מישהו כבר פתח דיון על זה סיגרו את הדיון הזה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני פשוט חייב שמעתי שאפשר...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php
-
שלום אני חדש פה בפורום פורום טוב מאוד לכל הנושא של חומרה וכל הנושא הזה. רציתי לשאול למה אין פה פורום מסחר/ מכירות שונות ? והפורום גם איטי או שזה רק אצלי? מקווה להנות !
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איף רושמים בצרפתית את הספרים הבאים: צופן דה וינצ'י מלאכים ושדים נקודת ההונאה אגב,כל הספרים הם של דן בראון (DAN BROWN)
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שאלו אותי את השאלה הבאה במיונים לפרוייקט גמא ורציתי לדעת אם עניתי נכון?? מה קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמדליק את המחשב עד שהוינדוס עולה? אתם מוזמנים לפרט את התהליך כלו אבל אני אדייק קצת ואגיד לכם במה אני לא בטוח אחרי שהמחשב מעלה את החומרה שהוא זיהה ומזוהה אצלו בביוס איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה? ומה מפעיל את הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-