כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. ובנוסף אם יש למשהו מעבד AMD עובד למכירה לא יקר, שיצור איתי קשר ב ה"פ, דחוף!!! תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
:cwm35: :blah: :bigglasses: :kitty: :anim-jjd:
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר תפס אותי המנכ"ל של החברה בה אני עובד נוסע די מהר (כ-160 קמ"ש) ;D ועוד מעט יש לי תחקיר איתו בנוגע לעתידי בחברה. הוא כבר דיבר איתי ואמרתי לו שזה לא בסדר אבל אני מחפש מה להגיד לו שדי יתרשם ממני או\ו ירד ממני ויותר לי. יש לכם איזה רעיון שנון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
פשטה רגל? כי חיפשתי אותם היום ואין תשובה ומצד שני בבדיקה שערכתי יש להם מעבדי AMD 939 ופנטיום 4 עדיין וזה נראה לי מחשיד
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מי שראה או לא ראה, בזק השיקה קמפיין שבו היא קוראת לאנשים להצטרף אליה, גם אם יש להם התחייבות אצל ספקית אחרת. עכשיו, אני סובל ב012 ומזמן רציתי לעבור לבזק מאחר וידוע כי הם היחידים שלא חוסמים פורטים ומתעדפים תעבורה, אז יש פה מישהו שהתנסה כבר? שעבר אליהם? מה הם עושים? משלמים לך את הקנס?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אוף אני היום יוצא עם מישהי אבל לא יודע לאיזה סרט ללכת.. אני כאילו לא יודע איזה סרט טוב יש... לא משנה איזה סוג העיקר לא פעולה [רובים וכאלה] וגם לא שודדי הקאריבים.. מה אתם ממליצים? מה ראיתם?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-