כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
טוב לאחרונה ראיתי ריבוי חתימות כמו " B5 לנצח וכו " ולכן החלטתי לספר לכם . YES לאחרונה רכשו את זכויות השידור של כל הסדרה B5 ואנדרומדה , והן ישודרו לאחר סיום הסדרה וויג'ר בעוד כ 5 -7 חודשים . הסדרה תשודר במתכונת הרגילה שני פרקים בשבת כל שבת ולאחר שנה פרק כל (מהתחלה). אני עדיין בויכוח עם הסמנכ"ל תוכן לדבי אנדרומדה , הוא טוען שיש לחכות עד סיום B5 ורק אז להתחיל לשדר את הסדרה (כי היא כאילו המשך). אבל אני ישכנע אותו (אני מקווה). הערות \הצעות לעזרה \ בקשות יתקבלו בברכה. שלכם אוהבי B5 (שגם אני כמובן מצטרף) עופר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://winxponmac.com/The%20Contest.html אני לא חושב שזה אפשרי אבל אם מישהו רוצה לנסות להרוויח כסף..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שם הנושא לא ברור? טוב הכוונה זה שאני מחפש אתרים עם קבצי מידי של טראנס כדי שאני יוכל להוריד לפלאפון עשיתי חיפוש ומצאתי צלצולים בודדים כל מה שברשת נקרא טראנס זה קלאב האוס דאנס והחרא מהסוג הזה אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא יחלוק איתי אגב צלצול קטן http://planet.nana.co.il/alsal/bustamove.mid תכתבו את זה בכתובת של הפלאפון שלכם ותורידו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתם פעם את האייקון של נרו (איך לא ) ? אז הנה מה שהוא אמור להביע: לתוכנה קוראים Nero - Burning Rom והסמל הוא כמובן הקולוסיאום שברומא שנשרף - Nero - Burning Rom(e)! הנה הסמל:
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
משפחת זכרונות ה-Trident Z5 מנפצת שיא מהירות עולמי נוסףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה ראשי תיבות של משהו? HARDWARE שקר כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
אני כרגע בכיתה יב', ומתכנן ללכת לעתודה. אני מתבלט בעיקר בין כלכלה+חשבונאות למדעי המחשב. שני התחומים הללו מושכים אותי אך אינני יכול להגיע להחלטה של מה עדיף. אשמח לתגובה אולי מאנשים שעשו פה תואר בכלכלה, או באמצע התואר שיוכלו טיפה לעזור לי בעניין . האם יש יותר אפשרויות עיסוק לכלכלנים על פני מדמח"ניקים? האם קל יותר למצא עבודה בכלכלה? מה המשכורות ההתחלתיות?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני בניפקדות של 36 יום ואני רוצה לדעת כמה ימי כלא או ריתוק אני יכול לקבל ? אני יודע שמג"ד יכול להביא עד 28 ימי כלא ומח"ט יכול להביא אפילו חצי שנה כלא אבל אין סיכוי שישלחו אותי למשפט אצל המח"ט נכון ? אני משרת בכיפר גדוד שמשון פלוגת פלחוד ודיי קשיים איתנו עם עונשים מי הסוג הזה, מה אתם אומרים כמה אני יכול לקבל על זה ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני 3 ימים חזרתי טסתי בטיסת אלעל לארץ. כשהגיע הקטע של האוכל שאל אותי הדייל איזה אוכל אני רוצה אמר לי יש עוף או בקר אמרתי לו שאני רוצה בקר.. הכול טוב ויפה הוא הביא לי "בקר" קציצות אכלתי כמה קציצות ואני רואה שהבשרר לבן לא הבנתי איך זה בקר שאלתי אותו עוד הפעם אם זה בקר הוא אמר לי כן זה בטוח בקר.. לאחר כמה דק' שהוא בירר את זה עם קברניט הטיסה נודע לי שזה עוף.. (יש לי אלרגיה לעוף) נהייתי כולי אדום תוך מס' דק' עכשיו כשנחתתי הזמנתי מד"א לבן גוריון הנייידת הגיעה תוך כמה דק'.. יצא משם הנג שהוא זה שעושה הכול הוא היה לבד בא דיבר איתי נתן לי 2 כדורים וביקש את הדרכון שלי לא ידעתי למה אחר כך אני רואה הוא מוציא לי קבלה על 330 שקל עכשיו: אפשרי בכלל לתבוע גוף גדול כמו אל-על בלי…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח שלום. אני מחפש איזה סרטון ביוטיוב שדומה מאוד לסרטון הגדול הזה http://www.youtube.com/watch?v=JSOr6Mse_FY אבל שם מתמקדים רק בקטע של הספירה, וזה פשוט ענק זה הרג אותי פעם שעברה שראיתי את זה ועכשיו אני לא מוצא :\ מישהו מכיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. ראשית אין לי מוסג איזה פורום הוא הכי מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל כאן.. אני רוצה לשדר ב DDT (תקן DVB-T) ערוץ אחד או מספר ערוצים אפילו.. את המחשב שלי. חשוב לי שלא יהיה התנגשויות תדרים כך שאני משחק לדוגמה במחשב במשחק HD יראו את זה בHD בפלזמה אשמח מאוד לעזרה שלכם..
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני כרגע ב SMILE ( זהב) באינרנט בכבלים ומחפש ספקית חדשה שתספק אותי במחינת מהירות ומחיר חשבתי על ברק כי הבנתי מהרבה אנשים שיש להם פינגים מצויינים במשחקים לחול במיוחד בכבלים. אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים אם יש לכם משהו להמליץ אשמח לשמוע ( כרגע על הכוונת ברק )
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
;D כנסו , זה 3 מגה אז חכו קצת ... כמובן רק מגיל 18
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-