עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

על כל תשובה תפרטו בתגובה תודה!

2. שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???

3. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. לילה טוב כולם, אוקי אני חייב עזרה, ככה חבר שלי הראה לי לפני הרבה זמן שהוא צרב על דיסק כלשהו את המופע השלם של שלום אסייג (מדובר במופע של שעה וקצת) הוא צרב רק את הפס קול (בשביל להשמיע באוטו). עכשיו-כל המופע שקל בתוך הדיסק 44 קילו בייט!! למישהו יש מושג איך עושים כזה דבר? לכווץ פס קול של מופע שלם לפחות מחצי מגה? אני שואל מכיוון שאני רוצה להעביר את המופע לפאלפון בפורמט mp3. מקווה לקבל תשובה, טנקס

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by iem,

אני מפליג באוקטובר לקוס וללימסול (יהיו לי 5-6 שעות בכל אחד). האם יש שם מקום לקנות WII והאם המחיר כדאי בהשוואה לדיוטי בארץ או לרכישה בארץ ? מה ההמלצות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by pc student,

טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. שלום האם לדעתכם זה שווה לקנות זכרונות או רכיבים אחרים מארצות הברית דרך מאסטופ או בדרכים אחרות כאשר יש פער משמעותי במחיר? הדילמה היא כמובן (ברוב המקרים) מחיר זול מול אי אפשרות לממש אחריות בארץ....

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by night-fire,

בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  12. אני מחפש משהו כזה רק בישראל.. יש שירות כזה (כמו paypal) ישראלי מאובטח? או אפילו סתם סרטיפיקט SSL ישראלי? אם לא ישראלי, אז איזה חברות נחשבות לטובות בתחום ה-SSL הפשוט ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by junkam,

אם היינו עושים היום דברים באותה יעילות שעשינו פעם אולי הדברים היו נראים אחרת. קטע ווידאו שווה צפיה - איך התקפנו את הכור בעירק

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by yot,

בבקשה, אם אתם יכולים תפתרו את זה על דף, תיסרקו ותציגו כאן. צריך לפתור את זה עם הדלתא, ואני לא מצליח, תודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. Started by Black Knight,

שלום. אני מחפש את השירים של ליגת האלופות, יותר נכון נעימות כאלה של אופרה. אני פשוט מת עליהם, אז מישהו יכול לומר לי מאיפה להשיג את השירים של ליגת האלופות בכדורגל? תודה רבה רבה!!

18. Started by dvvon,

מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. אפשר איפשהו להזמין כרטיסים מהיום לסרט מאיזה אתר?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.