עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by creative,

AA אנשים איך קוראים לשיר בפרסומת של LEE COOPER שהם מתקלחים<??. :s05:

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by the_gamer,

שלום חברים!! פירוט על מהלך התחרות משחקים 6 שחקנים ב- deathmatch למשך חצי שעה , זה שיש לו את מ"ס הנצחונות הגבוה ביותר בסוף עולה לשלב הבא. המקום נמצא ברמת השרון באיזור התעשיה ליד ודש ומגה (למי שמכיר) דמי הרשמה - 50 ש"ח לשחקן אשמח לענות על שאלות נוספות.. למי שרוצה המייל שלי הוא GamersLanClub@gmail.com

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by G.P.S,

סליחה לא ידעתי שאסור

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. נשבר לי כבר זין , שיודעים מתי אני פה מתי לא ,כמה זמן אני פעיל\לא פעיל ועוד אלף דברים שונים .... אי אפשר לסנן כמו פעם בשקט ? קיצר יש תוכנה או משהו שיכול למנוע את כל זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by M.G.,

היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???

14. Started by nehmia,

?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

17. Started by zurkin1232,

סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Rafimr,

מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by american,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אני רוצה להוריד קובץ MP3 מהאינטרנט? איך אני מוריד את זה? הינה קישור לדוגמא... http://www.supersite.co.il/manzur/dedigal.mp3 והינה אתר שמאפשר "הורדה": http://www.manzur.ilt.co.il/guests.php?id=99 זקוק באמת דחוף לתשובה, דחוף!!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by cleric,

מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by TermiNal,

שיר שמשמיעים בטקסי שואה.. אני זוכר רק חלק מהפזמון שהמילים בו הם ככה "אז אם את יודעת לאן את יודעת" משו כזה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by SpLiNtEr,

ערב טוב. אז ככה,אני צריך לעשות עבודת הגשה בביולוגיה על ''זיהום מי ים וחופים'', ואני לקראת סיום,אבל משום מה נתקעתי!, כבר חצי יום שאני מחפש בגוגל דרכים לפתירת בעיית הזיהום בחופים ובימים,ולא מצאתי דבר. אשמח אם חלקכם תוכלו לעזור לי למצוא את מבוקשי .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים