עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. המטאברס, אינטרנט שהמשתמשים חווים במציאות מדומה, נמצא עדיין בחיתוליו וכבר עכשיו נשים סובלות מהטרדות, תקיפות מיניות ואונס. במטא אומנם הוסיפו הגדרות בטיחות והבטיחו שיפורים בממשק, אבל חלק מהמשקיעים מביעים דאגה. ניק קלג, בכיר בחברה: "תמיד יהיה מי שיצליח לעשות שימוש לרעה בטכנולוגיה"לכתבה

• 0 תגובות
    • 212 צפיות
  3. מה המצב!?!?! קודם כל אני חדש פה.... שנית כל....המלצה לשיריי רגאיי\ראם רגוע...וכל הסגנון הזה... Dj ASS

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Dvich,

עוד שבוע וחצי בערך אני טס לקנדה וארה"ב ואני לא יודע מה לקנות, אם כבר אני אהיה שם אני רוצה לקנות משהו "רציני". אני מחפש משהו שזקוק לחשמל בשביל לשעשע אותי ושיעלה עד 100$ פחות או יותר, על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  5. יום טוב לכולכם אז ככה, אני מחפש באינטרנט כבר כמה זמן בכל מיני פינות וחורים ואתרים ואחרים מגזין מדעי עתיק וישן. שם המגזין הוא Philosophical Magazine והוא משנת 1798 והלאה, הוצאה לאור של Taylor & Francis מגזינים מדעיים עתיקים אחרים אפשר למצוא, את זה ספציפי, כמעט ולא ואם כן, אז רק בחלקים עם חוסרים רבים. גילגוליו השונים של אותו מגזין הם : Philosophical Magazine Philosophical Magazine and Journal Philosophical Magazine and Annals of Philosophy The London and Edinburgh Philosophical Magazine and Journal of Science The London, Edinburgh and Dublin Philosophical Magazine and Journal of Science בחיפושי ושיטוטי במרחבי הסייברספייס, מצאתי כרך פה, עותק שם, חצי מאמר וכל …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by dsane,

אני זקוק לתוכנה המסוגלת לצרוב עיברית בפלאפון (רניתי את ה 3315 בתאילנד) יש לי את המכשיר שצורב אבל איני יודע כיצב לצרוב את התוכנה בעברית

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by ModChiP,

שואל בשביל חבר.הנדסאי אלקטרוניקה שכבר שנתיים ו 4 בשירות שרוצה לצאת לקורס קצינים טכניים.הוא לא מעוניין להמשיך במסלול צבאי, אלא לעשות את המינימום של הקבע שמחייבים אותו ואז לצאת מהצבא.השאלה היא כזו1. בתור קצין שיצא מהצבא, עד כמה זה משפיע בראיונות העבודה העובדה שהיית קצין טכני?2. מה המינימום של הקבע שאתה מחויב לחתום?יש בכלל לטעם לצאת לקצונה טכנית אם אין כוונה להמשיך במסלול צהלי עד לפנסיה(בתאוריה)?את התשובות של החבר אני יעביר לפה.תודה על כל פיסת מידע שתוכלו לספק.

9. Started by Vatos-Locos,

הבנתי שיש למקינטושים החדשים שומך מסך בסגנון האקולייזר הגראפי של הוינאמפ, שובל של צבעים זזים כאלה... מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג שומר מסך כזה לוינדוס? תודה (:

10. בראיון חג מסבירים מנהלי אנבידיה בישראל למה הפיתוחים כחול-לבן הם שוברי שוויון עבור אנבידיה העולמיתלכתבה

11. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by ben389,

http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. אשמח לשמוע חוות דעת על המקום, אם יש לחץ או שלא צריך לחכות בתור ועד איזה משקל הדמבלים שם. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 18.08.2010 בשעה 15:10:28 ZING

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by harry,

שלום, אני ראיתי לפני כמה חודשים את את המחשב sony picturebook ואני מעוניין לקנות אותו. ראיתי שמוכרים אותו בחו"ל אבל אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע איפה לקנות אותו בארץ. אם מישהוא יודע אני ישמח שישתף אותי. מדובר בדגם vaio c1mw אבל אם מישהוא מכיר חנות שמכורת דגם יותר ישן אני ישמח. אני מוסיף לינק, אם מישהוא יזהה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=34414 51303&category=3716 תודה מראש harry

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by x-dude,

בערוץ 3,למי שמעוניין ושכח או למי שלא יודע.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by mega1234,

1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by J0n1,

אבא שלי קיבל מתנה לחג ממישהו, DVD של Graetz קורא DVIX אז צרבתי לו סרטון DVIX עם כתוביות בפורמט SUB באותו השם, והוא קורא בלי בעיה את הסרטון אבל אני לא מצליח להעלות את הכתוביות, זה נתמך בכלל בDVD הזה? או שמא צריך להמיר? או אולי הוא מכיר רק SRT? הדגם הוא AV-745DX תודה! מסתבר שהוא קורא SRT, אבל הפונט ממש מעפן וקטן, יש דרך להגדיל אותו? תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

קרובה שלי רוצה לשיר ביחד איתי בחתונה שלי שיר באנגלית או בעברית שיהיה קצבי ולא משעמם המלצות שלכם... עריכה: זאת דוגמא לשיר שאני לא רוצה http://www.youtube.com/watch?v=sYt43-1HxpU מרדים..

20. ספקי תוכן בינלאומיים כדוגמת נטפליקס ודיסני+ יחויבו להשקיע ביצירה ישראלית - תיאסר בלעדיות על שידור תכני ספורט, ספקי תכנים יוכלו להחזיק חברת חדשות במטרה לאפשר גיוון ופלורליזם The post יותר תוכן ישראלי: נטפליקס ודיסני+ בדרך למהפכה appeared first on עכשיו 14.לכתבה

21. Started by dima_ga,

שלום לכולם, מישהו מכן יודע איך אפשר להגיע מחר לנקודת הזינוק של מרתון ירושלים מתחנה מרכזית ירושלים? יש שינויים בהסדרי התנועה ולכן אני שואל.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.