עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheWave,

אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by stone cold,

אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by h_yoav,

מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by ben389,

http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by R0ck,

הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by R0ck,

http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by avi2014,

אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. לדעתי, צריך לנקות לגמרי אחרי עונש כבד כמו הרחקה לחודש או חודשיים או לאחר 1000 הודעות.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת. ובנוסף אם יש למשהו מעבד AMD עובד למכירה לא יקר, שיצור איתי קשר ב ה"פ, דחוף!!! תודה L.A

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  16. יציע 7 למטה אם יש לכם ואתם במקרה לא יכולים להגיע אני אשמח לקנות מכם את הכרטיס 0544261764

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. כמו שרשום בכותרת אני מחפש מבחנים שאפשר לעשות אותם באינטרנט להיבחן ולקבל תוצאות משהו כמו המבחנים של התאוריה תודה...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש סרטון שהסתובב דיי מזמן ברשת, בזמנו הורדתי אותו למחשב.. הסרטון מתרחש באיזו צומת בתוך מכונית של איזה ישראלי עצבני משהו ! שאיזה ילדים מציקים לו והוא (מבוגר אגב..) מתחיל לקלל ולהתעצבן על כל העולם, אולי זה נשמע הזוי אבל זה אחד ה-דברים המצחיקים ביותר שראיתי ! וכמובן שיש את המשפט המפורסם (נראה לי שזה מתייחס לאחות של מישהו שהוא מקלל שם..) "כולה שיער, רואים רק עיניים!" מקווה שמישהו יזכר ויביא לינק T-Y --------עריכה-------- מצאתי, לייתר דיוק חבר מצא! להנאתכם: http://www.metacafe.co.il/watch/464929/

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by icebreak,

בסקר עולמי על המותגים המובילים, יצא כי המקומות הראשונים הם 1. APPLE 2. GOOGLE 3. IKEA 4. STARBUCKS 5. AL JEZIRA http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,5744,12102862%255E1702,00.html כנראה שה APPLE וה IPOD ימשיכו למכור חזק גם בשנים הקרובות

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. שלום. אני בדרכי לסיים את יא', ומדאיגה אותה שאלה אחת: אני מפחד לא להיתקבל לאוניברסיטה. הציון שלי לא בשמיים ולכן אני דואג. אני רוצה לבקש מכם אלה שלומדים/יתחילו ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב באחת מהאונברסיטאות פרט ל: אוניברסיטה פתוחה וטכניון, בעיקר מכוון לאוניברסיטת תל אביב, הבקשה היא פירוט בקירוב מה היו הציונים שלכם בתעודת בגרות ואם אתם לא רוצים לומר ציונים אז לפחות ממוצע בגרויות ומה ההיה ציון הפסיכומטרי שלי על מנת שתוכלו להיתקבל/התקבלתם למדעי מחשב. יש לציין שאני שואל את זה עכשיו ולא בעוד 4 שנים כשאני אסיים צבא, כי עכשיו יש לי הזדמנות לשנות ציונים בלי באמת לקחת קורסים על הרבה חומר שאני אשכח אחרי הצבא. פשוט אני מעוד חלש במקצועות הומניסטיים כמו היסטוריה, תנך, ספרות. אני יודע מ…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by tom123,

למחוק

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by shuy,

אוף, אני חולה ויש לי חום...מישהו יכול להמליץ על איזה גוף קירור טוב לשים על המצח? :

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by no43189,

יש רק 17 פרקים בעונה החמישית של זהות בדויה ..................... איזה עצבים!איתם!!!!!!!...............!!#$^ ודרך אגב הפרק האחרון שווה צפיההההה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש את הספר פיקניק בשולי הדרך מאת ארקדי ובוריס סטרוגאצקי (Roadside Picnic ) אם למישהו יש והוא מוכן להשאיל/להעביר או למכור, בבקשה שיצור איתי קשר.

דיונים חדשים בפורומים