עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שוקו,

מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות

3. כי אני רוצה לקנות שם גוק לסני Crystal Chip והאים אלו מחירים אמיתיים?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by redti,

אני לא יודע אם השיר קיים באמת למרות שהמילים שלו שהקצב שלו מוכר לי.. שמעתי אותו בשיר שלנו זה דרמה מוזיקלית בyes ההתחלה היא ככה .."מבין אשפת הרחובות מצאת איזה דלת אחורית.." הפזמון מתחיל ככה "מה עוד ביקשת ? לקחת וגם ירשת .. מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת" אם מישהו צופה בסדרה ורוצה מידע קצת יותר ספציפי אז רני ושמש שרים את זה ביחד באיזה פרק קטע די קצר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by Stanly,

במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by תינוק22,

שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר את שם השיר שהכלב בתוכנית "איש משפחה" של עונה 5 פרק 18 שר?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by 114508534,

אני הולך להפיק סרט דל תקציב במסגרת אישית והייתי רוצה לקבל כמה טיפים לפני שאני יוצא לדרך , לא הייה מפריע גם לקבל קישורים לאתרים שמסבירים על הנושא

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Doctor Robert,

היי, אני אמור להבחן במועד החורף לבגרויות, אני כעקרון לומד בביה"ס אקסטרני, והלימודים אצלנו מתקיימים כרגיל, למרות השביתה. נרשמתי כבר למועד החורף במשרד החינוך. במידה ויבטלו את מועד החורף לתמידים האינטרניים, יבטלו גם לתלמידים אקסטרניים? כי הבחנות מתרחשות בדיוק באותו יום לאקסטרנים ולאינטרניים, כך שבמידה ויבטלו לאינטרניים את הבחינות, האם יבטלו גם לאקסטרניים את הבחינות?

12. לאור הטכנלוגיות המרשימות שהולכות לצאת בקרוב, בין אם זה הקונרו, או ה DDR2 או כרטיס פיזיקה או תחילת עדין כרטיסי הגרפיקה הכפולים, אין מישהו שעושה את העבודה של לווסת את היציאה של הדברים האלו לשוק? הרי כל פעם שיוצא משהו חדש כזה, ישר יצא משחק שאמור להגיע למקסימום יכולות-ואז הוא משאיר את כל החברה האחרים מאחורה, הורס להם את השוק, מעצבן את הגיימרים, ומשמח בעיקר את העשירים. מה נסגר עם הקטע הזה??

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by mrsph666,

משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. שם האלבום - FutureScope 19 רשימת השירים: Dave 202 -Timemachine Wavescope - On Waves Dj Shog - This Is My Sound Wavetraxx - Freedom Mark Jones - New Life Dj Subsonic & Dj Indian - Challenge Trance - All Dj Team - The Trance All Anthem Full House - Scratching Plastic enemy - Double Speeded Angel Beats - Brightness Nexus -Next Dj Dynamic - Remember That Song Dj C.A. - Live Your Magic Dream Pale X - Shiver Dj Subsonic - Hel To Paradize Waveform - I Want You All Visions Of Yawa - Tibet זה פשוט דיסק פצצה !!! אני חייב אותו בבקשה תעזרו לי !

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Big_White,

בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

לסקל יש בעיה באתר www.sakal.co.il זה רק אצלי או גם אצלכם?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by Guy King,

אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שלום! אני עושה פרוייקט על רומיאו ויוליה ויש לי משימה לקחת כמה ציטוטים ולהגיד מה ה"theme" המשותף ביניהם ומה זה אומר על האמונות בתקופה האליזבנטית (בתקופה של המלכה אליזבט ה-I). בקיצור אחד מהציטוטים (הבעייתי ביותר עבורי) הוא הנ"ל: Is she a Capulet? O dear account! My life is my foe's debt foe אני יודע שזה אומר יריב, יענטו אוייב. עכשיו, מה זה ה-account הזה? ומה הכוונה ב-foe's debt? למי שרוצה לראות מה ה-context, הנה הסצינה מתוך המחזה: http://www.clicknotes.com/romeo/T15.html תודה רבה רבה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להביא לארץ את ה ZCOVER ל IAUDIO X5L שלי http://www.zcover.com/product_pics/CWAX5NWT.htm זה סה"כ כיסוי מסיליקון לנגן שעד כה לא מצאתי בארץ! איך אני מביא את זה לארץ בלי יותר מדי בלאגן זה כולה 29$ יש פה איזה קומבינה למישהו להביא את זה לארץ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by G.P.S,

איך אני מעיף את עיצוב הכתב המחריד הזה? איך אני מחזיר אותו לקודם?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=1503&u=/afp/australia_air_vibrator&printer=1

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by singera,

?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אני מחפש כאלו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים