עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יותר מטומטם זה ש-20% מתוך 1078 אנשים נכון לעכשיו אמרו שכן.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  3. היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by ccc,

מהו הפלאפל שאתם הכי אוהבים! אני מת על פלאפל המרכז!! חחחחחח אני הולך למות מצחוק עכשיו כל אחד יבוא "פלאפל משה" "פלאפל החתול המסטול" "פלאפל לופו שבבי" חחח..

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  7. מי יודע מה היה שם המבצע בלבנון בשנת 1994 ולמה זו הייתה נפילה???? וביכלל פרטים...??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. מחפש סרט ישראלי ישן : "נערי החוף"....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yonni,

אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי. למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם. ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול! מומלץ!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ronin,

בשעה טובה אני מעוניין להחליף את המחשב נמאס לי מהשידרוגים היכן כדאי לי לרכוש (אם אפשר ברשת) ממקום אמין וזול שנמצאים בעניינים תנו לי כתובות של אתרים כאלו בבקשה בתודה מראש נ.ב אני מכיר את אקסלנט , רכשתי מהם בעבר איך הם?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. תודה לעוזרים שלחו במייל vorsin@012.net.il נ.ב אל תשלחו שטויות שלא קשורות לזה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. יאללה בתקווה שתשתפו פעולה, בואו נראה אותכם רושמים את הרגע הכי פאדיחה בחיים שלכם ! אני בינתיים אוסף מידע שיהיה לי משהו אני ירשום :-*

• 79 תגובות
    • 7.9k צפיות
  14. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

I will not post whore any more ;D

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by Ewingum,

שיבי הביא לי רעיון בפורום OC (שלא בכוונה) לתראד הזה, לקחת מצב מסויים ולהגיד מה כל פורום היה עושה איתו (למשל - פורום OC היה ממהיר כל דבר ודוחף קירור מים וSF2 לכל חור, בפורום מקינטוש אין אף אחד אז המנורה הייתה נשארת על השולחן ( ;D ), פורום לינוקס יקרא מדריך של 200 עמודים להדלקת הנורה בלבד וכו'). אז אני אתחיל עם שתי פורומים לגבי מה הם היו עושים עם מנורה: פורום אוברקלוקינג היה שורף אותה כי הוא היה מנסה לתת 220V לנורה של 110V בטענה שזה יגרום לה להפיק יותר אור ואפילו ליותר זמן. פורום לינוקס (AS I SAID) - יקרא מדריך של 300 עמודים איך להבריג את המנורה ועוד מדריך של 200 עמודים איך לקנפג את המתג כדי שהמנורה תדלק.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by KvodHagab,

אלה המפרטים של כל אחד DMS 3 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/65 משיח 2 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/66 תודה לעזורים!! ואם זה לא חוקי לדבר פה אז מצטער לא ידעתי ואם זה מקום לפורום אחר (פשוט לא ראיתי פה קונסולות) אז שיעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by com,

משהו מכיר אתר שיש בו חומר בתנך? סיכומים והכל? לבגרות בעוד שבועים בערך ולמשהוא יש סיכוים פרטיים שלו ומוכן לשלוח לי? תודה לכל העונים (ותודה לבננה שהביאה אותי עד הלום)

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מאיפה מורידים את הסרט של LEVITATION? ש- NINJA GUZ עשה?? אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן ואני לא מוצא

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by B0necrack3R,

http://www.jigzone.com נחמד מאןד לשעת הפנאי 8)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by OR007,

כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KaPuT,

הקרדיט לפיסי ספוט http://www.nvnews.net/files/CoolingFan_FUN_small.zip

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים