עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. חח יחסית דיי מושקע ומאוד מזכיר ת'מקורי..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by david86,

יש לי שאלה מי שהוא מכיר אתר בארץ שמוכרים ?זיכרונות כי לא מצאתי !1060MHZ CL4 הוא למה אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. אהלן! לצערי הרבה לא מייצרים כיום מטענים שולחניים למכשירים סוללארים שיטעינו גם את הסוללה במכשיר וגם סוללה נוספת לכן אני רוצה לבנות אחד שמטעין רק סוללה או לאלתר משהו, בתכלס זה לא אמור להיות כזה מסובך צריך לקנות מטען רגיל נוסף לחתוך את הקצה, לבנות או לאלתר תושבת לסוללה ולהשיג מאיפשהו את החיבורים שמתחברים לסוללה וכמובן להלחים קצת וואלה. פה אתם נכנסים לעניין ומציעים הצעות לתושבת ומאיפה אני משיג את החיבורים שמתחברים לסוללה.... המכשיר הוא 6120C ואני מתקשה למצוא תמונות ברשת של החיבורים לסוללה ומקווה מאוד שאתם מכירים את המכשיר או לפחות חלקכם או שתמצוא תמונות מתאימות. תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???

7. Started by nehmia,

?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. Started by CrossFire,

שלום רב, בא לי ללכת תערוכה של איזה משהו מגניב, ככה באזור תל-אביב...... אם יש בקרוב תערוכה של אופנועים זה יהיה מגניב 8)

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

gs

10. Started by PeaceWarrior,

90% מהשירים הם שירים שמחים וטובים האחרים פחות שמחים אבל גם מאוד טובים. אשמח לתגובות 1. ('השרוף (חיים צ'ינוביץ - הבל החן שקר היופי (3:14) 2. OFER NISIM - 14-Summer night city (7:26) 3. מאיה רוטמן - גשם כבד עומד ליפול (3:38) 4. שלום חנוך - אזניים לטלפון (3:47) 5. AssaFrishman & The Pioneers - UNasrallah - Hasan Ya Metuntan (3:00) 6. אסף פרישמן והחלוצים - שיר השנה (3:24) 7. אתניקס - תותים (remix) (4:19) 8. משינה - אחכה לך בשדות (3:53) 9. משינה - המשפט (2:32) 10. יציאת חרום - אלימות (4:53) 11. Bon Jovi - Say It Isn't So (3:33) 12. כלא 6 - דרך המלך (3:40) 13. שבק ס - נופל וקם (3:56) 14. שלום חנוך - הולך נגד הרוח (4:41) 15. שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב (4:35) 16. הדג נחש -…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  11. אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by snowboy,

מחפש טלויזיה 32" פלזמה עד 6K אם אפשר עם הסבר על למה דווקא זאת.... תודה

13. דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by payback,

http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=2W173NVWBWKX51D6S472PP3AH7 מה אתם אומרים על הקונספט?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. הסתדרתי תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by קטין על ניקוטין,

יש לי איזה מכשיר בבית שקיבלתי עם המשקל באלקטרוני הוא עובד ככה אתה מגדיר גובה/מין/משקל שם את האגודלים עליו בנק' מסויימות הוא מחשב את אחוזי השומן לי זה הראה 20 אחוז זה בסדר? נראה לי קצת הרבה.. מה דעתכם על כל החרא הזה? http://www.israelbody.org/store/prodinfo.asp?prod=214 זה עוזר או שדופק את הגוף? הבן אדם הזה לדעתם זאת עבודה נטו בחדר כושר או שמלא חומרים מגעילים? http://www.israelbody.org/

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by dvvon,

מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by NiTRo37,

16 או 18?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. איך קוראים לאתר בעברית שאפשר לעשות שם סקרים? סופרסקר משהו כזה תנו לי את הכתובת..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by Ben in Black,

קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אולי משום שהיה צריך לרשום משהו אחר). מישהו יכול אולי לעזור לי ??? אני מחפש מכוניות,מטוסים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. היי, טוב אין יותר מידי מה להגיד - תעקבו אחרי ההוראות, זה מוסיף את כל משחקי המונדיאל ללוח שנה של האוטלוק File=>Import=>.vcs file מונדיאל שמח לכולם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

דיונים חדשים בפורומים