כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269882,00.html
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים!! פירוט על מהלך התחרות משחקים 6 שחקנים ב- deathmatch למשך חצי שעה , זה שיש לו את מ"ס הנצחונות הגבוה ביותר בסוף עולה לשלב הבא. המקום נמצא ברמת השרון באיזור התעשיה ליד ודש ומגה (למי שמכיר) דמי הרשמה - 50 ש"ח לשחקן אשמח לענות על שאלות נוספות.. למי שרוצה המייל שלי הוא GamersLanClub@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIx הקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה : palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900 שקל הלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר, בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות. הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=2W173NVWBWKX51D6S472PP3AH7 מה אתם אומרים על הקונספט?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
או ליתר דיוק, איך אפשר לשנות את השיבוץ שלי? בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את הקורס שלי,שובצתי בבסיס שהוא גרוע לי מבחינת תנאי הגעה, יומיות, ואנשים שבואו נגיד שהם לא ממש איכותיים. יום ראשון אני צריכה להגיע לבסיס החדש. מה אני יכולה לעשות שם שיעבירו אותי בסיס, חיל ושיבינו שאני לא יכולה לצאת יומיות. אשמח לתשובות, הגיוניות ומועילות.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ליתר דויק המכללה האקדמית של חיל האויר. ואם כן מי הולך? :-\ שווה ללכת לנסות?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהוו יכול להגיד לי מי המלחינים או הזמרים של המוזיקה(SOUNDTRACK) של הסרט TRANSFORMERS???
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי מה המצב אני רוצה ללכת למפגש אבל אני לא אלך לבד ואני רוצה ללכת עם מישהו , ורציתי לדעת עם מישהו מהקריות או אזור חיפה הולך למפגש אני מקרית מוצקין
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני כיתה י'5 באוהל שם.... יש כאן איזה מישהו מאוהל שם או בכלל מאיזה תיכון מרמת גן!?????
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נגיד שהיא לא מבייצת אפשר לעשות את זה בלי קונדום?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כל שעליכם לעשות זה לרשום פה את האיימייל שלכם אני ישלח לכם את כתובת האתר שמאפשרת להרוויח דברים + כתבה שנעשתה על האתר שמוכיחה כי זהו דבר אמיתי ואמין!!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת פסח והיומולדת שלי החלטתי לפנק את עצמי בדברים שונים וביניהם הדברים הללו (התקציב שלי הוא 3K גג אחרון ביותר): *כרטיס קול XtremeMusic עבור הFX6021 שלי - מחו"ל כנראה. *אוזניות PX200 עבור הMP3 שלי -מחו"ל כנראה. *מסך Viewsonic VX724 עבור העיניים שלי -מהארץ כנראה *מצלמה Canon A610 עבור התחביב החדש שלי. *קירור לכרטיס מסך Zalman VF900-CU עבור שקט נפשי + אוברקלוק עתידי -לא יודע מאיפה. השאלות שלי הן: מה לא כדאי לקנות מחו"ל?.. ומה אתם הייתם קונים בתקציב הזה?
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הגנת הספאם אמורה להיות יותר טובה.. בכללית הקטינו את הכל והצליחו לדחוף עוד פרסומות, ממש לא נוח גם יחסית לקודם, מי שרוצה לראות http://overview.mail.yahoo.com/us/
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק שמופיע כניתן לקנייה רק בארה"ב ומקסיקו,תהיתי אם אפשר לעקוף את זה איכשהו ולקנות בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-