כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
חברת פיינט בול בריטית בונה בזה הרגע ממש אזור אמיתי שיבוסס על המפה המפורסמת De-Dust במשחק Counter-Strike . זה יהיה מוכן בקייץ .... הייתי מת לכמה סיבובים שם :AR15: http://www.playdust.co.uk/
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
להתעצבן פירושו להעניש את עצמך בגלל טיפשותם של אחרים. תגובות?
-
- 10 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אני משתמש בפלאפון שלי כשעון מעורר ככה שהוא ממש לידי בלילה. מישהו יודע אם פלאפון פולט קרינה גם כאשר הוא רק דולק, כלומר כאשר הוא לא בשיחה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך קוראים לשומר מסך עם הדגים שרואים כמעט הכל חנות מחשבים על צגי המסכים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/gaytrix_reloaded.asp :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
של כלי בית - מכל הסוגים בישראל אודה אם מישהו ימצא עבורי. זה בשביל חמי
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה הדיסק שאני שומע הרבה הוא של להקה חדשה לדעתי, ונקראת Evanescence הדיסק היחיד שלהם נקרא Fallen השיר שאני הכי אוהב מהדיסק הוא Bring Me To Life מה דעתכם? ותמליצו גם אתם על שירים ודיסקים טובים
-
- 47 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע את המיקום המדויק, ואיזה מופעים יש שם בדיוק, באיזה צורה, כמה עולה כרטיס, וכל מידע חשוב אחר?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-