עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כולם לפתוח ערוץ 21 בשעה 10 בלילה! איזה קטע אני הולך להתפוצץ מצחוק עם חירבושי השכל שלהם! אני יצלם את זה ושילח לינק רק תגידו לי איך אני עושה את זה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1222000 קישור לאתר http://globalpandora.com/ לאחר 5 שירים צריכים להירשם!!!זה בחינם

• 90 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. מי אתם חושבים אשם במצב של מכבי חיפה כיום ומה הפיתרון שהייתם יכולים להציע ? אשמח לקבל תגובות ודעות תודה מראש!

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by kikkler,

היה פה לפני כמה זמן לינק להקלטה של בחור שהתקשר לתוכנית הכרויות ברדיו, וכל שאלה שהקריין שאל אותו הוא כזה "למה אתה מתכוון..." - יש למישהו לינק?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם? אני אישית חושב שהוא בסדר, אהבתי את השירים: Artillery Becoming Insane Heavyweight Change The Formality כל השאר נחמדים... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלומות, בימים האחרונים התקשרו אליי כבר 3 פעמים בשאלה "האם אתה נוהג בכבישים בין עירוניים?" וממשיך ב "האם אתה מעוניין במגלה מכמונות מהירות?" יש לי מקום כלשהו להתלונן? זה כבר גובל בהטרדה, שלא נזכיר את העובדה ש"מגלה מכמונות מהירות" נשמע טיפה לא חוקי. המספר שלהם, לכל המעוניין: 0525994080 תודה לעוזרים/נותני עצות

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. למי שיש סריאל שיכתוב פה או שיביא לי באייסיקיו בבקשה, אני חיפשתי וחיפשתי וללא הצלחה אייסי 118431391

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by NetSpider,

Farting Preacher Farting Preacher 2 Kolla 2001 J-Blow Reptile Attacks

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז ככה שבוע הבא יש לי בגרות בעל פה באנגלית זה של ה - 5 יחידות שבה הבוחן מדבר איתך ואתה מדבר איתו על עצמך אחרי שהוא שואל אותך שאלות עליך הוא גם שואל שאלות על הפרוויקט שעושים אני בחרתי בטלפונים סלולריים ואני בוחר להציג את הקטע של ההיסטוריה של הפלאפונים,אז יש לי בעיה חבר טוב שלי שעשה איתי את העבודה עיבד אותה :\ וכול החומר בא אז רציתי לקבל עזרה אם מישהו יכול לכתוב לי כמה דברים או להביא לי אתר שבו יש מידע על המצאת הפלאפון והיסטוריה כללית ואם אפשר כמה עצות למי שעבר את הבגרות הזו :s05:

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. לרגל פורים ומסיבה פצצתית עם קוזינות מח"ול, מישהוא מכי חנויות באיזור המרכז (לא לילדים) תודה על שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לא משנה מצאתי, איזה גועל נפש ראיתי מלא מכוניות שנסעו שהייה צפירה(זונות בלאט).

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  15. אחרי שסגרו את MEGA UPLOADכל אתר שניסיתי מאד מאד איטי. תודה !

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by noambaum,

מישהו יודע???

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. מישהו יודע? הצלחתי דרך ההגדרות להפעיל רק את הרמקוליים הקדמיים והאמצעיים. תודה מראש.

• 45 תגובות
    • 8.4k צפיות
  18. אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Gohan,

חשבתי על לבנות רשת טלפוניה בתוך הבית שלי השאלה היא מה אני צריך כדי לעשות את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by maverick,

לצופי call for help בערוץ techtv : מישהו יודע מה קרה לו ומדוע ליאו לפורט מנחה את התוכנית כבר הרבה זמן?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Sp_RuS,

יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by captaincaveman,

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/WinXP.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הקליפ בשדות. נראה לי שהשיר בספרדית או משהו דומה (של המקסיקנים),. באמצע השיר קופץ אחד מכוער רצח עם צמות ומקל, שר על הפנים... קיצר שיר מצחיק יש אותו לפעמים ב YTV. :

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.