עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Stingray,

האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by eliav-peretz,

השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. כותרת.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. טוב מכיוון שאני כבר בקרוב מאוד ניגש לטסט [ובתקווה מוציא רישיון] התחלתי לחסוך למכונית...בינתיים הכל טוב ויפה,סיכמתי עם מישהו ואני כנראה קונה פג'ו 205 שנת 93 או סיאט איביזה שנת 94 עכשיו רציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה + ביטוח צד ג' + ביטוח מקיף בערך מכיוון שבאתרים אין פרטים על המחיר. ואיך משלמים [12 תשלומים או מה שלא יהיה] על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי..? כמה עולה בערך הביטוח? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, בפעם האחרונה שעשיתי חיבור לא ממש הצלחתי לעשות אותו בצורה הנכונה, אז אם מישהו פה טוב בהבעה שייגיד לי איך אני עושה חיבור טוב (2 עמודים של חיבור). זה החיבור (עמ' 5/נושא 4 "סובלנות בספורט"): http://meyda.education.gov.il/sheeloney_bagrut/2004/1/HEB/905031.PDF[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 20:02:23 סליחה על ההקפצה, אבל זה דיי דחוף.... :

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Dante_9,

יום ראשון אני מתחיל את הקורס בן שלושת השבועות. רציתי קצת פרטים על הקורס וחומר הלימוד אם אפשר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by n9555,

זאת הבעיה שלי: http://img120.imageshack.us/img120/2777/steamerrorjr8.png ניסיתי לאשר את החשבון כבר מיליון פעם וזה עדיין לא עובד... http://img141.imageshack.us/img141/7051/steameror2xt7.png יכול להיות שלוקח זמן עד שמצרפים חברים חדשים?

9. Started by Ben in Black,

קניתי אותו ב 4500 אני רוצה למכור אותו ב 3500 מפרט פנטיום 4 3.0 64 BIT זיכרון - ג'יגה 667 כרטיס מסך geforce 6600 TDH 256 MB

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by tombcatz,

בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by redti,

אהלן, אני תלמיד בכיתה י' קיבלתי הזמנה למיון של פרוייקט להב"ה זה אפשרות להכיר את האוניברסיטה עוד מגיל צעיר ואחרי שנה להתחיל לעשות נקודות לתואר גג אם קורעים תתחת זה 16 נקודות.. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בזה או שמכיר את זה שווה ללכת כי זה יום בשבוע שפשוט מוקדש לזה במשך 3 שנים (י,י"א,י"ב)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום אני צריך לינק של השמיניה הפרק האחרון תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. http://www.sendit.com/sendit/10049854.product זה המשחק והמשלוח חינם זה גם לארץ נכון?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by Guy King,

אני טס ללונדון בחופשת פסח, ואני אהיה שם ביו היתר ב-23.4, יום שישי, "Good Friday". אם מישהו יודע, מה קורה בלונדון ביום הזה? המוזיאונים והתיאטראות יהיו סגורים? יש אירועים מיוחדים כלשהם ביום הזה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by BEN903,

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום, יש לי פרופיל 97 ובהנחה שיהיה לי קב"א קצונה, האם סעיף ראייה קל מאד (-0.5) יכול למנוע ממני להתקבל לקורס טייס?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by DCAG,

אתמול בתערוכת computax, יום רביעי ה-21 לחודש: הגעתי לשם באחת בצהריים, לא הייתה בעיה להיכנס עם שם של חברה בדויה, מקצוע בדוי (ואבא ליד) ולומר שאני בן 18+, הגברת בהזמנות שאלה אותי שוב אם אני באמת בן יותר מ-18... טוב.. לא! אבל היא לא צריכה לדעת את זה. ת'אמת, לא היה משהו מיוחד... הכל לא חדש ולמעשה די משומש. היו 2 מעבדות שהיציגו שטוענות כי הן נותנות שירותי שחזור מידע והצלת שירותי מחשב שאפילו אם לחצנו format c: Yes!!! הן תוכלנה להציל מידע שנעלם . היו tabletPC של FLYBOOK (? שהוציאו הרבה קיטור ועשן . העמדה של קריאייטיב הייתה די רחבה ומאוד מרשימה עם הדגמה של מקלדת שנשלפת מתוכה אורגנית. סביב בנדא מגנטיק (BENDA) הייתה התקהלות רבה, טוב, לא פלא! הם הציגו ומכרו מוצרים של סילבר-ל…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. מעניין אותי לדעת אם זה חוקי שחברה תקליט את כל השיחות היוצאות/נכנסות מהטלפונים של החברה (נאמר הטלפונים שהמזכירות עושות), וגם מעקב אחר מה שהעובדים עושים, כל אחד במחשבו בעבודה (כמו שעושים בתמיכה הטכנית בספקיות אינטרנט). אם אפשר לקבל סימוכין כלשהם (ציטוט של חוק בעיניין) זה יהיה עדיף. לא, לי אין סיפור עם זה. פשוט חבר שאל אותי ואני אמרתי לו שאני חושב שזה בסדר והיגיוני כי האינטרס של החברה הוא שהעובדים יעסקו בעבודה ולא בשיחות פרטיות שלהם, או סתם במשחקים, ובגלל שזה לא מעקב אחר הטלפונים האישיים של העובד אז זה בסדר. אבל אין לי שום סימוכין לזה... ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום דבר בנושא. אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by doker,

אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…

23. היי אם נגיד בניתי מחשב בנועה ואני משלם בתשלום אחד, אז כמה אחוזים הם צריכים להוריד לי ממחיר המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.