עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NetSpider,

Here יש גם של Nvidia Here אפשר גם להכין לבד ....

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by alexrta,

חחחח קבלו אתר שמראה את אהבתו לשר ההסברה העירקי http://www.welovetheiraqiinformationminister.com

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by Asspen,

היי! מישהו יודע אם גובים מכס על חלקים שמזמינים מחו"ל, נניח מ ebay או amazon? לאו דוקא חלקי מחשב - אפילו דברים כמו זיכרונות compact flash למצלמה דיגיטלית. מישהו הזמין פעם ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אתם חושבים להציג נוכחות? נשארו עוד 11 ימים 0 שעות 11 דקות ו 55 שניות עד למסיבה ! צוות ILF , בשיתוף עם חברת ברק 013 ואתר Gamer.co.il, מתכנן לכם מסיבת רשת שכמותה לא נראתה בישראל! המטרה: 500 שחקנים עם מחשביהם האישיים, 24 שעות, טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך, משחקי ראווה ועוד. התאריך: ה-2 עד ה-3 במאי (שישי-שבת). המחיר: המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. לצופה ללא מחשב, המחיר הוא 30 ש"ח. 10% הנחה לחיילים ולנשים (אין כפל הנחות). המקום: תל-אביב, דיזנגוף סנטר. איזור בגודל שני גשרים לידיעה באתר גיימר - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17606 הרשמה למסיבת רשת - http://www.ilf-league.com/lp_signup.php אני כמעט בטוח י…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by NetSpider,

הגירסא החדשה של Hot Or Not .... Enter

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by OR007,

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!) ועכשיו לדיון עצמו. עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ? באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ? (אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם) מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם דברים כאלה במציאות) לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע…

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by izikd,

http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612207138 http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612204778 לא זכור בן אדם יותר "אמין" בהיסטורייה 8)

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

אז ככה, אני עובד לתומי על מצגת שעליי להגיש ולפתע... המחשב נכבה! אני נכנס ללחץ ועוברות לי בראש מחשבות רעות על זכרון\מעבד\לוח אם ואני מחליט ללחוץ על כפתור ההפעלה... המחשב נדלק ולפתע - כלום!!! רק מיליון צפצופים מהלוח אם. אין תמונה על המסך ואין כלום! אני כבר בפאניקה רצינית (מה איכפת לי מהמעבד?! יש אחריות לכל החיים...). רק שלא נדפק ההרדיסק :'( החלטתי להעביר את ההרדיסק למחשה הישן שלי. אני שם אותו, מדליק את המחשב ולהפתעתי (הלא כ"כ הפתעתית), ההרדיסק לא מזוהה ע"י המחשב. לאחר 5425872896940267 ג'ימפורים, העברת חיבורים, בדיקות ביוס וכו' - ההרדיסק לא מזוהה :-\ אתם כבר יכולים לנחש באיזה פאניקה הייתי עכשיו - כל הסימנים הראו שנרצח לי ההרדיסק! פשוט מת! :-X מת כמו צלחת... אני…

• 62 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by NetSpider,

סתם למי שלא יכל לחכות , או שבא לו לקרוא קצת ... Download לא יודע עם זה אמיתי אבל ...

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  12. טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…

• 53 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אני רוצה להזמין כרטיסים בהזמנה מוקדמת לסרט שם, רילודד אם זה מעניין אתכם. מה האתר/ טלפון? תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by NetSpider,

LOL מה זה הדבר הזה ? Download

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  15. הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by x-dude,

היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. סליחה מראש על השאלה הטפשית,תודה חג שמח ובתאבון.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תפקידו החדש של שר ההסברה העיראקי תחת פיקודו של הדיקטטור הגדול מרדמונד כמובן! ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amir.o,

יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה

21. Started by waizman,

טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by waizman,

כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  23. אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by ScreameR,

אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים