עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי בגוגל אבל הכל בשפות שאני לא מבין.. אני מקווה שזה בפורום הזה...פשוט אני צריך את התוכנה. תודה לכל העוזרים!

2. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by X7-007,

לא בטוח אם זה פה אבל, יש לי את הפלאפון הזה והורדתי כמה רינגטונים 40פולי בצורת mid, ניסיתי בכל דרך שאני יודע כרגע ,למחוק חלק מהרינגטונים כי חלק פשוט אני לא רוצה אותם בע. מישהו יודע? ובדרך גם את הקוד טכנאי אם מותר ומה בדיוק אפשר לשנות שם כי נראה לי כמה דברים מעניינים. ???

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. היי ראיתי שנטויז'ן מחלקת מצלמת אולימפוס בתמורה להתחייבות לשנתיים. רציתי לקבל פרטים על המבצע הזה, במידה ואני לוקח את המצלמה אני צריך להוסיף תשלום כל חודש בנוסף להתחייבות לשנתיים? או שהמצלמה בתמורה רק להתחייבות לשנתיים ? האם זה כדאי ? ואיזה דגם מצלמה של אולימפוס הם נותנים? ??? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  7. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by AdamS,

הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by david2006,

שלום קניתי לא מזמן V3 עכשיו לא קיבלתי איתו את התוכנה שביל להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון, כדאי לקנות תוכנה באורנג'? עכשיו במקרה ל נגן MP3 שלי יש אותו חיבור USB כמו לפלאפון והמחשב מזהה את הפלא אבל צריך תוכנה. קיצר שווה לקנות? באינטרנט אני לא חושב שניתן להוריד את התוכנה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by bykeking,

שיר ראפ של eazy e אני חושב... שהפזמון זה משהו כמו "gettin high getting blasted"... מישהו יודע מה השם שלו?! תודה!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  11. http://www.youtube.com/watch?v=cUrsMGf2Cqk

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. גם לכם זה קרה? פרצו לאתר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by Fistuk1,

אוגר קטן שרץ בתוך הגלגל הקטן שלו ולא מוותר, עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. שלום, כרגע אני בכיתה י"ב אז אני עושה פרוייקט על חברת פורשה, ואני רוצה להמשיך 5 יח"ל ולא 3 יח"ל. אז פה הבעיה שכנראה אני לא יכול להמשיך למרות שאני רוצה כי בחברת פורשה האומנם יש אנשים מבינים בתחום מאוד ועם תארים וכו'... הבעיה שאין להם זמן להתעסק בפרוייקט שלי ורק מי שיכול לענות לי הוא סוכן מכירות פשוט שאין לו שום תואר ואינו בקיע בחברת פורשה בצורה יוצאת מן הכלל. כבר התחלתי את העבודה לפני חודש ו... והשאלה היא האם עדיף לי להמשיך 3 יח"ל עם סוכן המכירות שפחות או יותר ייתן לי פרטים או לעזוב את החברה בכלל לפרוש לחברה אחרת שאכן תיתן לי מענה לכל הקטע של ה-5 יח"ל (יש בעיה של זמן, אני אצטרך לבחור חברה אחרת בשיא המהירות ובזמן לחוץ)?. אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

16. Started by Yehudaa,

?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by liiight,

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by ice2k,

HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by NAZRAK,

אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by צוות האתר,

לכתבה

21. Started by tascam,

אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. הסתדרתי תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. שימו לב: נתונים a ו b. עכשיו :a+b a-b צריך שיהיה הפרש של 9 התוצאות של שני הביטוים שיש למעלה. {מותר רק מספרים שלמים}. תציבו a ו b כדי שיצא מה שאמרתי (הפרש של 9 בין התוצאות). אני צריך שלוש דוגמאות כאלה אני שובר את הראש. תודה לעוזרים, אבי

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים