עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם... יש לי 2 שאלות 1. איך אני מוסיף את האתר שלי לכל מנועי החיפוש הגדולים? 2. ברגע שהאתר כבר נמצא במנוע החיפוש באיזה דרך אני יכול לגרום לו לעלות למעלה לדף הראשון?? סתומרת האם הרבה כניסות דרך שם יעשו את זה או דברים אחרים? תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by dvvon,

מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת איך משנים את התמונה שבUSER שלי בHWZONE. אבל שלא יהיה תמונה מהמאגר אלא תמונה מהמחשב שלי.. תודה...

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by bykeking,

שיר ראפ של eazy e אני חושב... שהפזמון זה משהו כמו "gettin high getting blasted"... מישהו יודע מה השם שלו?! תודה!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  5. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

6. לפי מה שהבנתי זה פאב . . . מי מרחיב ? תודה.. דרך אגב אני בחמשוש מהצבא

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. היי, אני צריך חנות שמוכרת את כל הבטריות על כל גווניהן, כמו אלו של טלפונים או המיוחדות של מינידיסקים... כאלו.... מישהוא מכיר באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by Idanp,

מי היבואן הרישמי של מעבדי AMD בארץ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. הסרטון הוא כמו שעושים בסרטים מצויירים שמישהו פותח את הדלת, אז נופל הכדור, גורם לכדור היותר גדול ליפול, משחרר את המספריים שחותכות את החוט שמחזיק את הבלון, הבלון עף למעלה, פוגע הסיכה, הבלון מתפוצץ ומפיל את הביצה על הראש של הבנאדם, אתם בטח מכירים את זה, קיצר אז השאלה שלי זה שפירסמו פה לא מזמן סירטון שיש כזה דבר אבל אמיתי, כיאילו שבנאדם עשה את זה במציאות, אפשר אותו בבקשה...?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by night-fire,

בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  11. http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by stone cold,

אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  13. שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???

14. Started by a643,

שלום לפני שנה וחצי קניתי נייד, לפני שבועיים נפלה עליו אבן וריסקה את המסך. אני מעוניין לקנות חדש וצריך הערכת ערך (לאדון שמשלם = שהפיל את האבן) האם יש לכם מושג כיצד ניתן לחשב את ערכו של המחשב כיום? (לא מצאתי ברשת מחשב זהה) תודה אבי

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by A-10,

שלום לכולם קשה שלא להיזכר איך אי אילו "מובילי דעה" בין גולשי האתר מיהרו להספיד את INTEL עם יציאת מעבדי הרייזן וה - TR של AMD. "אורות דולקים עד מאוחר" ו"הם גמרו את הסוס" ועוד כהנה וכהנה. נו, המציאות קצת שונה, מסתבר ... https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hkhklhnqf?ref=ynet

16. http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. עשיתי עכשיו חשבון פרימיום לחודש, בשביל לבדוק את זה. אז ככה, אני עשיתי את החשבון דרך .com, אבל כל הלינקים שאני מוצא הם לde. אין לי בעייה להתחבר לCOM, אבל כשאני מנסה להתחבר לDE זה אומר שהוא לא מוצא את המשתמש, ואם אני משתמש חדש אז לחכות קצת כי אולי הכסף עוד לא עבר. עשיתי טעות ואני צריך לעשות חשבון חדש, או פשוט לחכות קצת? תודה! עריכה: טוב, מסתבר שהחשבונות הם לא אותו דבר. אבל יש אפילו יותר לינקים לCOM. רק שימו לב אם אתם עושים חשבון חדש!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום לכולם. קיבלתי פרופיל 97 (את האמת יש לי בעית ראיה.. זה לא אמור להוריד פרופיל?) מה אני יכול לעשות עם פרופיל כזה בצבא?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by eliav-peretz,

השיר נמצא בשוקס הזה. http://www.shox.co.il/uf/566/432/Udi_HaKmOn.html

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by Stingray,

האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by Tov_Tov,

מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by משיקומי,

אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by Aviko,

לא מצליח לעלות תמונה אעלה בקרוב

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים