עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

יישש כמה זמן חיכיתי לסדרה הזאת סופסוף סדרה שחזרה מפגרהה מישהו יכול להזכיר לי מה קרה בפרק האחרון? ואם כבר מדברים, אז מתי הפמיליה חוזרת?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  3. דודה של אמא שלי הגיעה לפה מסאן פראנסיסקו, ארה"ב אבל הם לא ארגנו לה טיסה חזרה. הם אמרו לבדוק ובגלל שהיא לא מתמצאת בעולם המחשוב, נרתמתי לעזור. כשאני בודק את התאריך שהיא אמרה לי, כתוב שאני צריך תאריך חזרה אבל היא גרה שם והיא רוצה להישאר שם אז מה אני כותב בתאריך חזרה? ז"א היא גרה שם, לא אורחת או משהו

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  6. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  7. Started by G.P.S,

איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  10. Started by New-Old User,

אהלן, אני כותב את האשכול הזה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה כי סיימתי י"ב כדי להעביר את הזמן עד הגיוס שלי אני חייב לעבוד ולהרוויח כסף.. אז חשבתי על לשכת התעסוקה שקרובה אליי(חדרה) אבל אמרו לי שיתנו לי שם חרא של עבודות וכולם בשכר מינימום ואני רק עוד חודשיים בן 18 וזה אומר 700 שקל פחות בחודש! (במקום 19.95 אני יקבל 17.80..).. אז יש לכם אולי הצעות איפה כדאי לעבוד באיזור חדרה? - מעבר חד למשהו לא קשור - אני אשמח לעצות או הצעות ממכם : אני מקבל דירה קטנה, יותר נכון חדר אבל לא בבית אבל עם מטבח ומקלחת והכל ורציתי לדעת אם יש לכם הצעות איך אפשר להפוך אותו שייראה מיוחד.. ואני לא מתכוון לפוסטרים אלא למראה בכלל(לא ריהוט אלא יופי..).. - עוד נושא לא קשור : יש לי אוטו (פורד) וחוץ מ…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. לא משנה נרד נזה אבל המבצ נחמד http://www.sprite.co.il/

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by iem,

מישהו מנבחני המשנה במתכונת הישנה יכול לומר לי אם הוא קיבל הציון??? ואם לא האם ישנה דרך לגלות הציון דרך האינטרנט באופן כלשהו ? תודה !

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  15. לא מצאתי לנכון לכתוב את זה בפורום ג'אדטים בכלל שאני מבקש משחק ולא ביקורת על פלאפון >< אז אם אפשר משחקים שיתאימו למכשירים K800 ו K610 אני ביום שישי נוסע מהבוקר לנסיעה ארוכה אז אני רוצה משחקים לשחק עם בן דוד שלי. שיהיה מרוצים \ ספורט\ הכלל כל סוג תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by G.P.S,

בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by segevgabay,

יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by duk4u,

Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by ron1979,

בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. זה גדול יותר מדיסק DVD BY A CONT HAIR. ברצינות עכשיו זה איזה 50 מגה גדול יותר בעונות 2-5 ותאמת העונה הראשונה נכנסה יופי.. ככה זה גם לכם?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by oorlevi,

מחקר בריטי טוען כי משחקים מקוונים לא רק אינם מזיקים וממכרים, אלא אף יכולים להועיל לצעירים. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=499036&sid=127

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by J0n1,

אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by ag43,

שהייתי ילד ראיתי סרט ששמו בעברית היה "לוחמי הגלקסיה" או משהו כזה. בסרט היה מסופר על מישהו שחי עם כל העם שלו מתחת לאדמה ויום אחד הוא העז לטפס החוצה ופגש שם הרפתקן שלקח אותו איתו לסייר בגלקסיה בדרך הם מוצאים רובוטית עויינת ומשנים לה את התכנות ומאז היא מצטרפת אליהם. בסוף הבן אדם חוזר לאנשים שלו מתחת לקרקע, אני כבר לא זוכר בשביל מה. זה כל מה שהזכרון שלי מגיל ארבע הצליח להחזיק עד עכשיו. אני חושב שהסרט הוא מ85 אבל אני לא בטוח. נשמע למישהו מוכר? אשמח לדעת מה שם הסרט.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.