עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by liiight,

בדרך כלל אני לא פותח ת'ראדים בנושאים האלה, אבל הפעם נפלתי על כתבה שממש קלעה בול לפי דעתי. פשוט בעמוד אחד הצליחה לתמצת את כל מה שקקה במאבק המטופש הזה (לפי דעתי כמובן). http://computers.walla.co.il/?w=/4/795649

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by Idanp,

מי היבואן הרישמי של מעבדי AMD בארץ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Lost Spirit,

טראקים בסגנון של the drill ושל darude - sandsrorm טראקים כאלה "מהפנטים" לקצב פעימות גבוה, ספורט וריצות, נו אתם מכירים את העניין, אני בטוח שגם אתם אוהבים לרוץ ולהתאמן עם מוזיקה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הסרטון של מלחמת הכוכבים נצטרף עליי לוק!! חחחחחחחח תראו את הסוף חחחחח http://www.frontsteps.com/movies/join_me/ סרטון של מייקל טיפה לפני המפשט נראה לי עשו את זה http://www.frontsteps.com/movies/michael_jackson_ill_beat_it/ וסרטון של סאדם תראו איזה ראפ חבל על הזמן חח זה האחרון כבר אחרי שתפסו אותו זה לא REAL SADDAM 1 או 2 !! זה כולם שונאים את סאדם!! http://www.frontsteps.com/movies/everybody_hates_saddam/

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  6. לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

10. Started by SweeT_EviL,

הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by a643,

שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by -==BarDuGo==-,

תנו לי בבקשה לוחות לקניית מחשבים (אני ציך שרת) חיפשתי כבר בכל מיני לוחות ולא מצאתי כימעט כלום עים אתם מכירים אז בבקשה תירשמו תודה!!!

14. Started by generalA,

אני מחפש 3-4 חנויות זולות במיוחד אשר לא בהכרח אינטרנטיות אך זולות באיזור הדר יוסף בת"א (ליד תחנת הרכבת האוניברסיטה) או בכלל בת"א ... תודה אנשים !!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by Snufkin,

יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by uzana2004,

המייל: uzana2004@yahoo.com

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  19. מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by ben389,

http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by PeaceWarrior,

90% מהשירים הם שירים שמחים וטובים האחרים פחות שמחים אבל גם מאוד טובים. אשמח לתגובות 1. ('השרוף (חיים צ'ינוביץ - הבל החן שקר היופי (3:14) 2. OFER NISIM - 14-Summer night city (7:26) 3. מאיה רוטמן - גשם כבד עומד ליפול (3:38) 4. שלום חנוך - אזניים לטלפון (3:47) 5. AssaFrishman & The Pioneers - UNasrallah - Hasan Ya Metuntan (3:00) 6. אסף פרישמן והחלוצים - שיר השנה (3:24) 7. אתניקס - תותים (remix) (4:19) 8. משינה - אחכה לך בשדות (3:53) 9. משינה - המשפט (2:32) 10. יציאת חרום - אלימות (4:53) 11. Bon Jovi - Say It Isn't So (3:33) 12. כלא 6 - דרך המלך (3:40) 13. שבק ס - נופל וקם (3:56) 14. שלום חנוך - הולך נגד הרוח (4:41) 15. שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב (4:35) 16. הדג נחש -…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by HFDO5,

מישהו מכיר את החנות אינטרנט הזאת? אמרו לי שהיא שולחת מוצרים לארץ רק שקצת מפחיד אותי לקנות ככה אז מי שמכיר או הזמין פעם וקיבל או שמע עליה משהו להגיב בבקשה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by R0ck,

http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.