עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alonezer,

שלום לכולם, קניתי טלפון חדש באירופה T-Mobile G1 הטלפון מעולה אבל מעביר המון data. כרגע יש לי סים ישן שיש לו רק edge אני מעוניין לקנות חבילה של אינטרנט סלולרי 3G באורנג'. מישהו יודע מה החבילה הכי משתלמת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by momi2004,

אני רוצה להמליץ על אתר שיצא לי להשתמש בו לאחרונה, www.agora.co.il. הרעיון של האתר הוא לתת ולקבל דברים בחינם. בעיקרון הרי לכולם יש דברים בבית שהם לא צריכים, ובאיזשהוא מקום בארץ מישהו דווקא כן צריך אותם. דרך אגב, דווקא כאן משתמשים בפורום יכולים למצוא שם כל מיני רכיבי מחשב "ענתיקות" אם הם דרושים להם. שלא תמיד כדאי לקנות או יש איפה לקנות בכלל. יצא לי גם לתת וגם לקבל ובאופן מפתיע פוגשים ישראלים נחמדים, מנומסים, ושמחים לעזור. וכמה שאנשים קונים פחות דברים חדשים, זה רק פחות דברים שממלאים את המזבלות שלנו. רק לשם הבהרה, אני לא קשור לאתר בכלל.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. טכפוב פרסם לינק למפה אשר מציגה בזמן "חי" את התרחבות שפעת החזירים בעולם (מידע ממש מדויק ומפורט) לינק: http://www.techfob.com/2009/04/follow-swine-flus-spread-using-google.html

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אני רוצה להכין הדפסים על חולצות.. איזה מדפסת אני צריך ?איזה מכבש אני צריך? איזה סוג של דפים אני צריך?? איזה כלים וחמרים אני צריך בדיוק? ומאיפה אני משיג אותם? ומאיפה כדי?? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by josefin16,

שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Iko89,

ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by alexpir,

לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by chenrp,

אני מעוניין לפתור איתו משוואות דיפרנציאליות ממעלה 3 ומעלה. ראיתי שניתן דיי בקלות לפתור ממעלה 2, אך לא נוח ממעלה 3. האם למישהו יש פתרון או הסבר כיצד ניתן לפתור בעזרת TI89? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by Tals-,

כמה עשיתם? http://cs-reflex.drix.co.il/ עשיתי 17.4

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by MasterGal,

שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. היו לי אותם לפני שנתיים ונהנתי מכל רגע... בינתיים הוחלפו ל Nike אחרות (לא מדגם ה- Free) ופשוט אין להשוות. הייתי שמח אם מישהו יידע אותי בקשר לחנות בראשון שעוד מוכרת את הנעליים האלה תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by david32,

אני מחפש מוזיקה שקטה , כמו למשל בפסקול של המשחק BRAID. חוץ מזה גם אשמח להמלצה למוזיקה אירית. תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ^^^ יש איזה קישור או משהו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני מעוניין לקנות מכשיר נייד שמסוגל ובאיכות טובה להראות סרטים ומאפשר לשחק משחקים+ שיהיה דיי נפוץ בעולם כדי שיהיה כול מיני ג'אנק להוריד לו מהאינטרנט בהתחלה חשבתי psp אבל כול משחק או סרט עולים יקר.. ואין מצב - לפחות בנתיים- לצרוב בפורמטים שלו ואז ראיתי כול מיני מחשבי כף יד ויש כול כך הרבה סוגים, יש כאלה שנתקעים מהעברית ששמו עליהם יש כאלה שהסוללה נגמרת מהר ויש כאלה שבקושי סוליטר מסוגלים להריץ, אז אני מבקש מכול בעלי הידע פה עצה מה לבחור? מומלץ שהיה כניסה לכרטיסי sd בגלל שהם זולים שיהיה אפשרות לראות סרטים ולא על מסך 2.5 אינץ ואפשרות להריץ משחקים כול תוספת מעבר לזה מבורכת תודה רבה נא להעביר בבקשה במקרה של פורום מתאים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by audi 80 t,

הנה האתר שלי אני מקווה שלא עברתי על שום חוק! http://led.ios.st

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

אחרי שחרשתי כל מקום אפשרי כמעט בלמצוא נעל שנראית טוב ותהיה נוחה, חבר אמר לי שיש נעליים של אדידס שהם יחסית חדשות ושכל הנעל היא בנויה מכריות אוויר, הוא אמר שהוא ראה אותה איפשהו בקניון בנתניה אם אני לא טועה... אני רוצה ליראות אותם גם אבל לא מצאתי משהו כזה באינטרנט כי פשוט אין לי מושג איך להתחיל לחפש אפילו... מישהו מכיר? יודע על מה הוא מדבר שיוכל לעזור לי?

21. אני לא זוכר של מי השיר או איזה מילים או קטעים מהסרט נמצאים בו כל מה שאני זוכר שזה אחלה טראק ודיי ישן (קצת אחרי שהסרט יצא) אז מי שמכיר... תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by a1a1a1,

שלום רב לפורום, אני מחפש חנות שבה מוכרים נעליים (לא אלגנטיות,נעלי סקייט,אולסטאר,או סניקרס) במידות גדולות, החל ממידה 48 ומעלה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שלום, אבקש את דעתם של בעלי נסיון שכבר יצא להם להזמין פריטים כלשהם מחו"ל. היות ואתר המכס בארץ קצת דל בפרטים בענין (לפחות לפי מה שמצאתי) אני מעונין להבין על מה ולמה מחייבים ביבוא אישי. על חבילה שערכה כ 150$ מארה"ב שנשלחה ב UPS ותוכנה פרטי לבוש יש את החיובים הבאים: - מכס - כ 12% - מע"מ. עד כאן מרגיז (כי חשבתי שיש פטור על סכומים כאלה) אבל נסבל - זאת המדינה. ובנוסף חיובים ע"י UPS ישראל: - עמלת תשלום מיסים - השתתפות באגרות רשומון - החזר הוצאות יבוא סה"כ כ 150 ש"ח נוספים. מישהו יכול להסביר או להוסיף פרטים ולאשר שככה זה ואין דרך אחרת.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש אתר שיכול לתת לי גרף ע"פ חתך של חודשים שנים של הבורסה ברוסיה, האם יש אתר כזה ? מצאתי משהו טוב ממש טוב אבל יש שם את כל הבורסות חוץ מרוסיה מבקשה עזרה דחופה מדובר בכסף. נ.ב צרפתי את הקישור לאתר שציינתי מעלה אם מישהו יכול למצוא אתר דומה שמדבר על המדד של רוסיה אני אשמח. או אולי יש באתר הזה אבל אני לא מצאתי.... http://stock.rbc.ru/demo/index.0/intraday/index.eng.shtml שימו לב שניתן להיכנס לכל בורסה בעולם בצד ימין ולראות גרף בחתכך שונה... כזה אני צריך לרוסיה תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הטלפון שנמצא בתמונה של יונידן באתר של וואלה הוא נמכר היום ורשום שם שיש מזכירה אבד לי הספר של הטלפון ואין לי מושג איך עושים את זה גם חיפוש בגוגל העלה כלום מישהו מכיר את הטלפון ויוכל להסביר לי איך מתפעלים את המזכרה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2122295 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.