כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
-
אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם יש איזשהו מנגנון שבעזרתו ניתן לשים ב-"איגנור"?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אח שלי נוסע עוד מעט לסינגפור, רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה חנות סינגפורית לרכיבי מחשב שיש לה אתר . אני רוצה לדעת את המחירים שם פחות או יותר ואם הם יותר זולים מארצות הברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
-
מחלקת ההגבלים העסקיים במשרד המשפטים צפויה להגיש בחודש הבא תביעה נגד גוגל בגין שליטתה בשוק הפרסום המקווןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 210 צפיות
-
-
הולך להיות קטלניי ביותר http://www.esc.co.il/esc/campaign.aspx?icamp=530
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים במשך כמה שים השתמשתי בכרטיס לצפייה והקלטת שידורים עם התכנה הצורפת לכרטיס לא השתמשתי בשלט המצורף כי הכל היה אפשרי עם העכבר. היום עברתי למדייה סנטר בחלונות 7 ואז אני מתבקש לחבר את השלט. את השלט מצאתי אבל העין שמחוברת לכרטיס אבדה האם יש אפשרות לחבר את המדייה סנטר ללא השלט?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי ! אז רפרפתי קצת ומצאתי כמה אשכולות גדולים על כסאות, אבל כל הלינקים והחנויות משם כבר פשטו רגל או החליפו ליינים וכו' כשמדובר על אוקטובר 2018, מה קיים היום בשוק, חנויות מומלצות, ודגמים מומלצים לאדם כבד יחסית, גבוה, שאוהב גם להשען אחורה לפעמים. כסא עם "הרגשה" גדולה, שעוטף, לא האלה שיש בIT של חברות האדום הרזה עם הגלגלים שתמיד יש לחבר אחד במצב יותר טוב חחחח הסתכלתי על כסאות באיבורי וKSP, יש SHARKOON, CORSAIR, COUGAR. האם אלו כסאות נוחים בלי קשר לגיימינג ? כי אני רואה שמקבלים הרבה ב1200 שקלים, מה שאין בכסאות המשרדיים שעולים אותו דבר. אילו מהכסאות הנ"ל הכי מתאימים למישהו גדול ורחב ? הSHARKOON נראה הכי מסיבי, האם הוא באמת נח ולא "חובק מדי" …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קוראים למנגינה שסנופקין מהמומינים שר עם המפוחית שלו? (אני מתכוון למנגינה די קצרה)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
https://soundcloud.com/attractionmelody/retaline
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שתי חבילות חקיקה שעברו הערב בבריסל יגבילו את כוחן של ענקיות הטכנולוגיה - אך רק אם ייאכפו באדיקות ■ חקיקת ה-DMA מתמקדת בשימור התחרות בשוק, בעוד ה-DSA מחייבת פלטפורמות להילחם בתכנים לא חוקייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מלחמת רוסיה-אוקראינה התחילה לגלוש למצבים בהם רובוטים אוקראינים נלחמים ברובוטים רוסיים, ואפילו תוקפים מפעלי רובוטים בלב רוסיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
-