כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי לתיבת הדואר שלי פרסום על חנות מחשבים חדשה שנפתחה בקריית יובל. בפרסום מצויין גם אתר האינטרנט שלהם ונכנסתי אליו כדי לראות במה מדובר. לשמחתי גיליתי כמו מה שנראה חנות שמבינה בתחום ופונה לשוק היותר מקצועי - ואני לא חושב שבירושלים היתה חנות כזאת עד עכשיו. לשמחתי אני גר לא רחוק מקריית יובל והחלטתי לקפוץ אליהם לביקור: מהתרשמות ראשונית מדובר בחבר'ה נחמדים מאוד, אדיבים, ובקיאים בתחום. ישבתי שם ושחחתי איתם כחצי שעה, והיה נחמד מאוד. החנות עצמה מסודרת ומאורגנת היטב - חידוש מרענן בהשוואה לחנויות "מחסני" המחשבים שקיימות בכל חור בירושלים. מקווה שתמצאו בזה עניין - אולי סוף סוף גם לנו הירושלמים תהיה חנות איכותית באיזור... למי שמעוניין בכתובת האתר: http://www.p-see.c…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
זאת אומרת בלי השירה של המשתמטים ברקע רק את המנגינה.. אפשרי ? תוכנה שעושה תעבודה גם תספיק..
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה http://441il.com/ אבל יש בו רק 050 ....
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הטרק? טרק אלרטוני שמוכר לי במעורפל ואני לא מצליח לזהות בדיוק
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אשמח לתגובות... הועלה בשביל המקושרים תחת הטקסט הבא : עוד תמונה על הקיר : הדבקתי אותה. הדבקתי את התמונה לקיר, בדבק מגע, דבק מהיר, משהו המשמש לטווח ארוך אבל מסתבר שבדיעבד מחזיק רק מעט. אני לא יודע למה עשיתי את זה, מה הייתה הסיבה שלי לא להשתמש בפטיש ומסמר. כל-כך הרבה חורים יש כבר בקיר שלי, חורים מפעמים קודמות שתליתי תמונה; חורים שאי אפשר כבר לסתום. לצבוע? לצבוע הרי רק יכסה את החור, אבל לא יאטום אותו. כן, תחת שכבות הצבע, הקיר מחורר. בתוך תוכי אני מחורר. אז הדבקתי את התמונה שלך כי קירי מלא בחורים, חורים בעומקים שונים. הצלחתי עם התמונה להסתיר את הדם שניתז מגופך בירי, אך עדיין מבצבץ הצבע האדום מהפינה השמאלית. כן, גם חשבתי לכסות את הדם בצבע, אבל גם הפעולה הזו לא הייתה פ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
איפה אני קונה? ראיתי ספר: ActionScript 3.0 Game Programming University (Paperback) by Gary Rosenzweig (Author) ואני רוצה לקנות אותו. איפה יש בארץ? פשוט המשלוח של אמאזון זה או לחכות חודש או לשלם מלא כסף.... תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אנחנו צריכים לקנות טלוויזית LCD חדשה, ואבא שלי נזכר בחנות בנמל אשדוד, שבה מוכרים כל מיני מוצרים שהמכס החרים במחירים זולים. חשבנו לנסוע לשם קודם לבדוק אם יש טלוויזיה ששווה משהו, רק שאני לא מוצא שום פרטים לגביי החנות! לא טלפון, לא שעות פתיחה או שום דבר אחר! מישהו יכול לספק פרטים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שלט של JVC MULTIBRAND REMOTE CONTROL UNIT LP20337-008 ואני רוצה לתכנת אותו שיפעל על טלוויזה של LENCO ואני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע לתכנת את השלט או את הקוד של LENCO ....
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום בניתי טבלה באקסל ואני רוצה להגדיר כזה דבר: שבלחיצת כפתור אם תא מסויים בשורה שווה ל- 0 שימחוק את כל השורה עצמה. בניתי מחירון עם הרבה שורות אבל אני רוצה שימחוק לי את השורות שלא מלאתי בסוף המילוי. יש למישהו רעיון ? אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
כלומר אני רוצה לחסום סקריפט קצר שכתבתי למטרות ניסיון. אני רוצה לתת קטע קוד שאותו הוא ידע לחסום. תודה מראש. עריכה: אופס.. להעביר.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מנהל באתר המנוח, אני מניח שמי שגלש שם יזכור אותי... יש פה מנהלים או גולשים שהיו חלק מהקהילה שם? אם כן, מה היה הכינוי שלכם...?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jFg_eCwaHaA ללחוץ מתחת לסירטון על "Watch in high quality".
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי ethernet switch של Dynamode SW240010-R אין בו ספק כוח (אמור להיות מובנה) אם למישהוא יש switch כזה או דומה אשמח לקבל רשימה של המתחים ולאיזה חיבור במעגל צריך לתת כל מתח
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-