עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by KapiSH,

קיים אתר שמאפשר לעשות את מה ש-NeoTrace ו-VisualRoute עושות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Dror D.,

אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by צוות האתר,

לכתבה

4. Started by DXT,

אומרים בלאט לעזאזל!!! :asthanos: :AR15: :AR15: :bash:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחלקת ההגבלים העסקיים במשרד המשפטים צפויה להגיש בחודש הבא תביעה נגד גוגל בגין שליטתה בשוק הפרסום המקווןלכתבה

6. Started by masterblaster,

הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by shabis,

שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by matrix66,

יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by nisim2341,

https://soundcloud.com/attractionmelody/retaline

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by er0101,

תהנו

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. שתי חבילות חקיקה שעברו הערב בבריסל יגבילו את כוחן של ענקיות הטכנולוגיה - אך רק אם ייאכפו באדיקות ■ חקיקת ה-DMA מתמקדת בשימור התחרות בשוק, בעוד ה-DSA מחייבת פלטפורמות להילחם בתכנים לא חוקייםלכתבה

• 0 תגובות
    • 306 צפיות
  19. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. מלחמת רוסיה-אוקראינה התחילה לגלוש למצבים בהם רובוטים אוקראינים נלחמים ברובוטים רוסיים, ואפילו תוקפים מפעלי רובוטים בלב רוסיהלכתבה

21. Started by MasterDK,

שלום לכולם אני מחפש שירים בסגנון השיר של Darin - Step Up. יש למישהוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  22. אז ככה אני מחפש טלפון יד שניה שיהיה נחמד בהתחלה חשבתי על 6600 של nokia אבל אז ראיתי את חיי הסוללה שלו שהם דיי קצרים ואז ראיתי את ה motorola e398 שיש לו פונקציות מאוד דומות וחיי סוללה מאוד מרשימים , אבל אחר כך קראתי עליו שיש לו קרינה מאוד גבוה ומסוכנת והוא מאוד איטי ומייגע. אני רוצה bluetooth , בעיקר מסך צבעוני שינגן צלצולי MP3 מצלמה לא חובה חיי סוללה דיי חשובים התקציב שלי זה סביבות ה 600 שקל את המוטורולה ניתן להשיג ב 500-550 הנוקניה 600-550 תודה לכל עוזרים, מצאתי עכשיו גם מישהו שמוכר Z1010 SONY ERICSSON גם נראה מאוד נחמד קצת שמן, אבל עם הרבה פונקציות שאני רוצה http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z1010-421.php

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by exquisite,

http://www.tapuz.co.il/tapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=126020685 חחח תראו איזה השפלה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by ElectricRain,

מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by shai11,

טוב אני מחפש טראנס יפה ששמעתי אצל דוד בתל אביב הוא בצבא עכשיו ואני בצפון אז עדיף כבר למצוא אותו הרימיקס מתחיל ככה can you feel the bit can you feel the bit אני לא מוצא אותו

• 0 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.