עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom

שלום לכולם. :biggthumpup: אני וחבר שלי הקמנו אתר,וחשבנו אל איזה נושא הוא יהיה. וחשבנו לישאול את דעת הקהל.(אתם) האם כדי שזה יהיה חומרה,מישחקים,מוזיקה,סרטים,או מעורבב. תצביעו. http://superpumpkin.up.co.il/

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by benor,

ראיתי אותו אתמול לדעתי הוא סרט דיי טוב. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by R0ck,

קראו כאן. בבקשה, חבר'ס, בלי ספאם מיותר, שהת'ראד הזה גם לא יינעל. תודה.

• 131 תגובות
    • 8.3k צפיות
  4. Started by waizman,

היום יומולדת 16 ! כמסורת הפורום: ולסיום:

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  5. יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by gshhar,

אם אני רוצה להזמין איזשהו משהו מחו"ל האם אני חייב ויזה בינ"ל? האם ישנה דרך אחרת חוץ מזה?

7. Started by ^HocK^,

http://www.funny.co.il/valentine.html

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by lipa,

ואיך השירות שלהם ?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  9. כמה בערך עולה פורט אינפרא - אדום למחשב האישי (בארץ)שיעבוד עם מכשירי NOKIA התומכים גם כן באינפרא אדום??.. וכמה KB\S העסק הזה משדר..? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. Started by BONO,

אני צריך אתר שאפשר למצוא שם כל מיני מושגים למשל מה זה חומרה מה זה תוכנה וכאלה אבל לא פירוט קצר משהו של כמה שורות טובות אני פשוט לא רוצה לשאול פה בפורום את כלללללל המושגים שאני צריך זה לעבודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ThePorscher,

איזה יום......... שביתות, עיצומים, תקלות באתר...... אבל מה שלא יהיה, היום זה גם יום ההולדת של ^DarK-MinD^, הלא הוא עמרי! אז מזל טוב! עד 120 (וכל הבלה בלה, כי כבר צריך לעבור לסמיילים). וללא שום דיחוי נוסף, הבה נתחיל: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :bigok: :bigok: וכמיטב מסורת האתר: איך אפשר בלי קצת שמנמנים! (אני לא בקיצוצים.. יש תקציב לשמנמנים!)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by waizman,

קבלו ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by ^HocK^,

כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eli.g,

הנה: http://www.igames.co.il עריכה: נראה טיפה עלוב אבל בכל זאות........

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by e.t,

http://www.igames.co.il/ מופיע הטקסט הזה: MHA WAS HERE !!!!! FUCK ISRAEL /// FREE PALESTINE /// BUSH LIKE A DOG :-X

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by King Of Action,

אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם על הסרט , האם הוא מפחיד וכל מה שיש לכם לומר. אני מצאתי אותו סרט די טוב , העלילה טובה וכמה קטעים די מפחידים .

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לוח GIGABYTE GA-8SQ800 ULTRA P4-2.4 512MB DDR 333 KINGSTON WD 80MB 8MB CACH DVD X16 LG LITEON CDRW 52X24X52 ATI 9500 PRO 1.44 מארז תעשיתי עם 2 מאוררים 120 מודם בלאסטר ובעוד שבוע אמסור מסקנות

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Or ei,

אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. אני מקווה שיהיה תיקו נראה לי שאפשרות שישראל תנצח לא הגיונית, אני גם חושב שצרפת לא תנצח נצחון מוחצץ, אם הרבה מזל רצון טוב, ומיוחד יום מאוד רע של צרפת, נצליח להוציא תיקו. אני אולך על תיקו, למרות שאני יודע מה רובכם תחשבו ;D

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.