עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם מישהו מכיר אתרים שבהם אפשר לאחסן תמונות עם ממשק דמוי אלבום שאפשר לנווט בין התמונות בקלות(או פשוט להעלות כמות תמונות הפעם אחת) אני אשמח , אני זוכר שראיתי כאן משתמשים שעושים את זה בכמה וכמה פעמים. תודה. *אני מכיר את ImageHack האם הם עושים את זה שם?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי E1000 ואחותי רוצה 6280. יוצא לנו שהמסלול של סלקום עדיף לי והמסלול של אורנג' לה. אז אני רוצה להישאר עם הE1000 + הסים של סלקום ואחוצי תקח את ה6280 + הסים של אורנג'. זה אפשרי לעשות את זה בדור ה3? צריך לעשות SIMFREE? אם אני עושה את זה למישהו יש מושג אם אפשר לתכנת מחדש את הכפתור של הOBOX?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

מי ראה את הסרט SILENT HILL ויכול בבקשה להסביר לי בדיוק WHAT THE **** WAS GOING ON יש חלקים שכן הבנתי אבל אני לא יודע אם הסרט הגיע לארץ אז אני לא רוצה להרוס לכם אבל לא הבנתי את כל הסרט

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  4. היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by pazer005,

שלום לכל אוהדי מנצ'סטר יונייטד. לאחר תלאות רבות וזמן לא קצר, אנו גאים לפתוח עבורכם את אתר האוהדים הישראלי של קבוצת השדים האדומים. כפי שאתם יודעים, לפני שנה וחצי החל הפרוייקט ובגלל הרבה בלאגן, לימודים, עבודה, ויכוחים אינסופיים וכו', אנו שמחים להציג לכם את האתר החדש שנבנה לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט בעיות. מלאכתנו עוד רבה רבה אבל אנו עושים זאת במטרה לקשר את כל האוהדים באמצעות הפורום שנפתח לפני שנה בערך, באמצעות כתבות, טורים והמון חומר על הקבוצה. אני מאוד מקווה שתהנו, ותמיד אשמח לקבל חומר חדש ועזרה מכל מי שרק ירצה במטרה להרים את האתר כי כידוע, אנו השדים האדומים לא מסתפקים בפחות מהטוב ביותר. תהנו, מנהל אתר תיאטרון החלומות, פז לזר

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. היה פעם סרטון נדמה לי ב youtube או אתר נזבי בסגנון, אדון שמנמן ומשעשע לבוש גלימה נדמה לי כתומה (סטייל אערי כרישנע), שמתחיל לצחוק בטירוף ולהשתולל, נדמה לי שקראו לזה מדיטציית צחוק או משהו בסגנון... תודה (:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. מישהוא מכיר?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני מחפש שיר שבאמת קשה להשגה הוא בעיברית זה בסגנון ראפ דתי משהו יפה כמה מילים מהשיר שאני זוכר: "אני בוכה אלוהים אותי רואה" אוו משהו בסגנון ואז יש ראפ זה שיר יפה מאוד אני לא יודע איפה למצוא אותו תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

12. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by payback,

נשמע כמו איזה שיר מניד פור ספיד עם כושים עם מוזיקה סוחפת ברקע..אתם בטוח מכירים...תנסו להזכר אני לא יודע מה שמו רק אני זוכר שהוא היה במסיבה שהייתי מסטול והמילים הראשונות זה: they say....ואז יש קטע מהיר כזה... שיר חדש שמושמע מלא במועדונים.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. איזה פרק ענק אחד הדברים הכי מענינים שראיתי בחיי(בסדרות) :-*

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by Liran -,

שלום, אני כרגע בכיתה י"ב ולומד במסגרת המגמות 2 מקצועות מוגברים - פיזיקה ומחשבים. בקשר לפיזיקה נכשלתי בבגרות של שנה שעברה (מכניקה), ואני לא יודע אם ממש כדאי לי להמשיך השנה, המורה אמרה לי שזו החלטה שלי ותמיד אפשר לשפר, אבל היא לא רואה את המשך הדרך מיכוון שהנושאים שנלמד השנה הרבה יותר קשים (חשמל וכד'). ופה אני צריך את העזרה שלכם, האם כדאי לי להמשיך ולא לוותר על 5 יחידות ? או שאני יכול להסתפק במקצוע מוגבר אחד של 5 יחידות ? כרגע כולל היחידות בפיזיקה התעודת בגרות שלי עומדת על 31 יח"ל, ואם אני יוותר על פיזיקה התעודת בגרות תהיה 26 יח"ל, האם זה מספיק ?! ??? מהן הדרישות באוניבסיטאות השונות לגבי תעודת בגרות ? אם זה קשור לנושא שאני ירצה ללמוד בהמשך, אז אני מתכוון להמשיך ללמו…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by jorgito,

שלום אני מתכוון לקנות כ. מסך דרך EBAY כנראה... רציתי לדעת אם מישהו פה ניסה ומה העלויות של להביא משהו לארץ (מתחת ל$100) כלומר אם יש דרך להחמק מתשלום מע"מ ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. אמרו לי שזה תירגום אפשר בבקשה יותר פרטים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by david2006,

שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם חזרתי לארץ אתמול ולא ראיתי את הסרטון המלא של רון ארד אשמח אם מישהו ישלח לי לינק בתודה מראש ומי יתן ויחזור במהרה!לא משנה באיזה מצב

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by david2006,

שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. מישהו יודע איפה מראים את המשחקים של ליגת העל.?

24. אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by galCool,

:xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.