עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. הי , שוב פעם אני מזהיר , שמי שלא ראה את הסרט , שלא ימשיך לקרוא , זה יהרוס לו :\ טוב , קודם אני חייב להודות שממש הופתעתי , אז אין מפלצות , וזה הכל המצאה , אבל לא הבנתי למה בעצם הם עשו את זה , זקני הכפר. כאילו , היה איזה קטע , שכל אחד סיפר על איזה מישהו שמת במשפחה שלו או נרצח חבר שלי אומר שהם רצחו אותם , אז הם החליטו לברוח ולהתחבא איפה שהם נמצאים , בכפר הזה. ומישהו אחר הבין שהם פשוט לא רצו לחיות בעיר , בגלל הרציחות והבלאגן הזה , אז הם כביכול התחילו חיים בכפר הזה. יש הסבר? משהו נוסף , שאייוי מגיעה מחוץ ליערות , כדי לקחת תרופות , יש את השוטר ההוא בג'יפ שעוזר לה , הוא מגיע לתחנה כדי לקחת את התרופות , ואז השוטר השני שהיה בתחנה , אמר לו לא לדבר עם אף אחד שליד הגדר וכל …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by icebreak,

בסקר עולמי על המותגים המובילים, יצא כי המקומות הראשונים הם 1. APPLE 2. GOOGLE 3. IKEA 4. STARBUCKS 5. AL JEZIRA http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,5744,12102862%255E1702,00.html כנראה שה APPLE וה IPOD ימשיכו למכור חזק גם בשנים הקרובות

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?

5. Started by tulicooli,

כמו שרשום אני מחפש טראנסים חזקים של פסיכודאלי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by prelly,

אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by mrbig,

אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. אני מתכוון לאלו שעכשיו ב-י"ב ועושים מועד ב' ביום חמישי. ראיתי את המיקוד באתר של משרד החינוך, אבל הוא מציין (כמובן) מה לא נכלל בבחינה. האם שאר החומר בבחינה זהה לחומר שנלמד ושהייתה עליו בחינה במועד קיץ 2004? אני צריך תשובה במהירות (שאני אוכל להתחיל להתכונן) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. http://news.yahoo.com/s/ap/20070419/ap_on_hi_te/hackers_state_department;_ylt=As2KP8tMd1FbUNJpc.GD_6MjtBAF רגע, זה אחרי פנטגון ?? הבא בתור ?? MICROSOFT והPATCHES שלה.... :lol:

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

11. Started by liiight,

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by x-dude,

מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by Radeon38,

ובכן רכשתי מוצר דיי מעניין http://www.usbid.co.il/product748.aspx אבל קיימים שני דגמים עם PATA ועם SATA אני רציתי עם ה SATA ושלחו לי עם ה PATA. עד פה הקטע הטכני....שלחתי חזרה את המוצר לחברת האם USBID אבל האתר (החנות הוירטואלית) שופלייס לא זיכה לי את הכרטיס אשראי. שימו לב שאתם קונים שם איפה אתם מקבלים שירות לקוחות כי יש שם רק אבל רק מענה קולי ותו לא. וגם "הם מתחייבים לחזור אחרי 2 ימי עבודה" עבר חודש מאז שהחזרתי את המוצר והם עדין מחייבים לי את הכרטיס ממש חוצפה.ביקשתי מחברת USBID (שאגב עזרה לי פה מעל ומעבר ועם הרבה סבלנות - להם יש שירות לקוחות מדהים !!!!) שידברו עם הסוכן המפוקפק שלהם שיזכה אותי באותו יום שהם קיבלו את המוצר חזרה ועבר חודש ועדיין לא ידוע אם זיכו אות…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by TimoTy,

מחפש אתר כמו Avodot רק לאנגלית אני לא משתמש בעבודות בAVODOT כי אני מפחד שמישהו יביא למורה את זה ביחד איתי. אם אתם יכולים להמליץ לי על עבודה ספציפית עם לא יותר מ9 עמודים. או אולי אחד ממשתמשי הפורום יבריח לי עבודה קטנה, במצב כזה מספר העמודים לא ישנה לי, יחד עם זאת אני לא רוצה איזה ספר שורשים.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by CASIOMAN,

אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

אני צריך את השם של השיר והזמרת שיש בפרסומת של הנייר טואלט עם הלבבות! שלא תחשבו שלא חיפשתי בגוגל! הדבר היחיד שמצאתי זה Shifty - Ez cuz you're beautiful וזה אכן השיר או לפחות הפזמון אבל זכר שר את השיר ויש קטעיר ראפ כאלה ! קיצר אני מחפש את מה שיש בפרסומת! מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by galz,

שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  19. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by Rrafi,

ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קיים אתר ישראלי שניתן דרכו להזמין דברים מחו"ל שלא מגיעים לארץ! במקרה שלי IAUDIO x5l כיסוי סיליקון?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A

23. מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים