כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בן דוד שלי יהיה בשיקגו עוד שבועיים ואני בטוח מביא משם משהו... הקטע שאני לא מוצא אפילו בגוגל חנויות חשמל ומחשבים שם.... אפילו פה בתל אביב אני מוצא יותר חנויות עם אתרים באינטרנט. מישהו מכיר? ,שמע? היה? ראה? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איך לפתור את סעיף ד' בצורה הנכונה, אז בבקשה אם תוכלו להראות לי (חקירת פונקציה): http://img293.imageshack.us/img293/1593/scanll2.jpg
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
יש לי קטע מצחיק שאני וחבר שלי עשינו הוא שוקל 15 מגה(קובץ WAV?) איפה אני יכול להעלות אותו? אתר חינמי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קטע הפתיחה של התוכנית בין שישי לשבת ברשת ב'. למישהו יש מושג איך קוראים לזה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני חושב שלהקה גרמנית(לא בטוח)קוראים לה טוקיו משהו..צריך את השם המלא..תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני אישית עושה 5 יחידות את כולם עכשיו :'( כנראה שאני אסיים את המבחן בשמונה
-
חיפשתי אבל מצאתי כל מיני דיונים על העונה השלישית על כך שמיקססו את השיר אבל לא את השיר עצמו בכל שלושת העונות זה אותו שיר בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שבועות לחפש דרך למכור/להחליף את זכרונות ddr 400Mhz 2*256 של חברת ceon דרך לוח יד שניה ודרך אתרים נוספים ברשת אך ללא קונים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות מחשבים שמוכנות לעשות טרייד אין לזכרונות או לקנות אותם במכיר סביר. ברצוני לשדרג לפחות לג'יגה זכרון ללא צורך בoc. תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים היה לי תחקיר בטחוני במודיעין במסלול שנקרא "איסוף ועיבוד מידע חזותי" , במנילה שקיבלתי סימנתי בעדיפות ראשונה את האשכול של המחשבים (תכניתן). בעקרון העדיפות הראשונה שלי היתה מסלול התכניתן , אבל כדי לקבל זימונים לזה אני חייב לחתום וויתור במסלול המודיעין אחרי שעברתי מבחנים וראיון אישי ... מצד אחד אני מעדיף את מסלול התכניתן ומצד שני אם אני לא עובר את המבחנים של זה (אם בכלל ישלחו לי כי במודיעין אמרו לי שלא ממש מתחשבים במנילה) אז אני בבעיה כנראה... יש איזה אפשרות שאני יוכל לקבל מיונים לתכניתן בלי לחתום וויתור על מודיעין ? ואם לא אז איזה מסלול עדיף לדעתכם? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו מחו"ל רוצה לראות את המשחק ואין לי כרטיס טלויזיה, בתפוז פעם היו משדרים אבל הפסיקו, האם יש שידור במקום אחר? אין לי מושג אם זה חוקי או לא, במידה ולא אני ממש מצטער ואני אשמח לקבל תשובה על זה במסרים אישיים ;D רב תודות
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-