עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sagi_10,

http://www.youtube.com/watch?v=VqkN8XsYtJI :smile1: :smile1: אין לי מושג למה..אבל זה חדר לי בצורה מוזרה לראש..אני לא מספיק לשמוע את זה ! ממכר בטירוף ! וגם מצחיק :hat:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by R0ck,

לאחרונה חזרתי לשחק עם מס' חברים קצת ביאקי... טוב להזכר בזה ות'אמת זה גם לא ממש נמאס. מי שמעוניין, שיצור איתי קשר בפרטי ואולי נארגן משחק המוני.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by Toxin II,

שאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  4. שלום! ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב: "כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות". כתובים שם 3 סעיפים: סעיף 1: VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא). סעיף 2: סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... ) סעיף 3: HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר ל…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אני מסיים עכשיו קורס תיכנות ובעצם בוחר יחידה בשבוע הבא. התחום של הסיסטם פחות מעניין אותי וממה שראיתי והספקתי להכיר רוב האנשים שם די מעפנים..בתחום האפליקטיבי אני יכול להגיע ליחידה שאני רוצה ויש שם אנשים סבבה ממה שיצא לי להכיר :-) העניין הוא שממה ששמעתי יש הבדלים של ממש אחרי הצבא בין שני התחומים לטובת הסיסטם....מישהו יכול להרחיב ולתת את דעתו? יאללה, תודה..ד"א, כמה זמן לא נכנסתי לפה.. : לא נראה לי שיש כאן עדיין אנשים שמכירים אותי חח..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

תיכננתי לטוס חודש הבא לגרמניה, והבנתי מדודים שלי שמתחיל להיות בגרמניה ובאירופה ממש קר, ולא רצוי לטוס בעונה הזאת אלה בתחילת יוני,יולי. משהו כאן כבר טס בתקופת החורף לגרמניה\אירופה ויכול להגיד לי האם זה מומלץ? איזה בגדים רצוי לרכוש בארץ שלא יהיה קר שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MO10-Playstation%20Move%20Starter%20Pack%20Motion%20Controller%20Eye%20Camera%20Starter%20Disk.html יוצא 245 ללא משלוח ו285 אחרי (לקחתי אפשרות של 4.8 פאונד עם מספר מעקב) קיצר מי שיודע זה השלט תזוזה החדש של הPS3 הוזמן פני כמעט 3 שבועות היום התקשרתי ל171 והם בדקו ואמרו לי שזה מעוקב במכס חיפה והם שלחו לי הודעה ( אז אני משלם, קיצר.) כמה אצטרך לשלם על הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. מכירים שירים בסגנון הזה?

10. Started by Wormy,

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. היי, רציתי לשאול האם ניתן להיעזר בממיר מסוג זה להקלטות ממקור שאינו קליטת שידורי אנטנה באופן הבא: ברצוני למעשה להמיר קלטות וידאו אנאלוג 8 מ"מ ישנות ממצלמת הסוני שלי. אחרי ש-2 מכשירי DVD מקליט שהיו ברשותי התקלקלו ואחרי ניסיון לא מוצלח במיוחד עם המרה דרך ה- USB באמצעות ESAYCAP (שיטת ה Capture ש"קורעת" את הזיכרון) חשבתי בעצם על אפשרות שימוש בממיר שמוציא הקלטות טובות מאוד. ??? הרעיון הוא להעזר ברכיב RF_Modulator כגון זה: (אני מקווה שזה בסדר לשים קישורים...) http://www.computercablestore.com/RF_Modulator_AV_Composite_PID1207.aspx או כגון זה: http://www.amazon.com/Dynex-DX-AD116-Compact-RF-Modulator/dp/B006K1R3TY/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=13499478…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Henz16,

שלום, ברצוני להזמין אייפון בימים הקרובים. (דרך הכרטיס אשראי) חשבתי לקנות מהבחור הזה - http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-Apple-iPhone-4GB-Firmware-1-1-4-un-lock_W0QQitemZ300228881221QQihZ020QQcategoryZ3312QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem או שיש אחד יותר זול? או שיותר משתלם ה-8GB יחסית לנפח כפול? כמה מ"ס, מע"מ, משלוח, ואפילו טיפ. כמה הכל יוצא ביחד? תוך כמה זמן *בערך* זה צריך להגיע, מה צריך לדעת? ממה צריך להזהר? אם אני מכניס את ה-SIM שלי, (אורנג' דור3) יעבוד? שיחות הכל? כל עצה תתקבל בברכה. תודה לכולם.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by NuNaTaK,

החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by wooper,

אני מתגלח במכונת גילוח חשמלית תמיד אחרי גילוח העור ממש אדום בצוואר האם יש לכם טיפים איך למנוע אותו מהתחלה או להפחית את האדומיות אחרי ?

• 161 תגובות
    • 34.6k צפיות
  16. שלום לכולם! אני צריך עזרה בלמצוא את השאלון במוט"ב של קיץ 2009 נא לא לשאול למה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by someone,

כל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא די מזכיר לי את השיר של ALIEN ANT FARM-Smooth Criminal ... צעקות די דומות וקצב מהיר, משמיעים הרבה ברדיו, אני יודע שאלו קצת פרטים אבל אולי למישהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. מה דעתכם? נשחק קצת בשביל הכיף?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by SamurAchzar,

אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. http://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lo

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. אני כבר יומיים מנסה להזמין מחשב חדש. ברגע שאני עושה עבור לקופה ובוחר שיטת תשלום האתר לא מתקדם לשום מקום. לא נותן לי לסיים את ההזמנה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by redead,

כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום אם ידעתם או לא-בבריטניה ובארה"ב ישנו משחק ריאליסטי בשם THE LOST EXPERIENCE מדובר במשחק אינטראקטיבי שקשור לסדרה LOST ברגע שתאם נרשמים-ישלחו לכם הודעות,בדואר,אימיילם וטלפונים... בין השאר גם נשלחו לאנשים חטיפי שוקולד בשם APOLLO [אותם החטיפים שיוזמת דארמה שמרה בתוך הHATCH] ואפילו היו כמה וכמה פעמים "השתלטויות" על הפרסומות בערוץ ABC של יוזמת דארמה,במהלכן פורסמו אתרים שחושפים עוד מידע [למשל,האתר סאבלימינל.קום שהוא אחד האתרים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי] במהלכם אתם תצטרכו לחשוף פרטים בעצמכם על מה שקורה שם... הרעיון של המשחק הוא שהסדרה "אבודים" היא סדרה דמיונית שמדמה מאורעות ואירגונים אמיתיים,והמידע שאתם נחשפים אליו רק מבהיר את התמונה,ולא פוגע במהלך העלילה או עושה לכם ספוילר…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם יש לי מערכת צירים XYZ, שסובבת סביב הראשית עד שX המקורי מגיע לY, וY המקורי מגיע לZ-, וZ המקורי מגיע לX-, מהו ציר הסיבוב ובאיזו זוית הסיבוב התבצע? יוצא לי שציר הסיבוב הוא 1-,1,1 (זה נכון בכלל?) אבל מה הזוית?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.