עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Ball,

לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?

2. אם כתוב עליו שהוא קורא בפורמט AVI אז הוא קורא DIVX או שזה לא קשור? כתוב שהוא קורא VCD, AVI + MPEG תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. אני צריך להגיש עבודה גדולה באנגלית ליום שני וכמובן שלא התחלתי. בעבוד אני צריך לקחת מבחנים, בחנים ועוד כל מיני ולתקן ולשפר ועוד כל מיני שטויות. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מצליח להבין את ההערות של המורה שלי על המבחנים והעבודות בגלל הכתב יד שלה. סרקתי דוגמית מאיזה מבחן, אם מישהו יכול לתרגם את מה שהיא כתבה שיכתוב פה and i will very thankful... very ver thankful ;D. זה על צבא ושחרור מהצבא לעבודות שירות לקהילה ואני כתבתי שם גם על רכישת ידע בשנים האלה (יקל בזיהוי מילים שהיא אולי כתבה).

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. קודם כל אזהרת ספוילר למי שלא ראה את הסרט - לא לקרוא את זה!!! אז ככה: 1) היו שש גירסאות של המטריקס ובכל אחת מהגרסאות היה את "האחד" שהוא היה ניאו והמכונות כל פעם השמידו את ציון מחדש? אם כן אז למה לעזאזל ליצור אותה מחדש? 2) סמית' הוא כבר לא סוכן? אז למה הוא רוצה להרוג את ניאו? 3) לא הבנתי בסוף ניאו בחר להציל את טרינטי על להציל את ציון ז"א שעוד פעם יהרסו את ציון? 4) אחרונה וחביבה: למה האורקול שיקרה להם? תודה למי שעונה!!!

• 121 תגובות
    • 9.2k צפיות
  5. לפני איזה חודש שמעתי איזה שיר שכתבו על 2pac השיר מתחיל במשהו שדומה לתפילה בערבית של איזה 30 שניות ואז מתחילים לשיר באנגלית... והפזמון הוא בערבית... עם למישהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה בבקשה תעזרו לי... אני מחפש את השיר מלא זמן..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני חושב שהכותרות "Prepare to be amaze" ועוד ..., קצת מזכירות לי קמפיין של סרט חדש. אולי מטריקס 3? :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

אני מופתע שאף אחד לא פתח ת'רד על זה...טוב אז אני יפתח לdriverHeaven יש את הטרילר למטריקס שלוש "matrix Revolutions" http://www.driverheaven.net/#article_2516

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני עוד זוכר כש PCPRO נקרא בזמנו HardWare Israel, ושינה שמו ל PCPRO, שינה עיצוב פעמים רבות, וגם גרסאת פורום. מי ש"זקן" כמוני יודע על מי אני מדבר. אני מדבר על יואב פרחי העורך ה"צעיר", דור קיידן, אורי סולימני... האגדיים.. קראתי על האתר במקרה במגזין המחשבים בעיתון "ידיעות אחרונות" שמתפרסם אחת לשבוע. נאמר כי יואב מעוניין להעלות את מודעות הציבור בעת רכישת מחשב\פריטי חומרה שונים...השאר זה כבר היסטוריה. אחח, שנת 1999, DIAL UP עם הפנטיום 133 הישן שלי - לדבר עם בנות במירק, ולגלוש ל"הרדוואר איזרעאל" היה כל עיסוקי ברשת. אחר כך הצטרפו הולוגראף (תומר גבל - כרגע ביחידה סודית במודיעין), אנקודר (עומרי מנהל האתר - כרגע בשריון), KOM שעדיין נמצא איתנו ובא אלינו עם פנטיום 1 ג'יגהרץ וGF…

9. Started by naorai,

אותי זה לא יזיז מהאתר, אבל יש מצב שזה ימשיך כל השבוע? :'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by premier,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר עכבר רגיל של מחשב (USB כמובן) ל PS2 ? ו שהוא יפעל טוב. (אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער)

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by x-dude,

תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

יום טוב לכולם היום אני רוצה לספר לכם(למי שמעוניין כמובן) על מסע לפולין 2003 שלקחתי חלק בו-כל החוויות שלי ומה שלקחתי ממנו. אוקי, אני יודע שזה יהיה ארוך אז סובלנות וקריאה נעימה. אז למה בכלל נסעתי לפולין? טוב, הכל התחיל בכיתה י' כשהצטרפתי לפרויקט שהריצו אצלנו בפנימייה שנקרא "צהלה". פרויקט די נחמד שבו אנו נפגשים עם מדריך כל שבועיים ועושים כל מיני דברים. לפעמים מדברים ולפעמים נוסעים לטיולים נחמדים. היינו בבסיס צנחנים, חיל הים בחיפה, טיפוס הרים בכרמל ועוד הרבה שטויות שאני כבר לא זוכר. בכל מקרה בסוף י"א קיבלתי מחשב אישי עם אינטרנט מהיר(המחשב שממנו אני כותב את ההודעה שלי עכשיו) והצ'ופר שבכיתה י"ב קיבלתי הזדמנות לנסוע לפולין מטעם הפרויקט. כמובן שעבתי קצת כדי להוויח כסף ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TOMMYB1,

חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by ooopsi,

טוב, זה די ברור...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roma,

http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. ערב צח ומוצלח. יש לי פרוייקט קטן שאני זקוק לעזרה בו, הפרוייקט כולל שפות PHP וכדומה ואין לי כל כך מושג בשפות כאלה. אז אני מחפש אדם עם זמן פנוי (לא יותר מדי אבל מספיק), עם רצון לעזור ולתרום, בעל ידע בשפות PHP, SQL, HTML וכדומה. עדיף ידע בחומרה. אנא פנו לאיי סי קיו שלי לשאלות וכדומה- 71349756 scorp. עריכה- לציין בבקשה בבקשת האישור באיי סי קיו תיכנות או משו כזה..... אחרת אני פשוט סוגר 8)

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי שלושה שירים על המחשב {ניסוח לא טוב...} שאני לא יודע את שמם ואת שם הזמר/אמן/להקה... הנה השירים. {אלה לא שירים מלאים, אז זה חוקי...} http://forums.ort.org.il/files/30/1759006/1135923.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759007/8167173.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759011/8013913.mp3 אשמח אם תעזרו לי למצוא את שם השיר + הזמר.... תודה מראש, יאיר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by LordOfNemesis,

אהההה... החיים טובים! איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותר אז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג. ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. שלום! בצבא אני רוצה ללכת לחיל הטכנולוגיה. אני רוצה ללכת לממר"ם בעיקרון. עכשיו אני לומד במגמת מחשבים (טכ"ם). יש לי פרופיל רפואי 97 וקב"א 53. האם זה מספיק? פשוט יש לכל החברים שלי 55 ואני מרגיש נחות.

• 65 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by rosesr,

??? תודה לכל העוני ;D

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  25. enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים