עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yossi1981,

הנה מפרט מחשב שמצאתי האחד המכרזים שיש ברשת: מחשב מבוסס מעבד אינטל 2.0 GHz (הם כמובן לא יציינו שזה סלרון) כולל מסך " LG/HYUNDAI דק מטובים בעולם, זיכרון ראשי 256מ"ב DDR בעל מהירות כפולה מזיכרונות SDRAM(וואלה זה מהירות כפולה , לא ידעתי , אולי אפשר את יצרנית הסטיק בבקשה) דיסק קשיח גדול 40 ג'יגהבייט, לוח אם יחודי (רשמו יחודי , לא חברה , לא מפרט , רק יחודי , אני חייב לציין שבאמת הלוחות של חברת UKUNUTA הקזחסטנית הם באמת יחודיים מאוד בכך שהם הלוחות היחידם עם סלוט אחד בלבד לזכרון) פנטיום 4 בעל טכנולוגית 533 FSB (אלק טכנולוגיה פחחחח... כולה FSB) הדור החדש, כרטיס מסך eXtreme 3D-Force 64MB integrated, היצרנית מהמובילים בעולם ( היה פעם ATI וNVIDIA , אבל היום EXTREME שולטת כולל ת…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כנסו לזה http://www.calls.co.il

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ORrrr,

אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by Booobb,

יש מישהו שיודע מהם הדרגות של צה"ל (בחיל הרגלים, אם יש בכלל הבדל), מטירון עד אלוף. זה לאיזה עבודה קטנה שאני עושה על צה"ל ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם את כל הדרגות.. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Moo^Moo,

בעודי מסתכל בגיליון יחסית ישן של PC-MAGAZINE (דסמבר 2002, גיליון 114 עמ' 52) אני מתפקע מצחוק! משום מה הם החליטו שMadOnione זה משחק..... ושאנחנו המטורפים אוהבים את האוכל (מעבד), אך לומר WELL-DONE... אתם תבינו בתמונה קיצר :lol:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shibby15,

צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. באתי לבדוק אם יש איזה מוצר בהוםסנטר דרך האינטרנט הגעתי לאתר שלהם http://www.homecenter.co.il/ ושמתי לב לתופעה מוזרה. נסו ללחוץ על שירות לקוחות האם הם רומזים על משהו?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

אני אתחיל: כך תהפוך להאקר ישראלי ב-10 צעדים פשוטים: 1 האקר ישראלי בשונה מהאקרים בינלאומיים פועל בראש ובראשונה על מנת להטביע את חותמו ברשת, לכן עוד בטרם תתחיל במלאכת ההקינג, דאג לבחור לעצמך שם מפוצץ, כמו האניילזר, האורגייזר, הדיסק-לייזר או אליעייזר משוך בגייזר 2 הכן מראש רשימת אתרים, מוסדות, ארגונים פילנטרופים ומשרדים ממשלתיים, שאליהם בכוונתך לחדור. זה אולי נועד לכישלון מראש, אך יעשיר מאוד רשימת הבוק-מארקס שלך. 3 לפני שאתה מתחיל בהשמדת האתר, דאג להירשם ברשימת התפוצה שלו, השאר הודעה לווב-מאסטר והסבר את המניעים האידאולוגים העומדים מאחורי חיסול האתר. אקט זה יתרום להפיכתך לאגדה כבר בחייך ולשיווקך תחת המותג "ההאקר הישראלי הכי מטומטם ברשת". 4 דאג להצטייד מבעוד מועד בתוכנת "נטבאס…

• 53 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by R-E-L,

קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by Holy,

http://postalnetwork.org/cgi-bin/dl/download.cgi?file=36

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. בזמן האחרון התחלתי לקבל כל מיני קבצים שהם וירוסים (כולם היו KLEZ) קיבלתי גם אחד כזה מ- --- אין לי מושג מי האיש אבל אני יודע שהוא לקוח של בזק... אם אני אתקשר לספקית שלו ואתלונן עליו יעשו לו משהו ? סתם מעניין אותי לדעת.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by OR007,

תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו ! חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא ! :jump: :hi: עריכה - אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by com,

(המטומטם זה חבר שלי ;D )

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  15. היום היה שיעור כימיה. עכשיו, המורה לכימיה היא אחת שגם ככה עושה שטויות ומדברת מצחיק, אבל היום היא שברה כמה שיאים. אז ככה, הכל מתחיל מזה שהיא אומרת שזהב היא המתכת שמוליכה הכי טוב, אחריה כסף ואחריה נחושת (האם זה נכון? לפי הידוע לי קודם כסף אח"כ נחושת ורק אז זהב). עכשיו, אז היא אומרת שמשתמשים בזהב בגלל המוליכות הגבוהה שלהם בצ'יפים למחשבים. כנראה היא לא שמעה על זה שצריכים דווקא מוליכים-למחצה ומשתמשים בסיליקון. כדוגמא היא אמרה שמעבדי הפנטיום החדשים יקרים מאוד בגלל זה, שהוסיפו להם עוד זהב : . (התגובה שלי הייתה סתם רשימת "BULLSHIT" בגדול למי שלידי בשולחן ) בלי קשר, אחרי זה היא כשעברנו לנורות להט היא אמרה שהחוט להט נשרף ולא ניתך (היא הדגישה שזה נשרף ולא ניתך) ועל כן יש חמצן בפ…

• 40 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. [glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק.. קיצר: איך זה נראה לכם?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חדשות: NoAds היא תוכנה מעולה על-מנת להיפטר מפרסומות pop-ups באתרים! חחח אולי הגיע הזמן לשנות?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. השביתה שהייתה אמורה להיות נדחתה ולא תתחיל אחרי יום העצמאות... http://news.walla.co.il/?w=//383385 :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ScreameR,

http://www.waxy.org/random/video/Star_Wars_Kid.wmv

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by maverick,

קבלו את הסקר החשוב הבא:

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  25. היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים