כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש סדרה הנקראת "על בנים ועל בנות", אני חושב שזה בערוץ yes+. רציתי לדעת איך קוראים לסדרה באנגלית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל השיר מבוצע על ידי זמרת והמילים שאני זוכר זה הפיזמון: GIVE A LITTLE BIT LOVE THAN YOU GET IT BACK,GIVE A LITTLE BIT PAIN CAUSE IT WILL FADE משו כזה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269882,00.html
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אז הדיון הזה הוא לא על נושא כללי אלא על מיקרה ספציפי שקרה לי בבית הספר שעליו אני רוצה לקבל את דעתכם, עקב חוסר כח אני יכתוב כמה שיותר מפורט אבל גם בקיצור כללי של האירוע. טוב אז ככה יש לי ילד בשכבה שנכווה קשה שהוא היה תינוק וכתוצאה מכך כל הגוף שלו כויות יחסית קשות עכשיו הילד מאז ועד היום ניראה בן אדם מאושר, חי טוב ואפילו מרגיש טוב עם עצמו מספיק כדי להתנשאות קצת על אחרים.... אבל זאת רק דעתי האישית אז נעמיד שניה פנים לצורך הדיון שלא אמרתי את זה. בכל מיקרה לפני שבוע-שבועיים ככה נפתח מבצע בבית הספר שאומר "בואו נעזור לו! הוא משלנו" מה שאמר בתכלס שיש לו אפשרות לניתוחים פלסטיים בארה"ב שלא יעלימו את כל הצלקות אבל מאוד ישפרו את מצבן ולמשפחה יש רק חצי מהסכום …
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אז שמעתי השיר ומצא חן בעיני ורוצה השם בבקשה ככה זה : ( " אני שר ..הוי הוי... ונשבר..הוי הוי.....") מי שזיהה שם השיר או הזמר שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
זוכרים תנגן ששהראה תסרטונים של הבקרוב ב5 שנים לאתר חשבתי שזה יביא גם ביקורות וידיאו לאתר..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לשמחתי הרבה, באיחור אופנתי של איזה חודש קיבלתי את גיליון הציונים שלי בלימודי התרגום ו... עברתי הכל! איך? לא יודע, אבל הלך טוב. במקום לפתוח ת'רד בסגנון "עברתי את המבחנים\סיימתי לימודי מקצוע!!11!!" והכל יהיה מזל"ט משעממים אז תחלקו לי איתו הצלחות\הישגים שלכם. תקעתם את הכוסית של השכבה - ספרו כאן! עברתם טסט? הצלחתם לא לפול באיזה מכשול ריגשי מול החברה? (לא סביר אבל מי יודע...) יאללה, ספרו!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום רב כשאני מבצע חיפוש באתר למילה שבטוח מופיעה בפורום (גם בראשי וגם בתת פורום ספקים) לדוגמא : SEASONIC , אין תןצאות בחיפוש . בדקתי גם עם דפדפן אקספלורר 8 וגם עם גוגל כרום ...ניסיתי גם מילים אחרות מן הסתם.. מישהו יודע מה הסיבה? באתרי אחרים ברשת כמו גוגל ואחרים , אין לי בעיית חיפוש. צרפתי צילום מסך . אגב ,הבעיה כבר לפחות שבוע . בעבר הייתי יכול לבצע חיפוש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-