כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הנה מקרה שעלה, תנו דעתם מחשב באחריות מלאה כולל ווינדוס אקספי מקורי. האחריות המקיפה הינה לשנה ואילו שאר החלקים להם ממשיכה האחריות ממשיכה כדרכה (HD MONITOR ETC) השאלה היא כזאת האם לאחר שנת האחריות ניתן / רצוי / אתי , לגבות כסף עבור העבודה נטו? ואילו על ההחלפה עצמה של החלק, משלוח וכו' לא לגבות? או האם במקרה בו נופל דיסק קשיח וכמו שידוע לכל האחריות היא ל3 שנים, לא אתי ולא צרכני לקחת סכום על חלק באחריות שלקח איתו מערכת עובדת? תנו דעתכם ואם ישנם עוד סוגיות בבקשה תוסיפו הת'רד לא נועד לירידה על חנויות / טכנאים ושאר משתמשים בפורום על דעתם האישית.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כנסו ותראו: http://planet.nana.co.il/money-icq/icq.htm ותשלחו את ההודעה כי זה חשוב!! מה אנחנו נעשה במחשב בלי איסיקיו!! במיוחד אנשים כמוני ששונאים מסנג'ר!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה בפורום פורום טוב מאוד לכל הנושא של חומרה וכל הנושא הזה. רציתי לשאול למה אין פה פורום מסחר/ מכירות שונות ? והפורום גם איטי או שזה רק אצלי? מקווה להנות !
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש את השומר מסך הזה שהאייקונים נלחמים.... מישהו יודע??? נ.ב אם למישהו יש משהו אחר גם פצצה אז שיביא....
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קריסטין ומישל בוואלה כמה תימטום יש בעולם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
רוסיה מטילה על ענקית הטכנולוגיה קנס אסטרונומי שגדל מדי שבוע - סכום שגדול מערך כל הנכסים בכדור הארץ - בגין חסימת ערוצי טלוויזיה רוסיים ביוטיובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המהפכה השקטה של וואטסאפ יוצאת לדרך: תמלול אוטומטי של הודעות קוליות מושק ברחבי העולם עם תמיכה במגוון שפות, כולל עברית. האם זה הפתרון שיסיים את המלחמה בין שולחי ההודעות הקוליות למתנגדיהן?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/702886 לקרוא ולא להאמין:>
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי זאת אומרת כמה הודעות צריך להגיב בכדי להתקדם בדרגות בכוכבים האילו שכתוב דרגה תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ואני לא יודע איפה לרשום תהודעה בפורום ואיפה יש אתר שמוכר שרתים טובים אמינים ובחיר סביר שרת לרדיו.. צריך עזרה דחוף :s05:
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-