כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד: [INDENT]הי, אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת. מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך לשלם כשיש לי קמפוסקארד, ישראכארט צעיר, ישראכרט חייל? שמעתי שבקמפוסקארד אין בכלל עמלות! כלום! זה באמת כך??? ומה עם שאר הכרטיסים?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום , איך אפשר לאתר יוצר סטייקר מסויים בואטסאפ אם בכלל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי סירטונים של כ-5 דקות פלוס מינוס באנגלית שאני מעוניין להוסיף להם תרגום בעברית,יש אופציה לשלם למישהו שיעשה את העבודה אבל אז העסק יהיה יקר. יצא לי להיתקל באתר שהמטרה שלו לתרגם סירטונים לכמה שיותר שפות אבל איך שהוא האתר אבד לי. מישהו מכיר או יודע על עוד אופציות חינמיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש ספר שקשור איכשהוא למחשבים, פתרון תקלות, מונחים בסיסיים, משהו כמו מחשבים 101... הספר צריך להיות בעברית (וכנגזרת מכך שכמובן יימכר בארץ). עדיף מחנות פיזית אבל גם הצעות באינטרנט יתקבלו בשמחה. צריך להיות משהו בסיסי של דברים בסיסיים, עדיף שקשור לקצת מינוחים או פתרון בעיות. זה לידידה שלא מבינה כלום במחשבים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שאף אחד לא הועיל בטובו לפתוח פורום בנושא GADGET וסלולרי (וחבל), אני ישאל פה: יש ברשותי NOKIA 3100 שרכשתי לפני כמה חודשים... הלכתי עכשיו לאתר של EUROCOM וראיתי כי פרסמו FIRMWARE חדש: http://www.euro-com.co.il/service/versions.asp לי מותקן 5.02 ובאתר יש כבר 5.54 .. רשום שאפשר לקבל עדכון אם רוצים, השאלה שלי, איפה אני יכול לראות אילו שינויים העדכון יתנן לי (CHANGELOG) והאם זה שווה את זה ? (אם בכלל... אני מניח כי המידע לרוב לא מפורסם)....
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי נורא: איך אתרים (לדוגמא: www.livegames.co.il) מציגים באתר שלהם תוצאות חיות ממשחקי ספורט בארץ ובעולם? האם יש איזה חברה שמספקת את השירותים האלה לאתרים הללו? האם הם פשוט יושבים מול הטלויזיה ומעדכנים תוצאות באתר? האם יש דרך אחרת? אני מאוד אודה לכל מי שיתן לי מידע על השאלה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה די חרוש פה, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה על שאלתי בדיונים אחרים. אז ככה, לא מזמן החלטתי לקנות עדשות יומיות... סתם לנסות ולראות איך זה. די הסתדרתי איתן והשימוש הזה בעיקר לבילויים. לאחרונה חשבתי לנסות לעבור לעדשות חודשיות שיתנו לי קצת יותר גמישות. המחשבה שלי הייתה כזאת - נניח אני יוצא בבוקר עם העדשות, חוזר הביתה ובבית אני אהיה עם משקיים ואם ארצה לצאת שוב בערב, אני ארכיב שוב עדשות. אם הייתי משתמש ביומיות אז זה היה בזבוז לזרוק 2 או יותר זוגות ביום. באתי לאחת מרשתות האופטיקה בארץ, הסברתי להם מה יהיה השימוש, והם פשוט היו בשוק "מה פתאום! ברגע שאתה פותח עדשות חודשיות אתה חייב להרכיב אותן כל יום במשך חודש. אם הפסדת יום, אז הן נהרסות!" זה מה שאמרו לי. מ…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ... אבל השאלה שלי היא כזאת : מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ? רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה " וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ? היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה מקבל הטכנאי עבוד הכנת מחשב חדש עם כל הציוד ההיקפי והתקנת ווינדוז ושאר התוכניות השימושיות כמו אופיס ? וכמה מקבל עבור התקנת ווינדוז חדש רק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איך מכניסים לפורום לינק בלי שתופיע הכתובת של הלינק? כלומר לרשום איזה מילה או כמה מילים ולהפוך אותן ללינק.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום רב. עבדתי בעבודה שעתית במשך כשלוש שנים (20 שעות שבועיות) ואז בשנה האחרונה (שנה שלמה) עברתי למסגרת של 40 שעות שבועיות. בגלל העובדה הנ"ל, אני מתקשה לחשב את סכום הפיצויים שאני צריך לקבל (פוטרתי). על פי האתר prisha.co.il רשום: [TABLE=width: 590] [TR] [TD] עובד שעבר ממשרה חלקית למלאה ולהפך [/TD] [TD=width: 252] החישוב יעשה באופן יחסי לחלקיות המשרה בכל תקופת עבודה, על-פי השכר ערב הפיטורים [/TD] [/TR] [/TABLE] אני מתקשה להבין את מה שכתוב. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה בבקשה? העניין הוא שכבר קיבלתי את הפיצויים, והם עומדים על 8 אלף "פיצויים פטור מס" ו8 אלף ימי חופשה (שלא ניצלתי). האם זה תקין בהסתמך על זה שעבדתי 4 שנים?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם פנדס (pandas.co.il) נחשבת לחנות טובה ואמינה? הזמנתי מהם פעמיים בעבר, אך הזמנות אלו היו חלקי מוצרים זניחים וזולים יחסית. אני עומד לבצע את ההזמנה הגדולה הראשונה (Dell 2209WA, בנוסף לעוד כמה דברים קטנים) ואני לא רוצה להתחרט אחר כך. באותו נושא: האחריות ניתנת גם בכל מרכזי השירות של Dell בארץ? תודה
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
השאלה מופנית אל מי שכבר עבר קורס של קידום תיכון וניגש לבחינה. מה היחס בין רמת הקושי של הסימולציות שעושים בקורס (21-25) לבין הבחינה האמיתית שעשית?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-