כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת אם זה חוקי שחברה תקליט את כל השיחות היוצאות/נכנסות מהטלפונים של החברה (נאמר הטלפונים שהמזכירות עושות), וגם מעקב אחר מה שהעובדים עושים, כל אחד במחשבו בעבודה (כמו שעושים בתמיכה הטכנית בספקיות אינטרנט). אם אפשר לקבל סימוכין כלשהם (ציטוט של חוק בעיניין) זה יהיה עדיף. לא, לי אין סיפור עם זה. פשוט חבר שאל אותי ואני אמרתי לו שאני חושב שזה בסדר והיגיוני כי האינטרס של החברה הוא שהעובדים יעסקו בעבודה ולא בשיחות פרטיות שלהם, או סתם במשחקים, ובגלל שזה לא מעקב אחר הטלפונים האישיים של העובד אז זה בסדר. אבל אין לי שום סימוכין לזה... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום דבר בנושא. אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים!! פירוט על מהלך התחרות משחקים 6 שחקנים ב- deathmatch למשך חצי שעה , זה שיש לו את מ"ס הנצחונות הגבוה ביותר בסוף עולה לשלב הבא. המקום נמצא ברמת השרון באיזור התעשיה ליד ודש ומגה (למי שמכיר) דמי הרשמה - 50 ש"ח לשחקן אשמח לענות על שאלות נוספות.. למי שרוצה המייל שלי הוא GamersLanClub@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה עושים היא פה לידי ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר........... היא ועוד איזה מישהו פתחו את המחשב לא מיזמן ונגעו במשהו ומאז הוא לא נידלק כבר כמה ימים לא ניטען .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=2W173NVWBWKX51D6S472PP3AH7 מה אתם אומרים על הקונספט?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים הגה של לוג'יטק ( Logitech Wingman Formula force GP - האדום) והוא התקלקל לי... ניסיתי לחבר אותו ביו אס בי ומחשב לא מזהה כלום - בדקתי בכל החיבורי יו אס בי שלי - דברים אחרים כמו המודם והמדפסת עובדים אז זו לא בעיה בשקע יו אס בי עצמו. רציתי לדעת מה בנוגע לאחריות (התקשרתי אליהם והם אמרו לי להביא את ההגה לחנות) כי הסתכלתי בפורום פעם והיה כתוב שאת המוצרים של לוג'יטק לא מתקנים אלא מחליפים אותם בחדש...
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני וחברים שלי שמענו על זה שעם אתה שם מנטוס בתוך קלוה אז זה מתפרץ . חשבתי על זה ומעניין אותי בעצם מהו ההסבר הכימי אם מישהו יודע אני אשמח תודה ...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בשביל אתר שהולך להיפתח אני זקוק למקום שיש בו מונחים כמו vista למשל או שאר שמות כאלה לא ידועים אבל יש להם משמעות. זה דחוף תודה!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצות לטלפון קוי- אלחוטי בעלות של 150~200 ש"ח. נכון לעכשו יש לנו טלפון של פנסוניק שעבד מצויין 15 שנה. אני רוצה משהו שיהייה אמין באותה מידה, לכן אני נוטה שוב לכיוון של פנסוניק, אבל מוכן לשמוע המלצות לדברים אחרים... אני לא צריך יותר מהבסיס... לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא שלוחות ולא סופר דופר טווח... יהייה נחמד אם יהייה ספיקר, אבל לא חובה. בקיצור- טלפון אמין, פשוט עם איכות שמע טובה ועמידות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
טוב מכיוון שאני כבר בקרוב מאוד ניגש לטסט [ובתקווה מוציא רישיון] התחלתי לחסוך למכונית...בינתיים הכל טוב ויפה,סיכמתי עם מישהו ואני כנראה קונה פג'ו 205 שנת 93 או סיאט איביזה שנת 94 עכשיו רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה + ביטוח צד ג' + ביטוח מקיף בערך מכיוון שבאתרים אין פרטים על המחיר. ואיך משלמים [12 תשלומים או מה שלא יהיה] על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי..? כמה עולה בערך הביטוח? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-