כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שזה לא הכי מקובל, אבל זכור לי שיש המון כפר-סבאים בפורום... אני מחפש דירת שלושה חדרים בכפר סבא, אז אם מישהו יודע על איזה דירה (רצוי במזרח העיר) - אני אשמח אם תשלחו לי בהודעה אישית. ניסיתי homeless וניסיתי מד"ס אבל פשוט אין פירסום של דירות באינטרנט... :-[ תודרבה! זהר.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה קיים בארץ כי לחבר שלי יש את זה מחול אז אני פשוט רוצה לברר פה... יש משחק קלפים עם חיות וכסף שהמטרה היא לעשות רבעיות אבל על כל כרטיס עושים מכרז ורק ככה זוכים בכרטיס...מי שמוציא את הכרטיס הוא הקרוז והוא ראשי למכור או לקנות את הכרטיס והוא גם יכול לעשות מכרז עם שחקן אחר במקום לשלוף קלף...אני לא יסביר יותר מזה כי אין צורך אם מישהו מכיר את זה אז סימן שזה כן קיים בארץ...אז תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני ממש לא רוצה לקנות מהאינטרנט.. יש מקום שאפשר להכין פוסטר..?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום! רציתי לכתוב כמה תגובות בZAP וראיתי שצריך משתמש, אז אמרתי אני אעשה לי משתמש. הכנסתי את הפרטים שצריך(אימייל סיסמא שם פרטי ומשפחה) לחצתי על הרשמה וזה חזר לי לדף של ההרשמה. כל הפרטים היו רק הסיסמא לא. החלפתי סיסמא ושוב אותה בעיה. החלפתי אימייל ועדיין זה חוזר למסך של ההרשמה. ניסיתי בכל מקרה להיכנס אבל זה אומר שאין כזה משתמש. האם לעוד מישהו הייתה/יש את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום שלום, אז אחרי מעל לעשור של חברות "סמויה" בפורום, הגיע הזמן לשתף קצת. רציתי להכיר לכם מיזם חברתי שאני שותף לו, ועשוי לעניין לא מעט אנשים כאן בפורום. בשורה אחת - אנחנו מהווים בית ליזמים וסטארט-אפיסטים, מספקים את כל הכלים הדרושים לצורך הקמת עסק, ואפילו מעבר. מעבר לכך, אנחנו מקיימים אירועים חברתיים שונים אשר פונים לכלל הקהילה וכולכם מוזמנים להשתתף - בין היתר, הרצאות פתוחות מידי שבוע! פרטים נוספים עלינו, תוכלו למצוא בעלון המצורף כאן בתחתית השרשור. אציין שהמתחם קיים כחודשיים, וכבר נמצאים בו מעל ל-25 יזמים אשר מנהלים ומפתחים את העסקים שלהם (חלקם אף בעלי משקיעים ולקוחות משלמים!) על בסיס יומי היישר מהמתחם שלנו. כמו כן, המיזם כולו מתבצע בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, על…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עכבר סקסי, סרטון אנימציה מצחיק על עכבר ששר שיר לגבינה: http://www.vch.co.il/video-396.html
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי, בשידור המסך אמור לעבור גם האודיו של הדסקטופ, משום מה זה לא עובר - אבל אני כן מצליח להגדיר בנפרד את המקרופון. יש לכם מושג איך לפתור את הבעיה או האם יש תוכנה אחרת שעובדת כמו NDI?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
במקרה שאני לא נכשל בכמה מקצועות / לא עושה כמה מהמקצועות בגרות , לא תהיה לי בגרות מלאה , האם אני יוכל להשלים דרך הצבא / או אפילו לבד? אם דרך הצבא , כמה זה יעלה לי ? (שמעתי זה חצי מהסכום או משו כזה) ואם פרטי , כמה זה יעלה לי גם ? והאם אפשר להצליח היום בלי תעודת בגרות? (ז"א יש עתיד?)
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 300 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש שרת חינם שתומך ב- ASP.NET (עדיף ישראלי, אבל ממש לא חייב) מישהו יכול להמליץ?? (בשלב זה אין משמעות לנפח האכסון או למהירות התעבורה) תודה! דרור
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
-
-
יצא לי לראות את הסרט מספר פעמים, ומאוד אהבתי את הsoundtrack, אבל רק היום כשיצא לי לראות את הסרט שוב, גיליתי שיש שיר שמאוד אהבתי בסרט ולא הופיע בsoundtrack וחשבתי שאולי משהו יודע מה שם השיר. השיר מתנגן לקראת סוף הסרט, בקטע שהוא מוריד את המסיכה מול הנציגה של LE ואז רץ למעלית ומתחיל לצעוק Tech Support... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מכיוון שאתם המפלט האחרון שלי , אני חייב עד יום חמישי לפחות להכיר שיר מסויים(אני במגמת מוסיקה על תקן של זמר(מה לעשות שאני שר יפה)) השיר - אחי הצעיר יהודה מאת : אהוד מנור הבעיה היא , שבחנויות לא מצאתי מישהו שמוכר דיסק עם השיר הזה , ובאינטרנט ממש בקושי , אני חייב את עזרתכם למצוא את השיר(אפילו באיכות ירודה , העיקר שאני יוכל להבין איך הוא שר ואת הלחן) תודה לעוזרים , זה מאוד חשוב.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים שבהם ניסה לשכנע את הצרכנים לשלם דולר אחד בודד לשנה שלמה של שימוש, שירות ההודעות המיידיות הפופולרי ביותר בעולם מודיע על שינוי גישה שיעשה חיים קלים יותר לצרכנים הפרטיים האם השתכנעתם לשלם דמי מינוי שנתיים עבור שירותיה שלאפליקציית ה-Whatsapp? חדשות טובות – החל מעוד כמה שבועות, כבר לא תזדקקו לשלם אגורה נוספת לטובת העניין. ב-Whatsapp ובפייסבוק (שקנתה אותה לפני שנתיים) הכריזוכי יוותרו על רעיון דמי השימוש לצרכנים הפרטיים, ויהפכו בקרוב מאוד את השירות הפופולרי, שלו מעל ל-900 מיליון משתמשים יומיומיים ברחבי העולם, לחינמי לחלוטין, ולא רק למשך השנה הראשונה כפי שהיה באופן רשמי עד היום. אמרו שלום ולא להתראות למסך המוכר הזה בחברה מיהרו להרגיע…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-