כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שמעתי שיצפאן חתם חוזה על ערוץ 22 שהוא יעבוד אצלם ואת ערוץ 3 הוא עוזב, רציתי לדעת מתי הוא ייתחיל להופיע בערוץ 22, אני כל כך רוצה לראות אותו, הבן אדם הזה ממש קורע אותי :lol:
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה, הבצפר שלו בהיותו בצפר מיוחד חצי פרטי ומעצבן במיוחד, לא עושה את הבגרות הרגילה בהיסטוריה אלא בגרות מיוחדת במסגרת כיתה יא' אנחנו צריכים להגיש עבודה בת 4 פרקים שהיא מהווה 60% של יחידה לבגרות, עכשיו אנחנו צריכים נושא שיהיה משהו שקרה בעולם בין 1914-1939, ואני צריך עזרה בבחירת נושא, וכן גם שאלת חקר וראשי פרקים, אז עם מישהו יוכל לתת לי רעיונות טובים לנ"ל (נושא,שאלת חקר וראשי פרקים לעבודה [4 פרקים{מבוא וסיכום לא נחשבים נדמה לי}]) שיהיו על משהו שקרה בתקופה שהזכרתי (רק משהו שלא קשור לגרמניה, יותר מדי אנשים עושים על זה אז אני לא מעוניין) אני אודה לו מאוד אהה וגם אם למישהו יש במקרה עבודה אז... טוב אני לא רוצה להכניס רעיונות לראש של אף אחד,אבל אני לא אתנגד ואני אודה לו אפיל…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הייתי היום במכון והציעו לי להיבחן , שמעתי על זה אחר כך שחזרתי הבעתה מאנשיםף שזה מין כת מטורפת כזאת וזה ממש יכול להזיק, מישהו שמע על זה או יכול להפריך את זה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היום כתבתי הרבה תגובות בנושאים שונים בפורומים שונים - אך מניין התגובות שלי לא עולה! :-[ כתוב שיש לי 16 תגובות, וזה מה שהיה לי לפני היום, אך היום כתבתי עוד לפחות 6-7 תגובות, ומניין התגובות משום מה לא עלה. למה???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן. הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו. הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם. התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות. חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שק…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969905,00.html זה אומר שאני לא יקבל תכרטיס מסך שלי.... פנדה מביאה אותו מארצות הברית אוףףף :'(
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).
-
סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בחפוש את מה שאני צריך.. אולי משהו פה יוכל לעזור לי.. הורדתי סרט .avi ואני רוצה להוסיף לותרגום שיהיה מובנה לצמיתות. שאני יוכל לצרוב אותו ולראות אותו בדיוידי אז אני עושה את זה מצאתי תוכנה ,אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. virtualdub תעזרו לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה שאומרת: לעוד מישהו יש בעיה להוריד מהם? זה התחיל לי לפני די הרבה זמן... דיברתי עם הSUPPORT והם לא עזרו בשיט.. (תתנתק, חכה כמה דקות תתחבר ותנסה שוב, לא עובד בעיות שלך - וזה בקיצור ) אם אפשר תנסו להוריד את הקובץ הבא: http://files.filefront.com/TFS+Metalrar/;8287076;/fileinfo.html ותגידו אם עובד לכם...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
קובץ מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 עכשיו התחימה של הOUTLOOK לא עובדת .... יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש להם את המסלולי 0 אגורות שלהם ויש שם מסלול משפחה וחברים של 5 יעדים ותכלס אין לי יותר מ5 יעדים שאני מדבר איתם.. עכשיו מה שאני לא מצליח להבין זה שאני משלם להם 12.90 תמורת 200 דקות חינם, כמה בתכלס עולים לי 200 דקות רגילות שאני מדבר?? מישהו יודע אם אחרי ה200 דקות אני משלם תעריף רגיל או תעריך "מיוחד".. נראה לי פשוט כעבודה בעיניים..
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.toto.org.il/ShowLineTicket.asp?orderid=3405142&uid=59112 שרומא תתפוצץ
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש הארד דיסק למחשב הנייד ואין אפשרות לרכוש עם כרטיס האשראי שלי . המליצו לי להשתמש ב PAY PAL האם מישהו השתמש כבר באופציה הזאת האם זה בטוח? יש אתר אמין וזול שאתם ממליצים ? אני לא צריך משלוח לארץ יש לי כתובת למשלוח בחו"ל. אודה לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-