כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,579 דיונים בפורום זה
-
HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא תעודה ומהר. אני יודע אנגלית טוב אם זה משנה. מה שאני צריך זה לדעת איפה אני יכול למצוא את כל החומר ואיפה אני יכול להיבחן. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 188 צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל עשתה צעד משמעותי לכיוון המדיניות הקשוחה של אפל בנוגע לשימוש במידע אישי כשהחליטה בסופ"ש האחרון למחוק את כל זכר למידע שעשוי להסגיר לרשויות נשים שעברו, או מתכוונות לעבור, הפלה. ייתכן שזו סנונית המבשרת שינוי יסודי בפרקטיקה הבעייתיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
-
-
האם מישהו כאן מבין בתחום ויכול לתת המלצה על חנות טובה ואמינה(אשמח אם היא גם תהיה זולה..). ובמקרה אם מישהו יותר מבין..איזה אופניים חשמליים כדאי לקחת עד 5K עם חריגה קלה?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שלום. מישהוא יודע אולי על תוכנה (רצוי בעברית) להנהלת חשבונות: " מי חייב למי " - ניהול מלאי וכו' תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יוכל להשיג לי שם משתמש וסיסמה לאתר הבא http://educationforums.cet.ac.il/COMMON/LOGIN/Login_Form.asp?sThisPage=%2FForums%2FIndex%2Easp%3FFID%3D27289%26nCategoryID%3D0%26nFatherForumID%3D27261&sHomePage=%2F&bAllowVisitor=0&nProjectID=117232&sBackPage=http%3A%2F%2Feducationforums%2Ecet%2Eac%2Eil%2Fforums%2Findex%2Easp%3FAsp%3D403%26FID%3D27261%26nSubProjectID%3D0%26bFillMsgFields%3DFalse%26nOwnerID%3D0%26nFillterUserID%3D117234%26Index%3D59k7%26sSearchText%3D&nSiteClientID= פשוט יש שם פורום של מורים לכימיה ששם הם מפסרמים בחינות מיקוד וכל אלה שאני רוצה לתרגל איתן. אולי גם המורה שלי פרסמה שם אבל זה לא רלוונטי :-) טוב נו זה כן.... אשמח לפניות …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php
-
שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זו בחינה שמיועדת לקביעת רמת האנגלית לאנשים שאנגלית היא שפת האם שלהם. ספציפית זו דרישה עבור ויזת הגירה באוסטרליה\קנדה ולהמון מוסדות אקדמאים בחו"ל. הם מישהו כאן עשה את הבחינה? האם לקחתם קורס מאחד המקומות שמציעים כזה? מה התרשמותכם? האם יש ספר לימוד מומלץ או אתר ? עד כמה קשה יהיה להוציא 8 8 8 8 בבחינה? יש לי אנגלית 139 בפסיכו מלפני כמעט עשר שנים. האם נכנסים בו עמוק ל GRAMMER ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום.. אני מעוניין להתחיל ללמוד "אבטחת מידע" באופן עצמאי רציתי לדעת מאיזה אתרים אני יכול להתחיל ללמוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה חדשה ומאוד מקוממת, אם חשבתי פעם שלהקפיץ לך פרסומת על כל המסך כשאתה לא יכול למצוא את האיקס שלה זה המקסימום חוצפה שאליה יגיעו חברות מסחריות, הוכחתי כטועה. בדיוידים האחרונים שהשכרתי מספריית הוידאו, חשוב לומר שהיו בתרגום לעברית - כלומר - הפקה ישראלית, היו פרסומות לפני תחילת הסרט, קריטי לציין שהן מסחריות לחלוטין ( לטלויזיות של טושיבה וכ"ו). (הפרסומות מופיעות גם בדיוידי שאתה קונה לא רק משכיר...) לא די בזה שהם הכניסו לשם פרסומות, אלא שגם אי אפשר להקפיץ אותן! , כלומר לדלג, יש חסימה והנגן לא מסכים, כלומר, כדי להגיע לתפריט הראשי את מחוייב לצפות בפרסומות!. אני מאוד התעצבנתי מזה, מבחינתי, אני יכול להוריד את הסרטים האלו מהאינטרנט באותה איכות אבל אני מעדיף לעשות …
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.img4u.com דוגמא לרקעים: אתר בעל פוטנציאל להיות נחמד מאוד ואולי אפילו להפוך לאחד אחר יותר טוב תקליקו וכל זה יקרה. זה יעלה לכם רק כמה שניות לא יותר מזה ואתר זה ממש יעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקבלתי לעתודה ואוני' ת"א, שאלייה התקבלתי, הודיעה לי שיש מפגש ביום ראשון, אני פשוט שכחתי באיזו שעה. מישהו כאן הולך למפגש הזה ויודע באיזו שעה צריך להיות שם מחר?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי לפניכמה זמן כמה סרטונים ברשת שאנשים מבהילים בהם אנשים אחרים אני נקרע מהדברים האלהה עכשיו שאני רוצה לחפש ברשת או בגוגל וידאו כאלה סרטונים אני לא יודע מה לחפש SCARY PEOPLE או דברים דומים לא מוצאים את התוצאות מה ערך החיפוש ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-