כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רק מחנות נורמלית ולא מאיזה באסטה בשוק... אם מישהו מכיר או לחילופין יודע שלא אנא עזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש ציונים!!! תבדקו, תתפרעו, ותשתפו, אם אתם רוצים... אני: 685
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך ASUS 9800XT ואני מעוניין להחליף אותו... ומישהו בא אליי עם הצעה ואני מעוניין לשמוע תגובות ממכם... הוא רוצה שאני יביא לו ASUS 9800XT + לוח ABIT NF7 + מעבד 2800+ והוא יביא לי LEADTEK 6800GT חדש לחלוטין ( הוא חנות ) ( וגם חבר ) יש לי את הלוח והמעבד והם לא בשימוש... חשבתי למכור אותם או משהו... אבל מה אתם אומרים שווה לי לעשות איתו את ההחלפה ?? אך LEADTEK 6800GT הזה יחסית לכל השאר בבחינת OC בכמה הוא נופל מ 6800U ?? ( אוליי אני יביא לו עוד איזה לוח + מעבד בעד 6800U ) או שלא כדאי ?? מה ההבדל בינהם פחות או יותר ???
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בשביל אתר שהולך להיפתח אני זקוק למקום שיש בו מונחים כמו vista למשל או שאר שמות כאלה לא ידועים אבל יש להם משמעות. זה דחוף תודה!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה ללכת למפגש אבל אני לא אלך לבד ואני רוצה ללכת עם מישהו , ורציתי לדעת עם מישהו מהקריות או אזור חיפה הולך למפגש אני מקרית מוצקין
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בקישור הבא: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1749791
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קו 405 כמה זמן בערך לוקח לו להגיע לתל אביב בצהרים. לא נראה לי שכל השעות באמת לוקחות 55 דקות... זה די חשבו לי לדייק ולא להגיע שעה לפני..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-