עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by com,

משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. Started by Ewingum,

שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Mortar,

אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  5. "support@microsoft.com" זה מה שרשום כשולח , נראה לכם הגיוני?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  6. יש לי ידע בחלקי המחשב אבל לעולם לא הרכבתי מחשב לבד ואנחנו כנראה קונים מחשב לאחותי ואני רוצה לקנות אותו בחלקים ולהרכיב אז אני רוצה מדריך כי חבר שלי אמר לי שזה לא קשה. אז אני ישמח אם תעזרו לי וסוף סוף אני ידע לעשות את זה. רצוי מאמר בעברית ואני מאוד מאוד מאוד יש מח עם תמונות, אם יש באנגלית לא מסובכת אז אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by yotamoo,

שלום! אבא שלי קנה עכשיו מכונית פיג'ו 306 כמו בתמונה: רק בלי פנסי הערפל והכנף. כמובן שכמו כל נער אני רוצה לאבזר אותה קצת, ולא מצאתי אתר טוב לשאול. בכל מקרה רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה הכנף+הרכבה ופנסי הערפל+הרכבה, במוסך נורמלי (אני צריך הערכה)...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by imac,

רציתי לדעת באיזה קהילות בחו"ל אתם חברים .. אני פעם הייתי חבר פעיל ב xbitlabs פעם ב guru3d . אני לא ממש נשאר בקהילה אחת .. באיזה קהילות חומרה/מחשבים אתם חברים ?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by KaPuT,

הקרדיט לפיסי ספוט http://www.nvnews.net/files/CoolingFan_FUN_small.zip

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. http://www.msnbc.com/news/914527.asp :lol: :lol: :lol:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  12. כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by MishaK,

:-X

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  14. איזה הטבות אתה מקבל ? אולם גדול יותר פחות אנשים ?

• 40 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by naorai,

אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by Vega,

שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by The Ball,

לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?

20. אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קודם כל אזהרת ספוילר למי שלא ראה את הסרט - לא לקרוא את זה!!! אז ככה: 1) היו שש גירסאות של המטריקס ובכל אחת מהגרסאות היה את "האחד" שהוא היה ניאו והמכונות כל פעם השמידו את ציון מחדש? אם כן אז למה לעזאזל ליצור אותה מחדש? 2) סמית' הוא כבר לא סוכן? אז למה הוא רוצה להרוג את ניאו? 3) לא הבנתי בסוף ניאו בחר להציל את טרינטי על להציל את ציון ז"א שעוד פעם יהרסו את ציון? 4) אחרונה וחביבה: למה האורקול שיקרה להם? תודה למי שעונה!!!

• 121 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

אני מופתע שאף אחד לא פתח ת'רד על זה...טוב אז אני יפתח לdriverHeaven יש את הטרילר למטריקס שלוש "matrix Revolutions" http://www.driverheaven.net/#article_2516

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.