כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
ככה צריך לשדר סדרות כאלה, לא 24 הנבלות שמותחים אותך חצי שנה... סדרה מעולה, העונה השניה נראת ממש ממש טוב כבר מהפרק הראשון. http://www.tvrage.com/Sleeper_Cell/episode_list
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
השיר everytime we touch (של קאסקדה): לשיר יש מלא גרסאות... המקורי זו הדאנס ויש לו גם גרסת SLOW (עם פסנתר ברקע וכו')... קיצר, הגרסאות האלה - רק רמיקסים או הקלטות שונות?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה טובה 21 אינץ עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
IF YOU DON'T READ THIS TO THE VERY END, YOU HAVE LOST A DAY IN YOUR LIFE. AND WHEN YOU HAVE FINISHED, DO AS I AM DOING AND SEND IT ON. George Carlin's Views on Aging Do you realize that the only time in our lives when we like to get old is when we're kids? If you're less than 10 years old, you're so excited about aging that you think in fractions. "How old are you?" "I'm four and a half!" You're never thirty-six and a half. You're four and a half, going on five! That's the key. You get into your teens, now they can't hold you back. You jump to the next number, or even a few ahead. "How old are you?" "I'm gonna be 16!" You could be 13, but hey, you're gonna be 16! And then…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארד דיסק למחשב הנייד ואין אפשרות לרכוש עם כרטיס האשראי שלי . המליצו לי להשתמש ב PAY PAL האם מישהו השתמש כבר באופציה הזאת האם זה בטוח? יש אתר אמין וזול שאתם ממליצים ? אני לא צריך משלוח לארץ יש לי כתובת למשלוח בחו"ל. אודה לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי
-
שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו בנתיים עכשיו באירופה מי שמכיר את בלרוסיה אז בנתייםן אני שם ובקיצר אני נוסע לכול הדודים שלי ויש הרבה בקיצר אני מחפש חנויות מאירופה וארצות הברית שמוכרות חלקים למחשבים וגם אם אפשר חלקים של קירורי גז ושיש להם אתרים כמו פנדה ונועה אצלנו אז בנוסך כזה ושיש להם גם הובלות ורק לרציניים בלבד תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לימוד מהבסיס כמה שיותר מפורט.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
על איזה דומיינים + איכסון - 500MB(המקום לא באמת משנה),mySQL ,PHP - אתם יכולים להמליץ לי? אני צריך כאלה שיהיה אפשר שלם בעמצאות כ.אשראי רגיל (לא בין לאומי) תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!
-
1. ע"י איזה סוג של תרומה לאתר ניתן לזכות בתואר "משתמש החודש" ? תשובות לשאלה מפי אלה שכבר זכו לתענוג והשערות מאלה שלא ייתקבלו בברכה , גם בדיחות , שטויות , גרעינים ובירה יתקבלו בברכה + הבהרה : לא פתחתי את הת'ראד הזה בפורום ה"מאוד מוצף" "על האתר והפורום" מכייון שמישהו נעל אותו...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום שלום! פתחתי את האתר שלי ורציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים בהם אני אוכל לפרסם את האתר? או משהו בסגנון של תחרויות topsite? אבל אתרים מוכרים רצוי שאלה יהיו אתרים עולמיים (ולא רק בישראל.. למרות שזה לא מפריע) כי זה פורום באנגלית.. תודה לכל העוזרים ומי שלא עוזר גם סבבה..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-