עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יתכן והנושא כבר הוזכר פה באתר, אך לא ראיתי בחיפוש... אני ממליץ בחום על האתר "לא רלוונטי" הוא מכיל מאגר לגבי כל ההודעות SPAM שאתם מקבלים בעברית בארץ... היתרון (מעבר למאגר), זה שפעם הבא שחברים שלכם שולחים לכם הרבה שטויות בדוא"ל, אתם יכול להפנות אותם לאתר הזה, שילמדו פעם הבא לפני שהם מזיינים את השכל, זה עוזר, מנסיון: http://info.org.il/irrelevant/

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by the red dragon,

האם עכשיו יש נחשים? זאת אומרת האם הם בחוץ או שיושנים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. מישהו יודע אולי איפה אני יכול גם להשיג באינטרנט את כל הזהויות כולל זוית משולשת?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

6. הסקין נראה כמעט אחד לאחד כמו הסקין של המקסתון ואני לא מוצא אותווווו מישהו? עזרה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. מה שכתוב בכותרת

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. קיבלתי פה מפרט למחשב שלא כלול בו כרטיס מסך (אלא מובנה על לוח האם) ורציתי לדעת אם זה מספיק בשביל להריץ את הויסטה או שעדיף להשקיע גם בכרטיס מסך נפרד? אם כן אשמח בבקשה לרעיון לא יקר הבנתי בינתיים שזה מספיק בשביל הויסטה הום אבל זאת לא הגרסה המגניבה עם החלונות השקופים. נכון? תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by -MosHe-,

הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

12. Started by payback,

זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.

15. ^^^ תודה ;D

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by gabbay,

אני אישית עושה 5 יחידות את כולם עכשיו :'( כנראה שאני אסיים את המבחן בשמונה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. מישהו מכיר אתרים טובים להבנת מבנה הרכב והמנוע וגם אתר שמסביר מה כל חלק עושה בדיוק ואיך אפשר לשפר את פעולתו בקיצור אני רוצה ללמוד על מכוניות ואיך אפשר לשפר את פעולת המונע במוכניות ולנקות אותו גם כן...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by falukky,

אחריות נגמרה לאחר שנה. חדש נמכר בערך ב-2,600-2,700 ש"ח

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. הוא פרש? או שקרה לו משו חמור יותר?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by tom123,

אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?

22. Started by exXxTreAm,

מישו במקרה יודע אם יש חוג ברייקדנס בחיפה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים